کوچه بـِرلَن نام کوچهای قدیمی در تهران است. این کوچه در مرکز شهر تهران در جنوب خیابان جمهوری اسلامی، در میان خیابانهای لالهزار جنوبی و فردوسی واقع شده و دارای مغازههای مختلف برای پارچه و پوشاک، بویژه لباس زیر و کالاهای دیگر است. دستفروشان زیادی در این کوچه به فروش اجناس خود میپردازند. از قدیم جمعهبازار تهران در یک پارکینگ طبقاتی مجاور این کوچه دایر است.
دروازه جنوبی سفارت آلمان به این کوچه باز میشود. از اماکن نزدیک به آن میتوان به تئاتر پارس، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، موزه سینما، بیمارستان بانک ملی، شهرداری منطقه ۱۲، سفارت ترکیه و سفارت بریتانیا نام برد
.کوچهای نوستالژیک از بازار و مردم قدیم تهران که هنوز کمی رنگ بوی آن روزها را می دهد.
یادش به خیر من بچه بودم همیشه کوچه بلّن میشنیدم. حتی تا امروز هم فکر میکردم که منظور همون برلین هست (به خاطر نزدیک بودن به سفارت آلمان) ولی الان که سرچ کردم هیچ مکانی غیر از این مکان تو برزیل پیدا نکردم با نام برلن جریان چیه؟ کسی میدونه؟
یادش به خیر من بچه بودم همیشه کوچه بلّن میشنیدم. حتی تا امروز هم فکر میکردم که منظور همون برلین هست (به خاطر نزدیک بودن به سفارت آلمان) ولی الان که سرچ کردم هیچ مکانی غیر از این مکان تو برزیل پیدا نکردم با نام برلن
این حس کنجکاویتونو دوس داشتم مدیر جان
نقل قول: علیرضا
جریان چیه؟ کسی میدونه؟
راستش من نمیدونم ولی یه دوستی دارم، نمایش یا پنهان متناونم نمیدونه متاسفانه
pAshMak
دروازه جنوبی سفارت آلمان به این کوچه باز میشود. از اماکن نزدیک به آن میتوان به تئاتر پارس، دفتر نشر فرهنگ اسلامی، موزه سینما، بیمارستان بانک ملی، شهرداری منطقه ۱۲، سفارت ترکیه و سفارت بریتانیا نام برد
.کوچهای نوستالژیک از بازار و مردم قدیم تهران که هنوز کمی رنگ بوی آن روزها را می دهد.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست