برخی کتابها را به علت قطور بودن نمیتوان یک روزه تمام کرد و خواننده مجبور میشود نشانهای لای صفحه کتاب بگذارد تا در فرصت دیگر ادامه آن را بخواند.
این ابزار نشانه گذاری برای دوستداران کتاب در جنس های مختلف(پلاستیکی، فلزی، چوبی و مقوایی)، رنگ و اشکال متفاوت طراحی شدهاند؛ شاید برخی از این نشانهها اغراقآمیز باشند اما معمولاً کتاب دوستان بیشتر از این وسایل استفاده میکنند؛ این نشانهها میتواند راه خوبی برای جلب برخی افراد به خواندن کتاب باشد.
من از این چیزا خیلی خوشم میادددددددددددددد....بامزه ان اگر باشه حتما میخرمممممممممممم از اون چراغ مطالعه کوچولو خیلی خوشم اومددددددددددددددددد همیشه گوشه بالای برگه کتاب و تا میزنم تا یادم بمونه تا اونجا خوندم...اینا برا من کاربرد دارن زیاددددددددددد
pAshMak
این ابزار نشانه گذاری برای دوستداران کتاب در جنس های مختلف(پلاستیکی، فلزی، چوبی و مقوایی)، رنگ و اشکال متفاوت طراحی شدهاند؛ شاید برخی از این نشانهها اغراقآمیز باشند اما معمولاً کتاب دوستان بیشتر از این وسایل استفاده میکنند؛ این نشانهها میتواند راه خوبی برای جلب برخی افراد به خواندن کتاب باشد.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
zrnznn
اگر باشه حتما میخرمممممممممممم
از اون چراغ مطالعه کوچولو خیلی خوشم اومددددددددددددددددد
همیشه گوشه بالای برگه کتاب و تا میزنم تا یادم بمونه تا اونجا خوندم...اینا برا من کاربرد دارن زیاددددددددددد
Kishe Mehr
بعضی چیزا هستن بیشتر دکوری اند. دفعات محدودی ازشون استفاده میکنی . امیدوارم این یکی اینجوری نباشه
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→