ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: قتل فــرزند بخــاطر گوش هــای درازش !!! ::
pAshMak
نورای ساکان این زن 37 ساله پسر 10 ساله خود را به دلیل داشتن گوشهای درازش در بیمارستان بستری کرد تا گوشهای او را تحت عمل جراحی زیبایی قرار دهد اما پس از جراحی متوجه شد پسرش چهرهای زشتتر پیدا کرده و گوشهایش همچنان دراز و بیقواره است، به همین علت این پسربچه را به دستشویی بیمارستان برد و با یک شال گردن خفهاش کرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
پلیس آنکارا میگوید: این زن روانی پس از قتل پسرش، جسد وی را در دستشویی بیمارستان رها کرد و سوار بر اتومبیل از محل جنایت گریخت اما پس از طی مسافتی با اتومبیل دیگری تصادف کرد. این زن پس از دستگیری به قتل فرزندش اعتراف کرد و به اتهام قتل روانه زندان شد.
نورای در این رابطه به پلیس گفت: پسرش به دلیل داشتن گوشهای بزرگ بسیار زجر کشیده و از دوستانش خجالت میکشید، او حتی پس از عمل جراحی زیبایی گوشهایی بزرگ داشت و چهرهاش زشتتر شده بود به همین دلیل خواستم پسرم را از زجر و ناراحتی که دارد نجات بدهم.
▧ تصویر در دسترس نیست
دکتر کادری آلتوک جراح بیمارستان در اینباره میگوید: جراحی بسیار موفقیتآمیز بود و این زن تصمیم داشت همراه فرزندش بدون هیچ اعتراضی بیمارستان را ترک کند. دوربینهای مداربسته بیمارستان نیز از این لحظات فیلم گرفتهاند ولی نمیتوانیم واکنش جنونآمیز این زن را درک کنیم و به نظر میرسد او دچار مشکلات روانی بوده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
هرچی فکرمیکنم نمیتونم درک کنم کارش رو...چجوری دلش اومده فرزندش روازبین ببره
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
به من اگر صدمیلیون نفرم بگن فلان جات زشته ذره ای بهشون توجه نمیکنم. اگر از نظر خودم نامناسب بود در جهت رفع و رجوعش برمیام...
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→