₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: محکومیت پدراسیدپــــاش ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: محکومیت پدراسیدپــــاش ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: محکومیت پدراسیدپــــاش ::

1784 بازدید، 10 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

وکیل تهمینه یوسفی از قطعی شدن حکم ۷ سال حبس و پرداخت ارش و دیه برای پدری که روی دخترش اسید پاشید؛ خبر داد.وی گفت: پرونده‌ای در شعبه 102 دادگاه کیفری قزوین مبنی بر اسیدپاشی پدر و برادری بر روی دختر خانواده بررسی شد و قاضی این شعبه با توجه به حساسیت این پرونده با موشکافی بررسی‌های زیادی انجام داد و سرانجام حدود یک ماه قبل رأی خود را اعلام کرد.

تصویر در دسترس نیست

این وکیل دادگستری ادامه داد: در این یک ماه که رأی صادر شد متهم درخواست تجدیدنظر داد که سرانجام دادگاه تجدیدنظر رأی دادگاه بدوی را تأیید کرد.نجفی اظهار داشت: به منظور تأیید رأی دادگاه بدوی توسط دادگاه تجدیدنظر این پدر به 7 سال حبس و پرداخت ارش و دیه محکوم و برادر تهمینه یوسفی نیز از اتهامات تبرئه شد.

وکیل تهمینه یوسفی خاطرنشان کرد: این پرونده چند نکته جالب و قابل توجه دارد. اول آنکه از زمان شکایت تا صدور رأی نهایی زمان بسیار کمی سپری شد. نکته بعدی قاطعیت و اقتدار دستگاه قضایی در رسیدگی به این پرونده کاملا مشهود است.وی ادامه داد: نکته جالب بعدی این است که در قانون حداکثر مجازات اسیدپاشی 5 سال حبس دیده شده اما در این مورد قاضی حکم نهایی را 7 سال حبس اعلام کرده که این موجب بازدارندگی در جرائم اسیدپاشی شده است.

تصویر در دسترس نیست

نجفی اظهار داشت: در این حکم آمده است که ارش تهمینه یوسفی برابر است با ارش یک مرد مسلمان و این کار دادگاه بسیار زیباست. همچنین دیه زن هم نسبت به مرد نصف است و نصف را پدر قربانی می‌دهد و نصف دیگر را صندوق دولت می‌پردازد.

تهمینه یوسفی دختر 29 ساله‌ای بود که وقتی به عقد مردی درآمد متوجه شد او معتاد است و اقدام به طلاق کرد. اما پدرش او را مجبور به پس گرفتن درخواست طلاق کرد و با تهدید به او گفت: اگر درخواست طلاقت را پس نگیری تو را می‌کشم.

تصویر در دسترس نیست

تهمینه می‌گوید «این تهدید را جدی نگرفتم تا اینکه یک روز پدر و برادر 22 ساله‌ام به محض ورود من به خانه اقدام به اسیدپاشی کردند.برادرم دست و پاهای من را گرفت و از پدرم خواست اسید را روی صورتم بپاشد و بعد از آن طنابی را دور گردن من انداختند و آنقدر کشیدند تا من بیهوش شدم و در نهایت به تصور اینکه من را کشته‌اند رهایم کردند.20 دقیقه بعد به هوش آمدم و از شدت سوزش به سمت حمام دویدم اما وقتی پدرم من را دید خطاب به برادرم گفت که این زنده است و باید هر چه زودتر او را بکشیم.من به پدرم التماس کردم و به دست و پایش افتادم و گفتم که از شما شکایتی نمی‌کنم، همان موقع با برادر بزرگترم تماس گرفتند و من را به بیمارستان بوعلی سینا قزوین منتقل کردند اما به دلیل شدت جراحات وارده بیمارستان از پذیرش من خودداری کرد و گفت باید به تهران بیایم.»این دختر جوان بعد از آن اتفاق تحت پوشش بهزیستی در خانه‌ای که این نهاد به او داده بود زندگی می‌کرد و هم‌اکنون هم در 30 سالگی در کشور آلمان به دنبال بازیافتن کمی از چهره گذشته خود است.

6 سپاس: Holtek، zrnznn، Kishe Mehr، بچه مثبت، bita.b، Life Dream

• Holtek

آدم اين اخبار رو ميخونه ديونه ميشه :2:
    2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

Holtek,
    باورکن وقتی خوندمش اعصابم ریخت بهم...آخه یک پدرچقدرمیتونه بی رحم ونفهم باشه

یااون برادرش...چطوردلش اومده نگه داره تا اسیدبریزن روی خواهرش :14:

2 سپاس: Holtek، Kishe Mehr

• zrnznn

pAshMak,
    نقل قول: pAshMak
    به محض ورود من به خانه اقدام به اسیدپاشی کردند.برادرم دست و پاهای من را گرفت و از پدرم خواست اسید را روی صورتم بپاشد و بعد از آن طنابی را دور گردن من انداختند و آنقدر کشیدند تا من بیهوش شدم و در نهایت به تصور اینکه من را کشته‌اند رهایم کردند.20 دقیقه بعد به هوش آمدم و از شدت سوزش به سمت حمام دویدم اما وقتی پدرم من را دید خطاب به برادرم گفت که این زنده است

مگر ممکنهههههههههههههههههههه :13:

یعنی ادم اینقدر سنگ دللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللل؟!

خدایااااااااا...آخه چراااااا :2:

1 سپاس: pAshMak

• Kishe Mehr

تا وسطاش خوندم بقیشو نتونستم :2:

ادم چقدر باید پست باشه اخه اونم به نزدیکترین کسش

• pAshMak

نقل قول: zrnznn
    خدایااااااااا...آخه چراااااا

متاسفانه روزبروز اینجورانسان نماها دارن زیادمیشن وبااعمال وحشیانه خودشون

آسیب جدی میرسوندد به انسان وانسانیت

نقل قول: Kishe Mehr
    ادم چقدر باید پست باشه اخه اونم به نزدیکترین کسش

وقتی پدروبرادراینطورباشند چه انتظاری ازغریبه هامیشه داشت؟؟؟

1 سپاس: Kishe Mehr

• بچه مثبت

امان از تعصبات کورکورانه و عقاید ابلهانه
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم

• Life Dream

آدم با ديدن اين همه ظلم در اجتماع يواش يواش اون روحيه احساسي و لطيفي كه داشته رو از دست ميده و بعضي وقتها به چيزايي در مايههاي انتقام فكر ميكنه، شايد سلاخي كردن چنين آدمهايي دور از انصاف نباشه، بايد به بعضي ها مزه درد و رنج و قاطي شدن گوشت و خون رو چشوند، چشم در مقابل چشم جان در مقابل جان.

• pAshMak

نقل قول: Life Dream
    شايد سلاخي كردن چنين آدمهايي دور از انصاف نباشه، بايد به بعضي ها مزه درد و رنج و قاطي شدن گوشت و خون رو چشوند، چشم در مقابل چشم جان در مقابل جان.

آخخخخخخخخخخخ اونقدردلم میخواد برادره رونگه دارن بعداسیدبپاشن روی صورتش تا بفهمه

سوزش ودردیعنی چی :14:

• بابک

وقتی یه فرهنگ کثیف زنده بگور کردن دخترها وارد مملکتمون شده دیگه چه توقعی میتوان داشت .

آه ه ه ه ه که لعنت بر تو پدر و برادر ...... :94: آخه چطور میتونین یه چنین کاری رو بکنین . :101:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: