₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » :: عجیب‌ترین پارکینگ‌های خودرو در دنیا ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » :: عجیب‌ترین پارکینگ‌های خودرو در دنیا ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: عجیب‌ترین پارکینگ‌های خودرو در دنیا ::

2128 بازدید، 12 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

گاهی اوقات پارک خودرو می تواند برای تان یکی از جذاب ترین لحظات روزتان باشد. البته اگر صاحبان پارکینگ کمی زحمت خلاقیت و نوآوری به خودشان بدهند!

پارک کردن ماشین کاری خسته کننده اما گریز ناپذیر است، اما اگر روزی این انتخاب را داشته باشید که اتومبیل تان را در عجیب ترین و غیر معمول ترین پارکینگ های جهان پارک کنید، شاید از این عمل لذت ببرید.

از معروف ترین پارکینگ در جهان (پارکینگ Autostadt در آلمان) گرفته تا تئاتر تبدیل به پارکینگ شده در دیترویت میشیگان، پارکینگ های عجیب و غریبی در جهان وجود دارند. بعضی از آن ها زیبایی های منحصر به فردی دارند، برخی سازگار با محیط زیست اند و برخی نیز بهترین امکانات و سهل الوصول ترین روش را برای پارک کردن ماشین ها فراهم کرده اند. در ادامه نگاهی به چند نمونه خواهیم انداخت:

جنب کارخانه فولکس واگن در ولفسبورگ آلمان، منطقه صنعتی Autostadt شکل گرفته که شامل کارخانه تولید اتومبیل، دفاتر اداری و موزه می باشد. در این منطقه، برج دوقلوی ۶۰ متری چشم نوازی جهت پارک ماشین ها ساخته شده که جنس آن از شیشه و فولاد است و به منظور نگهداری موقت خودروهایی که در کارخانه ساخته می شوند، کاربرد دارد.

تصویر در دسترس نیست

در تصویر زیر نمای داخلی عجیب و هولناک این برج های پارک ماشین را می بینید که هر کدام قابلیت پارک ۴۰۰ خودرو را دارند. یک تونل زیرزمینی این دو برج را به هم متصل کرده و خودروها با یک سیستم تسمه نقاله جابجا می شوند.

تصویر در دسترس نیست

گاراژ ۱۱۱۱ جاده لینکلن در میامی که توسط شرکتی سوئیسی ساخته شده، نمونه ای دیگر از پارکینگ های غیر معمول است. ساختار این گاراژ به نحوی است که جریان آزاد هوا را درون آن مسیر می کند و از این لحاظ بر خلاف پارکینگ های دیگر، از هوایی تمیز و بدون دود برخوردار است. در ساختمان این پارکینگ امکاناتی دیگر چون بوتیک، استخر و فضای سبز نیز وجود دارد.

تصویر در دسترس نیست

نمونه بعد پارکینگ Q-park در شفیلد انگلستان است که نمای بیرونی منحصر به فردی داشته و به دلیل دارا بودن پنل های پر تعداد آهنی، به «رنده آهنی» معروف شده است.

تصویر در دسترس نیست

پارکینگ سانتا مونیکا در ایالت کالیفرنیا، با دارا بودن جای پارک برای خودروهای معمولی، خودروهای الکتریکی و دوچرخه ها، پارکینگی سازگار با محیط زیست است.

تصویر در دسترس نیست

تئاتر میشیگان در شهر دیترویت، حالا دیگر بازنشسته شده و از آن به عنوان پارکینگی ۳ طبقه و دارای ۱۶۰ جای پارک استفاده می شود. معماری داخلی این پارکینگ حالتی هنری اما مخروبه دارد. شاید روزی همین بلا سر سالن های تئاتر و سینمای ما هم بیاید!

تصویر در دسترس نیست

«نقطه هزاره» در بیرمنگام سه سال پیش به عنوان بهترین پارکینگ جدید در انگلستان انتخاب شد. علت این انتخاب، پنل های این پارکینگ اند که در شب نور زیبای آبی رنگی را متصاعد می کنند.

تصویر در دسترس نیست

برج اورکا، بلندترین ساختمان در شهر ملبورن می باشد و پارکینگی ۹ طبقه دارد که در فضای داخلی آن نقاشی های سه بعدی جالبی رسم شده است.

تصویر در دسترس نیست

آخرین نمونه هم ابتکار نقاشی های سه بعدی در پارکینگ برج اورکا است

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: javad1020، علیرضا، Kishe Mehr

• Kishe Mehr

از همش قشنگ تر عکس دومی بود... توی شیراز هم چنین پارکینگهای مکانیزه گذاشتن :10:

میگم عکس دومی رو مقداری روش زوم بکنید بعد اسکرول بکنید و بالا پایین بشه ... صحنه ی جالبی هم میشه :4:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: pAshMak
    توی شیراز هم چنین پارکینگهای مکانیزه گذاشتن

آره روبروی شاهچراغ رومن سری قبل که اومده بودم شیرازاستفاده کردم ازش

نقل قول: Kishe Mehr
    میگم عکس دومی رو مقداری روش زوم بکنید بعد اسکرول بکنید و بالا پایین بشه ... صحنه ی جالبی هم میشه

:13: آقامجتبی؟؟؟ :83: بازیت گرفته؟؟؟ :83:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

آره روبروی شاهچراغ رومن سری قبل که اومده بودم شیرازاستفاده کردم ازش

دیگه خیلی راحت شده.مخصوصا مراکز شهر که با کمبود جا مواجه هستیم...
    :13: آقامجتبی؟؟؟ :83: بازیت گرفته؟؟؟ :83:

:83: آره دیدم جالب میشه گفتم شماها هم ازش بهره مند بشید :83:

• pAshMak

دیگه خیلی راحت شده.مخصوصا مراکز شهر که با کمبود جا مواجه هستیم...

آره...من غصه ام گرفته بودکه ماشین روکجاپارک کنم تا هم صدمه نبینه وهم ممنوع نباشه

وقتی اون پارکینگ رودیدم خیلیییییییی خوشحال شدم

آره دیدم جالب میشه گفتم شماها هم ازش بهره مند بشید

من نمیدونم اونجاتوچقدروقت اضافه داری که بازی هم میکنی :83:

• Kishe Mehr

آره...من غصه ام گرفته بودکه ماشین روکجاپارک کنم تا هم صدمه نبینه وهم ممنوع نباشه

وقتی اون پارکینگ رودیدم خیلیییییییی خوشحال شدم

آخ آخ اونجا خیلی جا پارک مشکله.. ما که معمولا یا ماشین نمیبریم و با تاکسی و آژانس میریم یا باید جای دورتری پارک بکنیم

حالا تو خدا بهت رسونده و همونم جا داشته وگرنه جا صدتا یکی پیدا میشه

توچقدروقت اضافه داری که بازی هم میکنی

خب کارهامو تند تند میکنم تا وقت اضافه بیارم و بیام :10:

• pAshMak

حالا تو خدا بهت رسونده و همونم جا داشته وگرنه جا صدتا یکی پیدا میشه

کلی منتظرشدم تا جای خالی پیداشد...آخه روزجمعه بودوشلوووووووووووغ

خب کارهامو تند تند میکنم تا وقت اضافه بیارم و بیام

آفرین ..کارات روزودی تموم کن وبیا بوفی :24:

• Kishe Mehr

کلی منتظرشدم تا جای خالی پیداشد...آخه روزجمعه بودوشلوووووووووووغ

اهان من فکرکردم فوری گیرت اومده

آفرین ..کارات روزودی تموم کن وبیا بوفی :24:

خب الانم همین کارو کردم :10:

• pAshMak

اهان من فکرکردم فوری گیرت اومده

نه بابا حداقل نیم ساعت منتظرموندم تاجای خالی پیداشد

خب الانم همین کارو کردم

همولایتی گل وگلاب منی دیگه 241

• Kishe Mehr

نه بابا حداقل نیم ساعت منتظرموندم تاجای خالی پیداشد

خب بهرحال خدا رو شکر که جا گیرت اومده وگرنه نمیشد ماشینو بذاری تو خیابون...
    همولایتی گل وگلاب منی دیگه 241

ای جاااااااااانم. نظر لطفته/
    این که چیزی نیست، ارزشت بیشتر از این چیزاس همولایتی عزیز من 241

• pAshMak

این که چیزی نیست، ارزشت بیشتر از این چیزاس همولایتی عزیز من

خیلی هم ممنووونم :24:

• Kishe Mehr