ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: 11 ماده غذایی چربی سوز ::
pAshMak
گریپ فوروت
▧ تصویر در دسترس نیست
ویتامین C به سوخت و ساز کامل چربی کمک می کند. بنابراین غذاهایی که حاوی آن هستند انتخاب مناسبی برای چربی سوزی هستند.
یک نصفه گریپ فوروت برای صبحانه یا نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی علاوه بر چربی سوزی اشتهای شما را هم کم کرده و باعث می شود احساس بهتری داشته باشید.
فلفل سیاه
▧ تصویر در دسترس نیست
پیپرین، ماده مهم موجود در فلفل سیاه، باعث کاهش تشکیل سلول های چربی می شود و هم چنین سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد. این خبر خوبی برای کسانیسیت که عاشق خوردن غذاهای تند و دنبال راهی برای لاغری هستند.
دارچین
▧ تصویر در دسترس نیست
دارچین سطح قند خون را پایین می آورد و به سرکوب هیولای اشتها کمک می کند . شما می توانید دارچین را به چای، قهوه و ماست ساده اضافه کرده و میل نمایید. اما حتما سعی کنید دارچین مرغوبی تهیه کنید، بعضی از آن ها حاوی ماده ای هستند که اثرات مضر روی کبد دارد.
تخم مرغ
▧ تصویر در دسترس نیست
زیبایی تخم مرغ در این است که کالری پایین ولی 7 گرم پروتئین دارد. مطالعات نشان داده خوردن تخم مرغ در صبحانه باعث کاهش میزان کالری که شما می خواهید در ادامه روز بخورید می شود. اما زرده تخم مرغ کلسترول بالایی دارد بنابراین تخم مرغ را در حد اعتدال مصرف کنید.
سیب ( و البته به طور کلی میوه)
▧ تصویر در دسترس نیست
میوه ها دوستانی هستند که در کاهش وزن به کممک شما می آیند. آنها مزایای بی شماری دارند. زیبایی میوه در این اس که قند بدن و نیاز شما به شیرینی را تاکین می کنند اما نه آن قندی که به بدن مثل قند و شکر صدمه می زند. (قند دلیل تجمع چربیست)
سیب وقتی با پوست خورده شود میزان مناسبی از فیبر و آب به بدن می رساند و به شما احساس سیری می دهد.
چای سبز
▧ تصویر در دسترس نیست
مواد موجود در چای سبز، متابولیسم بدن را افزایش می دهند. بهتر است چای سبز را داغ مصرف کنید تا فوایدش افزایش یابد. اضافه کردن لیمو و عسل به آن علاوه بر خوشمزه شدن برای سلامتی هم بسیار مفید است.
زغال اخته
▧ تصویر در دسترس نیست
مصرف زغال اخته در کیک و کلوچه ها روش اشتباهی است. نه تنها زغال اخته فیبر نامحلول و آنتی اکسیدان بالایی دارد، بسیار خوشمزه هم هست. یک نصفه فنجان از آن تنها 40 کالری انرژی دارد. آن را روی سالاد و غذاهای مخلوط استفاده کنید.
بادام
▧ تصویر در دسترس نیست
گرچه به طور کلی آجیل ها چربی سوز هستند، اما بادام بهترین آن هاست. آن ها مجموعه ای از پروتئین، فیبر و چربی های سالم هستند. یک وعده بادام (حدود 23تا) به شما کاملا احساس سیری می دهد. بهترین چیز در مورد بادام این است که قابل حمل است و می توانید همیشه همراه خود داشته باشید.
فلفل قرمز
▧ تصویر در دسترس نیست
کپسایسین موجود در فلفل قرمز در سرکوب اشتها به کمک شما می آید.
قهوه
▧ تصویر در دسترس نیست
قهوه (به طور کلی کافئین)، محبوب ترین نوشیدنی جهان، به افزایش متابولیسم بدن کمک می کند. البته اگر بدون مواد چاق کننده نظیر شکر و خامه مصرف شود! همچنین درنظر داشته باشید که مصرف بیش از حد کافئین برای بدن مضر است، پس مصرف خود را به 1 تا 3 فنجان در روز محدود کنید.
سبزیجات
▧ تصویر در دسترس نیست
اگر قصد دارید بدون مصرف سبزی وزن خود را کم کنید در اشتباهید. سبزیجات پک کاملی از فیبر و مواد غذایی مفید هستند. مصرف 2 تا 3 فنجان سبزی در هر روز پیشنهاد می شود. اگر به تنهایی نمی توانید آن ها را مصرف کنید سبزیجات را با مواد غذایی مفید و مورد علاقه خود مخلوط کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
شاید تنها میوه ایه که خیلی دوس ندارم
یه بار به یکی که خارج از کشور بود گفتم که اونجا تخم دو زرده هست؟ اونم کلی عصبانی شد که چرا منو مسخره میکنی!!! گفتم چی شده ؟ من که حرف بدی نزدم!
گفتش چرا میگی تخم دو زرده!
گفتم خب واقعا هست.. خب راست میگی یا شوخی میکنی؟ خلاصه توی نت سرچ کرد و دیگر بچه ها هم تاییدش کردن و دست از سر ما برداشت
البته اونم گفت اینجا بسته هایی هست که فقط سفیده ی تخم مرغه.. توی ایران ندیدم
عااااااااشق سیبم
بقیشم مگه میشه آقامجتبی دوس نداشته باشه؟
Kishe Mehr
چند روزی هوا سرد بود با ماشین اومدم سرکار وزنم زیاد شد...
pAshMak
بقول عمه کتی همششششش نتیجه شکموووووووبودنه
پیاده روی خیلی خوبه هم برای سلامت بدن وکاهش وزن
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نخیرم. تحرکم کم بوده وگرنه من به اندازه میخورم
تنها ورزشی که براش وقت دارم اینه و گاهی هم شنا
pAshMak
شنا هم خیلی خوبه حتی توصیه شده افرادی که شنابلدنیستند راه رفتن توی آب روانجام بدهند چون آب درمانی خیلی مفیده برای بدن
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
میگماااااااا همشهری خودت مگه شیرازی محسوب نمیشی؟
اره ولی اگر وقت بکنی...
نمایش یا پنهان متن
راستی فکر کنم کامنت اولمو توی این پیج ندیدیpAshMak
بقول عمه کتی مجتبی خوردنی رو ردنمیکنه حتی اگه زهر هلاهل باشه
برای ورزش بایدهمیشه وقت اختصاص داد
نمایش یا پنهان متن
ندیده بودم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
عمه کتی اگر دستم نیاد
پارمیس تو بگو. اصلا به من میاد شیکمو باشم؟
pAshMak
پارمیس تو بگو. اصلا به من میاد شیکمو باشم؟
خب راست میگه دیگه....
نه تنهامیاد بلکه خیلییییییییییی هم تابلوهست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بذار دستم بهش برسه. کاری بکنم که دیگه نتونه راست ببینه تا برسه به اینکه بخواد راست بگه
شما دوتا همدست شدین تا منو شیکمو جلوه بدین ولی نخواهید توانست
pAshMak
آقاشون پوستت رومیکنه
مادوتا نیستیم هر5 تامون هم عقیده هستیم درینموردخااص
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
پنج تن آل وارسته هرچی بگند درسته
نمایش یا پنهان متن
حواس پنجگانهآقا من تسلیممممممممممم
با شماها نمیشه طرف شد
pAshMak
این ازمحالاته...چون آقاشون از گل کمتر بهش نمیگه