کیم کارداشیان، مدل و بازیگر امریکایی، با انتشار تصویر دیدار خود و همسر خوانندهاش، "کانیه وست" با رییس جمهوری امریکا، بار دیگر خبرساز شد.
کارداشیان در این دیدار که مربوط به پاییز سال گذشته میلادی است، پیراهنی چسبان و به رنگ بدن پوشیده هرچند که کت سیاهرنگ بلندی را نیز بر روی شانههایش انداخته است.
لباس کارداشیان ۳۴ ساله برای چنین دیداری، کمی ***ی به نظر میرسد و همین موضوع مورد انتقاد برخی رسانههای محافظهکارتر قرار گرفته است.
بر روی این عکس، دستنوشتهی چهلوچهارمین رییس جمهوری امریکا نیز به چشم میخورد.
اوباما نوشته: «به کیم و کانیه - ممنونم به خاطر حمایتتان، و برای شما و دختر دوستداشتنیتان، بهترین آرزوها را دارم. باراک اوباما»
زوج مشهور امریکایی از جمله حامیان اوباما و حزب دموکرات به شمار میروند.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
گرداگرد کیم یکی پشّه بجنبد جنبیدن آن پشّه عیان در نظر توست
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
کارداشیان در این دیدار که مربوط به پاییز سال گذشته میلادی است، پیراهنی چسبان و به رنگ بدن پوشیده هرچند که کت سیاهرنگ بلندی را نیز بر روی شانههایش انداخته است.
لباس کارداشیان ۳۴ ساله برای چنین دیداری، کمی ***ی به نظر میرسد و همین موضوع مورد انتقاد برخی رسانههای محافظهکارتر قرار گرفته است.
بر روی این عکس، دستنوشتهی چهلوچهارمین رییس جمهوری امریکا نیز به چشم میخورد.
اوباما نوشته: «به کیم و کانیه - ممنونم به خاطر حمایتتان، و برای شما و دختر دوستداشتنیتان، بهترین آرزوها را دارم. باراک اوباما»
زوج مشهور امریکایی از جمله حامیان اوباما و حزب دموکرات به شمار میروند.
منبع: تقاطع
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
levrone
بچه مثبت
گرداگرد کیم یکی پشّه بجنبد
جنبیدن آن پشّه عیان در نظر توست
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال
بهروز جان عاشق باید سِر نگهدار باشه!
حالا باراک یه کاری کرد شما فوراً رسانه اتی نکن مطلبو