ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
تولد رونالدو و اشتباه تلویزیون کانادا
♥Rose♥
به گزارش جهان به نقل از بانک ورزش، تلویزیون کانادا به جای قرار دادن تصویری از رونالدو، سرخیو آگوئرو مهاجم تیم منچستر سیتی را نشان داد و به ستاره رئال مادرید تبریک گفت!
zrnznn
علیرضا
فکر کن !!!!
NIK75
با این که پرسپولیسیم هنوز نمیتونم هضم کنم چجوری گرفت
البته من طرفدار پرسپولیس فعلی نیستم با اینکه به پیشکسوتان و سکان داران فعلی باشگاه عزیز پرسپولیس احترام میزارم ولی اگه از اینجا صدای منو میشنوند خواهشا هر چه سریع تر از فوتبال ایران کنار برن تا سی میلیون آدم از دستشون خیال راحت داشته باشند
علیرضا
محض شوخی و خنده هست نیک جان . مهم تو بازی های بین المللیه که همیشه نا امیدمون می کنن. البته اون هم دلایل خودشو داره.
به هر حال من پیام شما رو به گوش پیشکسوتان و سکان داران فعلی پرسپولیس رسوندم چون از اینجا متاسفانه صداتونو نمیشنیدن
♥Rose♥
آره واقعا
فکر کن !!!!
ایشالله درست میشن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→