₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » :: بارداری خانمی بدون رحم وباژنتیک مردانه ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » :: بارداری خانمی بدون رحم وباژنتیک مردانه ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: بارداری خانمی بدون رحم وباژنتیک مردانه ::

2117 بازدید، 9 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

برای یک زن هیچ حسی لذت بخش تر و آرامش بخش تر از مادر شدن نیست. اما Hayley Haynes به دلیل نداشتن رحم قادر به مادر شدن نبود تا پزشکان به کمک وی شتافتند و این زن 28 ساله نیز همانند سایر زنان حس مادر شدن را تجربه کرد.

تصویر در دسترس نیست

اما مادر شدن این زن انگلیسی بسیار سخت تر از مادر شدن سایر زن ها بوده و تفاوت های شگرفی داشت. وی برای مادر شدن چندین سال متوالی تحت مراقبت های پزشکی و هورمون درمانی بود تا با کمک روش های نوین پزشکی صاحب فرزند شد.

این زن انگلیسی زمانی که 19 سال داشت با گذراندن آزمایشات و بررسی های پزشکی مختلف متوجه شد که از لحاظ ژنتیکی مرد بوده و کوروموزم های وی XY بوده که ژنی مردانه نامیده می شود. این بیماری با عنوان «سندروم عدم حساسیت آندروژن» (AIS) شناخته می شود. این بیماری سندروم نادری است که بیمار جنسیت معکوس داشته بدین معنا که از لحاظ فیزیکی تمام ویژگی های یک زن را داراست اما ساختار ژنتیکی یک مرد را دارد. این سندروم توسط نقص ژنتیکی بر روی کروموزم های X بروز می کند.

اما از سال 2007 میلادی این زن انگلیسی تحت هورمون درمانی قرار گرفته تا پزشکان بتوانند فضای مناسبی را برای رشد یک رحم کوچک در بدن وی را فراهم کنند. درمان ها ادامه داشت تا پس از چهار سال، زن انگلیسی با کمک لقاح مصنوعی IVF باردار شد. در حدود 13 نطفه در رحم زن انگلیسی کاشته شدند که تنها دو نطفه شکل گرفته و منجر به تولد دوقلوها شدند.

3 سپاس: ژنرال، Holtek، Kishe Mehr

• ژنرال

نقل قول: pAshMak
    این بیماری سندروم نادری است که بیمار جنسیت معکوس داشته بدین معنا که از لحاظ فیزیکی تمام ویژگی های یک زن را داراست اما ساختار ژنتیکی یک مرد را دارد.

452

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

ژنرال,
    خب دنیاپرشده ازین بیماریهای جورواجور وعجیب وغریب :5:

• Holtek

جوون كه بودم از اين دخترايي كه كارا و رفتارشون شبيه پسرا بود خيلي خوشم مياومد البته داخل پارانتز از دختراي ريزه ميزه هم خوشم مياومد ، خلاصه با يكي دوست بودم اين عين پسر بود تمام اعمالش ، هميشه با خودم ميگفتم اين اصلا حس زنانگي نداره ، فك كنم مثل اين خانم بوده ، منتهي اون زمان امكانات نبود اين جور چيزا رو نميدونستيم :10:

• pAshMak

Holtek,

الان برای من سوال پیش اومد رضا...حالا چرا ریزه میزه؟؟؟ :83:

1 سپاس: Holtek

• Holtek

نقل قول: pAshMak
    الان برای من سوال پیش اومد رضا...حالا چرا ریزه میزه؟؟؟ :83:

راحت میشه زد زیر بغلت و هر جا خواستی ببریش :10:
    البته این فقط یکی از دلایلش بود و دلیل اصلی نبود :3:

• Kishe Mehr

یکی از استادامون میگفتن مهمترین رشته ی دانشگاهی رشته ی ژنتیکه!
    خیلی کارها میشه با ژنتیک و تغییر ژنتیک و... کرد...

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    مهمترین رشته ی دانشگاهی رشته ی ژنتیکه!

:37: احتمالا عموجانتون نبود؟؟؟ :25:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نه ایشون استاد رشته ی ما نبودن
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: