ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: مریضی؟ نه مدیـــــرم! ::
pAshMak
قائممقام وزیر بهداشت گفت: ٦٠هزار تخت بیمارستانی در سراسر کشور کمبود داریم.
که این نشان میدهد ما درحالحاضر ٦٠هزارمریض داریم که بستری نشدهاند. خب این ٦٠هزارنفر کجا هستند؟ ما نمیدانیم. اما در این سالها تعدادی مریض دیدیم که جای اینکه بستری باشند، مسوول یکچیزی بودند.
خب وقتی آدم مریض را جای بستری بگذارند پشت میز یا هرجای دیگری معلوم است که هذیان میگوید، دست خودش که نیست، مریض است.
از طرفی قائممقام وزیر بهداشت گفته: «برای ساماندهی این وضعیت ٢٥هزارمیلیاردتومان اعتبار مورد نیاز است.»
والا من حاضرم کلیهام را بفروشم چهارتا مریض بیشتر بستری شوند که چهارتا جا خالی بشود و چهارتا مدیر و استاد که در این هف هش دهسال زمینگیر شدهاند برگردند سر کار. حالا این از کلیه من که چون مال یک خانم دکتر بوده که باهاش میرفته تا مطب و برمیگشته و کم کار کرده است، ٣٠میلیونتومان ممکن است ازم بردارند.
میماند ٢٥هزارمیلیاردتومان ٣٠میلیون کم، که بهنظرم هر ایرانی وطندوستی حاضر است نفری ٣٥٠هزارتومان بدهد تا مریضها بستری شوند. باور کنید این پول جای دوری نمیرود، چون هر مریضی که بستری شود امنیت و سلامت تکتک ما محفوظ میماند و ما هزینه کمتری بابت مریضبازیها و تصمیمات غلط برخی مدیران خواهیم پرداخت.
دیالوگ
: مریضی؟
- نه. مدیرم.
مریضی آمبولی
والا، الان ٦٠هزار مریض بیتخت هستند. من میگویم ٦٠٠٠١مریض. آن یکیش؟ خود آمبولانسچی دیگر. والا آدم عاقل بود، بعد از یکهفته نوشتن ستون روزانه، ول میکرد و میرفت دنبال شغل آبرومند و آخروعاقبتدار. مریضیم دیگر.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
Kishe Mehr,
آخخخخخخ مجتبایی این هاهم مثل من مریض شدن
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
آخخخخخخ مجتبایی این هاهم مثل من مریض شدن
با دیدن بعضی کارهاتون ادم خندش میگیره
pAshMak
با دیدن بعضی کارهاتون ادم خندش میگیره
مجتباااااااایی مریض شدن من خنده داره؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خداییش خودمم نمیدونم چرا خندم میگیره...باور کن شاید اولین چیزیه که توی عمرم هرموقع یادم می افته خندم میگیره
pAshMak
احتمالا بخاطر طرز گفتن این کلمه هست اون روز
اینجاگفته خیلی فرق داره بامن
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
اینجاگفته خیلی فرق داره بامن
بله دیگه... هر دو مریضند اما این کجا و ان کجا
نمایش یا پنهان متن
ایشالله همیشه شاد باشی. شادی ات ارزوست عزیز...pAshMak
مجتبایی وقتی من میگم: من مریضم
نمایش یا پنهان متن
ممنووونم فرزندم