₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » :: پیتزا و غذاهای پنیردار به اندازه سیگار مضر هستند ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » :: پیتزا و غذاهای پنیردار به اندازه سیگار مضر هستند ::

بدون عکس

:: پیتزا و غذاهای پنیردار به اندازه سیگار مضر هستند ::

2207 بازدید، 16 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

به نقل از سایت چانا دیلی، مطالعات مرکز تحقیقات و پیشگیری ایلینویز آمریکا نشان می‌دهد که خوردن پیتزا به اندازه سیگار کشیدن برای افراد به ویژه کودکان مضر است.

تصویر در دسترس نیست

پیتزا محبوبترین غذای کودکان در سراسر جهان است درحالیکه بزرگترین منبع کالری، چربی‌های اشباع شده و نمک محسوب می‌شود.

تحقیقات نشان می‌دهد که غذاهای حاوی پنیر چرب، نمک و گوشت به اندازه سیگار برای افراد مضر است.

این رژیم غذایی علاوه بر افزایش چربی و فشار خون و اضافه وزن، باعث بر هم زدن تعادل هورمون‌های کودکان و کاهش یادگیری در آنان می‌شود.

معمولاً کودکانی که از غذاهای آماده و فست فود استفاده می‌کنند، بسیار خشن و غیرقابل کنترل هستند.

تحقیقات دیگری نشان می‌دهد که این کودکان پیشرفت درسی نیز ندارند و نسبت به کودکانی که رژیم غذایی سالم دارند، نمرات کمتری می‌گیرند؛ به علاوه اکثر آنان بیش فعال هستند.

تصویر در دسترس نیست

متاسفانه پیتزا با یک نوشیدنی شیرین در وعده غذایی استفاده می‌شود و مجموع تمام این عوامل بدن را در معرض دیابت قرار می‌‌دهد. مصرف یک وعده پیتزا باعث دریافت 230 کالری اضافی می‌شود.

تصویر در دسترس نیست

محققان به والدین هشدار داده‌اند که استفاده از رژیم غذایی سالم و متقاعد کردن فرزندان به استفاده از این رژیم، نیازمند یک برنامه مستمر، اراده قوی و مشاوره با متخصصین تغذیه است.

سبزیجات و پروتئین‌های بدون چربی بهترین منبع تولید انرژی بدن بخصوص در کودکان هستند.

4 سپاس: Kishe Mehr، علیرضا، zrnznn، bita.b

• Kishe Mehr

خوبیش به اینه که غذهای بیرونی بخصوص فست فودی رو گذاشتم کنار :15:

بدیشم به اینه که با دیدین این عکسها زجر میکشم 391

2 سپاس: pAshMak، علیرضا

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    خوبیش به اینه که غذهای بیرونی بخصوص فست فودی رو گذاشتم کنار :15:

توکه همین چندروزقبل گفتی رفتی پیتزاخوردی؟؟؟ :13:

بدیشم به اینه که با دیدین این عکسها زجر میکشم 391

زجربکشی بهترازینه که اینهمه سم واردبدنت کنی...شکمونباش دیگه مجتبی :22:

2 سپاس: Kishe Mehr، علیرضا

• Kishe Mehr

خب اون توفیق اجباری بود
    قبلنا تقریبا هفته ای یکبار میرفتم...

میگم اگر خودم پنیر پیتزا که درست میکنم بخورم بازم همین اثرات مضر رو داره؟؟؟

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

میگم اگر خودم پنیر پیتزا که درست میکنم بخورم بازم همین اثرات مضر رو داره؟؟؟

پنیرپیتزابخاطرچربی زیادی که داره مضرهست..خودت هم درست کنی بازم باعث نمیشه که مضراتش ازبین بره

1 سپاس: Kishe Mehr

• علیرضا

به نظرم مقایسه کردنش با سیگار نمی تونه زیاد مناسب باشه. چون هزار جور پیتزا داریم با انواع و اقسام پنیر یا حتی بدون پنیر! همچنین با آردهای مختلف. پیتزا کم کالری داریم، سبزیجات داریم. حالا یکی میخواد گوشتی با دبل پنیر بخوره دیگه مشکل خودشه.
    در حالیکه سیگار دیگه انواع مختلف نداره. فقط خطرناک و خطرناک تر ممکنه داشته باشه به لحاظ میزان نیکوتین و زهر مار های دیگه اش. با کشیدن سیگار هیچ چیز مفیدی وارد بدن نمی کنیم ولی پیتزا حتی اگه چاق هم بکنه یا باعث بالا رفتن چربی یا غیره بشه به خودی خود از مواد سمی و خطرناک برای بدن تشکیل نشده و حداقلش اینه که پروتئین و کالری و کربوهیدرات و شکر و این همه چیز مفید رو وارد بدن میکنه که لازمه.

دایی بنده همیشه می گفت: هر چیزی رو شما اگه بد استفاده کنید برای بدن زیان آوره حتی آب پرتقال :83: (همیشه آب پرتقال رو مثال میزد نمی دونم چرا؟)

3 سپاس: Kishe Mehr، pAshMak، zrnznn

• Kishe Mehr

عطف به کامنت مدیرکبیر سایت بنظرم اگر پیتزا کم مصرف بشه مشکلی نداشته باشه :66:

آب پرتقال هم شاید بخاطر خاصیت اسیدی که داره گفتن به درستی مصرف بشه!

2 سپاس: pAshMak، علیرضا

• pAshMak

علیرضا,
    فرمایش شما کاملا درسته...البته اخیر سیگارهایی هم تولیدشده بادرصد نیکوتین خیلی کم

که پزشکان به بیماران قلبی که به هیچ طریق نمیتونن سیگار روترک کتتد توصیه میکنند تاحداقل سم واردبدنشون بشه

درموردگفته داییتون هم احتمالا ایشون یک بارپرتقال روبعداز مسواک زدن خوده اندوطعم بدش توی دهنشون موندگارشده

به همین علت همیشه مثل میزنند...چون من خودم تجربه اش روداشتم :101: وحشتناااااکه :83:

نظرم اگر پیتزا کم مصرف بشه مشکلی نداشته باشه

برای تویی که شکموووووهستی کلا کنارگذاشتن هرغذایی مشکله :10:

1 سپاس: علیرضا

• علیرضا

آب پرتقال هم شاید بخاطر خاصیت اسیدی که داره گفتن به درستی مصرف بشه!

نقل قول: pAshMak
    احتمالا ایشون یک بارپرتقال روبعداز مسواک زدن خوده اندوطعم بدش توی دهنشون موندگارشده

:39:

بفرمایید پیتزای بدون ضرر تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: pAshMak، zrnznn، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: علیرضا
    بفرمایید پیتزای بدون ضرر

ممنوووووووونم...دسستون دردنکنه...ظاهرش که میگه بایدخیلییییییییی خوشمزه باشه :59:

2 سپاس: علیرضا، Kishe Mehr

• zrnznn

من از اب پرتقال خوشم نمیاد..معمولا آخرین انتخابم تو آب میوه ها ال پرتقاله :4:
    ولی پنیر پیتزا دوست دارم:4:

• Kishe Mehr

من شیکمو نیستم، من خوش خوراکم :16:

من از این پیتزاها و اون پیتزای خلیج فارس که توی رستوران بوف بوفی هست خوشم میاد :74:

• pAshMak

من شیکمو نیستم، من خوش خوراکم

مجتباااااااااااایی توشکمونیستی؟؟؟ :13: :13: :13:

• Kishe Mehr

به ضرص قاطع میگم نخیر :15:

• pAshMak

عاقلااااااااااااان دانند وبسسسسسسسس :104: