₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دنیای حیوانات » :: سوسک هــــای خجالتی !!! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دنیای حیوانات » :: سوسک هــــای خجالتی !!! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: سوسک هــــای خجالتی !!! ::

2116 بازدید، 8 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

تحقیقات جدید دانشمندان دانشگاه آزاد بروکسل بر روی رفتار سوسکها نشان داده که این موجودات دارای شخصیت بوده و حتی برخی از آن‌ها خجالتی هستند.
    محققان دریافتند که سوسک‌ها پس از خروج از پناهگاه خود از ویژگیهای شخصیتی خاص برخوردار بوده و در حالیکه برخی جسورانه به اطراف می‌خزند، برخی دیگر خجالتی بوده و به جستجوی پناهگاه می‌پردازند.
    اگرچه این کشف نمی‌تواند این حشرات را خوشایند کند اما می‌تواند دلیل موفقیت تکاملی سوسک‌ها را توضیح دهد.

محققان در پژوهشی به بررسی رفتار این حشرات در زمان ورود آن‌ها به یک محیط باز پرداختند.
    آن‌ها بر این فرض بودند که سوسک‌ها همه از یک ویژگی شخصیتی مشابه برخوردار بوده و به یک شکل در زمان ورود به منطقه باز رفتار می‌کنند اما مشاهدات آن‌ها به نمایش تفاوت‌های آشکار پرداخت.

محققان این موجودات را در گروه‌های خجالتی یا محتاط و جسور یا جستجوگر طبقه‌بندی کردند. سوسک‌های خجالتی آن‌هایی هستند که زمان بیشتری را در پناهگاه مانده و کمتر در اطراف حرکت و کاوش می‌کنند.
    سوسک‌های شجاع در عوض زمان کمتری را پنهان مانده و در اطراف به گردش می‌پردازند.

محققان پیامدهای این شخصیت‌ها برای رفتار اجتماعی را مورد بررسی قرار داده‌اند. آن‌ها به دنبال سندروم‌های رفتاری بودند که به طبقه‌بندی این موجودات کمک کرده و اطلاعات بیشتری در مورد هم‌افزایی موجود بین شخصیت و رفتار اجتماعی ارائه می‌دهد.

بنظر می‌رسد که این تفاوت‌های شخصیتی به زنده ماندن سوسک‌ها با پیش گرفتن رفتارهای متفاوت کمک کرده و حداقل تعدادی از آن‌ها در زمان وقوع بلایا دوام می‌آوردند.
    در آزمایشات، سوسک‌های آمریکایی به برچسب‌های رادیویی برای نظارت بر رفتار آن‌ها مجهز شدند. این موجودات در تاریکی نگهداری شده و سپس در دسته‌های 16تایی در ناحیه‌ایی که توسط حصار الکتریکی برای جلوگیری از فرار آن‌ها احاطه شده بود، آزاد شدند.

سرعت این حشرات در زمان یافتن پناهگاه و زمانی که برای کاوش در اطراف به دنبال غذا صرف می‌کردند، اندازه‌گیری شد.
    به گفته محققان، تفاوت شخصیتی در محیط طبیعی سوسکها می‌تواند شانس پیدا کردن غذای بیشتر را برای انواع شجاع و کاوشگر آن‌ها افزایش دهد اما در همان زمان، احتمال از بین‌رفتن آن‌ها نیز افزایش می‌یابد.
    نتایج این پژوهش در مجله Proceedings of the Royal Society B منتشر شده است.

5 سپاس: zrnznn، Kishe Mehr، ژنرال، javad1020، bita.b

• zrnznn

خجالت؟!

من چند روز خونه تنها بودم هیچ چی به اندازه سوسکها نمیتونست منو بترسونه :21:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

zrnznn,
    خب بعضی هاشون خجالتی هستن دیگه...طفلکی هامیرن گوشه کنارمخفی میشن شبا که خوابیدی میان بیرون :5:

• Kishe Mehr

می بینم بعضیاشون بچه پررو بازی در میارن :37:

ولی اینها هم به بچه های امروزی رفتن و روز به روز پررو تر میشن :83:
    البته این پررو شدن بین حیوانات اپیدمی شده. قبلا یه گربه جرا ت نداشت از یک کیلومتریت رد بشه اون روز دیدم دوتا گربه در ملأ عام.... :4:

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    قبلا یه گربه جرا ت نداشت از یک کیلومتریت رد بشه اون روز دیدم دوتا گربه در ملأ عام....

:46: خب توچرانگاشون کردی؟؟؟شاید بیچاره ها بیخانمان بودن جایی نداشتن :28:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

حالا مثلا فکرمیکنی اگر نگاشون کردم کک شون گزید؟ :83:

ولی خب من یه نیگاه کوچولو انداختم که اونم گذری بود و رد شدم.تو هم بودی همین نگاهو میکردی

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    تو هم بودی همین نگاهو میکردی

:13: چراااااااااا ازطرف من حرف میزنی؟؟؟من اونقدررررررررررر سربه زیرم که نگووووووو

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    :13: چراااااااااا ازطرف من حرف میزنی؟؟؟من اونقدررررررررررر سربه زیرم که نگووووووو

یکی تو سر به زیری یکی هم روح بزرگوار عمه کتی :74:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: