₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » :: یک لگد از عقب یک گام به جلو !!! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » :: یک لگد از عقب یک گام به جلو !!! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: یک لگد از عقب یک گام به جلو !!! ::

2001 بازدید، 8 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

- تاحالا دقت کردین هرچی به یه پولدار بخندی پولدار نمیشی. حالا کافیه به یه مریض بخندی یه ماشین می زنه بهت از گردن به پایین قطع نخاع میشی!

- دهه هشتادیا دارن پدر مادر میشن دهه شصتیا هنوز موندن فلسفه وجودی ازدواج چیه؟

- چند روز پیش داشتم یه مازاراتی می خریدم. سر یک حرف خیلی کوچیک معامله بهم خورد، گفت پول بده، منم نداشتم!

- گاهی خوردن یک لگد از عقب، خودش یک گام به جلو است!

- تو نگاه شامپانزه ها یه حسرتی هست که انگار اگه یه تست درست بیشتر میزدن دانشگاه تهران قبول میشدن!

- یه سوال خیلی فکرمو مشغول کرده، ناموسا هیشکی عاشق من نیست یا دارین مسخره بازی در میارین؟

- فقط یک ایرانیه که می تونه پشت کامیونش بنویسه فقط خدا، توی کامیون رو پرکنه از عکسای دختر هندیا... بعد بارش هم هروئین باشه!

- ما که آخر نفهمیدیم دنیا به کام کیه! ولی هرکی که هست خواهشا دست به دست بچرخونه ما هم دو تا کام بگیریم،ثواب داره!

- شبکه آی فیلم تبلیغ شامپو گذاشته، زنه با مقنعه میگه من از وقتی از این شامپو استفاده می زنم ریزش موهام قطع شده، انتظار دارن از معصومیت نگاهش به صداقتش پی ببریم!

- یه بادام تلخ بهتر از یه تلخیِ بی بادامه!

- این همه علم پیشرفت کرده، هنوز پفک نمکی مینو یه چیز دیگه است لامصب!

- 365 روز سال کسی تو خیابون و تاکسی از من سوال نمی پرسه، ولی فقط کافیه هدفون گذاشته باشم تو گوشم تا تبدیل شم به گوگل سیار!

- اینا که میگن آدما رو فقط تو مسافرت میشه شناخت حرف مفت میزنن. آدما رو فقط توو جلسه ی امتحان میشه شناخت و بس!

- دقت کردید نسل آینده چه پدری ازشون در میاد تا Username هایی پیدا کنن که هنوز انتخاب نشده؟

- یه چیزی که جدیدا غرور ملی رو در من دوچندان کرده اینه که هواپیماهای ما درسته که سقوط می کنن ولی به هر حال در یه نقطه مشخصی سقوط می کنن، مثل این هواپیماهای مالزی و اندونزی نیستیم که یهو برن غیب بشن!

- نمی دونم این اینترنت اکسپلورر چی از جون ما می خواد، دیدید وقتی می خوای یه تب رو ببندی یه نیم ساعتی فکر میره تو فکر؟ در حدی که انگار تب بغلی با آرنج میزنه بهش میگه: با توئه ها اوسکول... تکون بخور!

- دیدی یه وقتهایی همه چیز عالی و سرجاشه و دلت می خواد اون لحظه اصلا تموم نشه؟ آره منم ندیدم!

- بدترین چیز در مورد کابوسهای شبانه اینه که متوجه میشید که مغز بی شرف خودتون همه اینارو ساخته و سر هم کرده!

- کاوش اوباما بودی، و من گزینه نظامی روی میزت بودم، هیچ گاه من را از روی میز بر نمی داشتی!

- همونطور که مستحضرید الان قیمت بشکه از خود نفت گرونتره، روی همین حساب قراره از این به بعد تو ظرف یکبار مصرف نفت رو صادر کنیم و اگه همینطور پیش بره، کشورهای خواهان نفت باید با خودشون قابلمه بیارن!

- با این وضعی که من می بینم باید واسه انتخاب واحد ترم بعد برم آموزش بگم: همون همیشگی!

- بعضیا اینقدر خسیسن که اگه بهشون بگی بیا خون بده، میگه والا خودمم کم دارم نمی دونم منو تا خونه می رسونه یا نه!

3 سپاس: علیرضا، Kishe Mehr، Holtek

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    - 365 روز سال کسی تو خیابون و تاکسی از من سوال نمی پرسه، ولی فقط کافیه هدفون گذاشته باشم تو گوشم تا تبدیل شم به گوگل سیار!

:83: عین اونروز من. هدفون توی گوشمه دیدم یه مردی داره بال بال میزنه. در اوردم گفتم بفرمایید؟
    گفتش جوون از 68 تا 93 میشه چند سال؟ :4:
    حالا منم غرق در موزیک هستم و به تاکسی هم اشاره میکنم که وایسه و این یارو هم زل زده توی چشمام :83:
    دیگه به تاکسیه گفتم برو. خوب وایسادم حساب کتاب کردم و بهش گفتم :83:

- اینا که میگن آدما رو فقط تو مسافرت میشه شناخت حرف مفت میزنن. آدما رو فقط توو جلسه ی امتحان میشه شناخت و بس!

از روی معرفت هم خیلیاااااااااا رو میشه شناخت :22:

هرکی که از نظرم معرفت نداشته باشه رو نظرم راجع بهش عوض میشه :22:

- نمی دونم این اینترنت اکسپلورر چی از جون ما می خواد، دیدید وقتی می خوای یه تب رو ببندی یه نیم ساعتی فکر میره تو فکر؟ در حدی که انگار تب بغلی با آرنج میزنه بهش میگه: با توئه ها اوسکول... تکون بخور!

:83:

- دقت کردید نسل آینده چه پدری ازشون در میاد تا Username هایی پیدا کنن که هنوز انتخاب نشده؟

اتفاقا اون روز داشتم به شیوه ی جدیدی در انتخاب یوزرنیم فکرمیکردم که چه راههای بهتری میشه پیدا کرد :4:

- دیدی یه وقتهایی همه چیز عالی و سرجاشه و دلت می خواد اون لحظه اصلا تموم نشه؟ آره منم ندیدم!

منم ندیدم و فعلا مغزم بقول یه بنده خدایی مالیده :22:

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

- گاهی خوردن یک لگد از عقب، خودش یک گام به جلو است!

به نظرمن این ازهمه قشنگ تربوووووووود

نقل قول: Kishe Mehr
    هدفون توی گوشمه د

:28: توخجالت نمیکشی توی خیابون هدفون میذاری/؟؟؟هااااااااااا؟؟؟/

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

به نظرمن این ازهمه قشنگ تربوووووووود

اره هم قشنگ و هم پرررررررررررررررمعنا :3:
    :28: توخجالت نمیکشی توی خیابون هدفون میذاری/؟؟؟هااااااااااا؟؟؟/

:13: یعنی چی؟ :22:
    خب مگه چیه؟ :22:

• pAshMak

Kishe Mehr,
    پسرجان سن وسالی ازت گذشته :15: جووون 14 ساله :10: که نیستی ازین قرطی بازیهادرمیاری :22:

• Kishe Mehr

پسرجان سن وسالی ازت گذشته :15: جووون 14 ساله :10: که نیستی ازین قرطی بازیهادرمیاری :22:

:13: خوب این خوب نیست ک موزیک و مخصوصا زبان گوش بدی؟ :22:

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    خوب این خوب نیست ک موزیک و مخصوصا زبان گوش بدی؟

توی خونه گوش بده نه درملاعام وتوی خیابون...یک آقایاخانم باشخصیت ازین کارها نمیکنه :25:

• Holtek

- یه بادام تلخ بهتر از یه تلخیِ بی بادامه!

جمله سنگيني بود :3:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: