باور کن یک لحظه هم دور از جونشون حتی نمیتونم تصورشم بکنم...خدایا ایشالله صدسال مامان بابای هرکسی رو بالای سرش نگه دار.. اونهایی هم که رفتن طاقت و صبر به بچه هاشون بده...
امیدوارم همیشه سایه مادرها بالای سر بچه هاشون باشه بی مادری خیلی سخته من هم از 8 سالگی تجربه اش کردم. قدر مادرهاتونو بدونین. آدم هر چی بزرگتر میشه بیشتر بهش احتیاج پیدا میکنه. آرزوم بود الان هنوز زنده بود حتی اگه خیلی پییییییییییییییییییییر شده بود تا الان
بی مادری خیلی سخته من هم از 8 سالگی تجربه اش کردم. قدر مادرهاتونو بدونین. آدم هر چی بزرگتر میشه بیشتر بهش احتیاج پیدا میکنه. آرزوم بود الان هنوز زنده بود حتی اگه خیلی پییییییییییییییییییییر شده بود تا الان
قدر مادرهاتونو بدونین. آدم هر چی بزرگتر میشه بیشتر بهش احتیاج پیدا میکنه.
واقعا همينطوره ، با اينكه مادرم سنش خيلي بالاست و تقريبا مثل بچه ها شده ولي الانم وقتي به هر مشكلي برخورد ميكنم ميرم پيشش و لازم شد سرمو ميزارم رو زانوهاش و هاي هاي گريه ميكنم و فقط با اين كار به آروم ميشم
pAshMak
شبها بر گاهواره من ، بیدار نشست و خفتن آموخت
دستم بگرفت و پا به پا برد ، تا شیوه راه رفتن آموخت
یک حرف و دو حرف بر زبانم ، الفاظ نهاد و گفتن آموخت
لبخند نهاد بر لب من ، بر غنچه گل شکفتن آموخت
پس هستن من ز هستن اوست ، تا هستم و هست دارمش دوست
این تصاویر زیباراببینید...هرچروک آن نشان از عشقی وافر دارد...ازرنجی طاقت فرسابرای به دنیا آوردن من وتو
ببین ولذت بیر...وقدردان زحمات مادرت باش...
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خدا همه مامانهایی که این دنیا رو وداع گفتند رو مورد رحمت واسعه ی خودش قرار بده....
jaj
برای تولد یه موجود تازه خیلی باید ایثار کرد
شب و روز باید حواست باشه که مبادا صدمه بخوره
Kishe Mehr
همشهری اون مصرع درستش اینه :
پس هستی من ز هستی اوست ...
pAshMak
الهی آمین
برای تولد یه موجود تازه خیلی باید ایثار کرد
شب و روز باید حواست باشه که مبادا صدمه بخوره
دقیقا همینطوره...اگربخواهیم دردهایی که فقط دردوران بارداری میکشه بیان کنیم مثنوی هفتادمن کاغذخواهدشد
پس هستی من ز هستی اوست ...
نخیر...من از نسخه اصلیش نوشتم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
http://fa.m.wikipedia.org/wiki/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%AC_%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B2%D8%A7
pAshMak
من از روی کتاب اشعارش نوشتم...سایتها اشتباه مینویسن معمولا
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
خواهش میکنم همولایتی
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
.
.
.
.
بیشتر از این هستین
pAshMak
.
.
.
.
بیشتر از این هستین
برمنکرش لعنتتتتتتتتت...آخخخخخخخخ مجتبایی دلم واسه مامانم تنگ شد
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
واقعا ادم گاهی حاضره هرچی توی دنیا داره و نداره رو بده تا اونی که میخواد پیشش باشه..
منم همین حس رو نسبت به بابابزرگم دارم ولی قطعا به پای احساس تو و دختر عمو نمیرسه...
خدا رحمتشون بکنه...
pAshMak
خدارحمت کنه پدربزرگت رو ولی مادریه چیزدیگست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
االهی آمین
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
بی مادری خیلی سخته
من هم از 8 سالگی تجربه اش کردم.
قدر مادرهاتونو بدونین. آدم هر چی بزرگتر میشه بیشتر بهش احتیاج پیدا میکنه. آرزوم بود الان هنوز زنده بود حتی اگه خیلی پییییییییییییییییییییر شده بود تا الان
pAshMak
من هم از 8 سالگی تجربه اش کردم.
قدر مادرهاتونو بدونین. آدم هر چی بزرگتر میشه بیشتر بهش احتیاج پیدا میکنه. آرزوم بود الان هنوز زنده بود حتی اگه خیلی پییییییییییییییییییییر شده بود تا الان
خدارحمت کنه مادربزرگوارتون رو...هیچ چیز وهیچ کس نمیتونه جای خالیش روپرکنه
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
واقعا همينطوره ، با اينكه مادرم سنش خيلي بالاست و تقريبا مثل بچه ها شده ولي الانم وقتي به هر مشكلي برخورد ميكنم ميرم پيشش و لازم شد سرمو ميزارم رو زانوهاش و هاي هاي گريه ميكنم و فقط با اين كار به آروم ميشم
pAshMak
مادر حتی اسمش هم به انسان آرامش میده...شاید پیربشن ولی قلبشون همون عشق وگرمای همیشگی روداره
خداسایه مادرمهربونت روبرات حفظ کنه رضاجان
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→