₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: خداحافظی باخواب به مدت نه سال ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » :: خداحافظی باخواب به مدت نه سال ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: خداحافظی باخواب به مدت نه سال ::

2237 بازدید، 11 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

همه ما به عنوان یک انسان، خوب می دانیم برای هر فرد به طور میانگین در شبانه روز تقریبا هشت ساعت خواب و استراحت لازم است. این را هم خوب می دانیم که کمتر یا بیشتر از این عدد مشکلاتی را برای فرد به وجود می آورد اما در چند کیلومتری ما جوانی گیلانی به نام ابراهیم عطایی در روستای تمچال از توابع آستانه اشرفیه ساکن است که 9 سالی از خوب خوابیدن محروم است. او که روزگاری نخوابیدن آرزویش بوده حالا که به این آرزوی وعجیب رسیده است؛ به این فکر و آرزوی بچگانه اش می خندد.

با او همراه شدیم تا داستان بی خوابی اش را از زبان خودش بشنویم

تصویر در دسترس نیست

پنج ساعت در کما بودم

سال 1384 هنگام شنا در دریا، تعادل خودم را از دست دادم و غرق شدم، چند ساعت بعد دو صیاد مرا به جای ماهی!! (می خندد) از آب گرفتند و به بیمارستان منتقل کردند. چیزی حدودپنج ساعت در کما بودم و بعد از اینکه به هوش آمدم تا به الان که با شما صحبت می کنم، نخوابیدم. تصور کنید در دریا غرق شوید و بعد یک معجزه باعث شود شما زنده شوید، خدا را شاکرم.

تصویر در دسترس نیست

تا دو سال خانواده ام از مشکلم خبر نداشتند!

دلم نمی خواست پدر و مادرم را ناراحت کنم، به همین دلیل تا دو سال در مورد مشکلم به آنها چیزی نگفتم. یعنی خب آنها نمی دانستند شب که به رختخواب می روم بیدارم! در این مدت خودم به پزشکان عمومی مراجعه کردم اما هیچ کدام از آنها مشکل اصلی را پیدا نکردند و پزشکان مختلفی را به من معرفی می کردند.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

در همان مدت مشکلات روحی، کم و بیش در من خودنمایی می کرد اما من، همه تلاشم این بود که با آنها مبارزه کنم تا اینکه پزشکان متخصص مغز و اعصاب به من گفتند که علت بی خوابی من، نرسیدن اکسیژن به مغز و آسیب دیدن سلول های مربوط به خواب است. ورزش و استفاده نکردن از سیگار، قلیان و قرص، توصیه آنها بود.

در حال حاضر دانشجوی ترم ششم دانشگاه آزاد رشته تربیت بدنی هستم و همه هدفم این است که بتوانم ورزشکار خوب و موفقی باشم.

تصویر در دسترس نیست

30 ساعت دویدم

من عاشق دویدن و ورزش هستم و همیشه دلم می خواهد کارهای ماندگار انجام دهم. در سال 1388 در مدت 17 روز آستانه اشرفیه تا کربلا و در سال 1386 در مدت هشت روز آستانه اشرفیه تا مرقد امام خمینی (ره) را دویدم. همچنین 30 ساعت بدون وقفه و استراحت تا تهران را یکسره دویده ام.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

کسانی که به من لطف دارند لقب «دونده ای تا خدا» را به من داده اند اما تا خدا رسیدن واقعا لیاقت می خواهد که امیدوارم قسمت من هم بشود. اهداف بزرگی دارم که واقعا نمی توانم برخی از آنها را به زبان بیاورم اما امیدوارم به همه آنها برسم.

طلا در دوومیدانی

تا به حال در مسابقه های کشوری دوومیدانی نیز رتبه های اول، دوم و سوم ار کسب کرده ام و در المپیاد کشوری فرهنگی - ورزشی بسیج در رشته دوومیدانی مدال طلا گرفتم. در حال حاضر در دوچرخه سواری، کشتی و بدنسازی فعال هستم و قبل از بروز مشکل بی خوابی، در رشته فوتبال هم فعالیت می کردم.

به بی خوابی عادت کرده ام

بی خوابی، اوایل خیلی برایم سخت بود تا جایی که دچار مشکل افسردگی شدم. پس از این مدت، کم کم خودمرا به این وضعیت عادت دادم و با این مشکل کنار آمدم و به ورزش رو آوردم.

مطالعه، دوچرخه سواری و انجام کارهای منزل از جمله اموری است که در شب انجام می دهم. تاکنون دو هزار و 600 جلد کتاب در زمینه های مختلف ورزشی، فیلمسازی، روانشناسی و ... خوانده ام.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

دوست دارم ایرانی بمانم

تا به حال از کشورهای امارات و قطر برای دوومیدانی پیشنهادهای مالی داشته ام و تنها به خاطر خانواده ام و برای اینکه همچنان ایرانی باشم و ملیتم را تغییر ندهم، قبول نکردم. دلم می خواهد در همین جا پیشرفت کنم و برای کشورم افتخارآفرین باشم.

امیدوارم پرفسور سمیعی ار ببینم

امیدوارم پرونده پزشکی ام به دست پروفسور سمیعی از مشهورترین جراحان مغز و اعصاب جهان که گیلانی نیز هست، برسد تا ایشان بتوانند برای درمان بی خوابی من کاری کنند.

3 سپاس: Kishe Mehr، علیرضا، Holtek

• Kishe Mehr

درود بر کسانی که با آجرهایی که به طرفشون پرتاب میشه، بجای افسردگی و ناراحتی ، خانه بنا میکنند :24:
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    درود بر کسانی که با آجرهایی که به طرفشون پرتاب میشه، بجای افسردگی و ناراحتی ، خانه بنا میکنند

این آجرها رویادمه یه باردیگه بهم گفته بودی...

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    این آجرها رویادمه یه باردیگه بهم گفته بودی...

یادته کی گفتم؟

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    یادته کی گفتم؟

درمورد جیران بانوحرف میزدی به کاربردی :10:

1 سپاس: Kishe Mehr

• علیرضا

آفرین عجب اراده ای داره. یاد فارست گامپ افتادم

فقط متوجه نشدم اونجاشو
    17 روز تا کربلا؟!!! :89:

تصویر در دسترس نیست

• علیرضا

آفرین عجب اراده ای داره. یاد فارست گامپ افتادم
    تصویر در دسترس نیست

فقط متوجه نشدم اونجاشو
    17 روز تا کربلا؟!!! :89:

تصویر در دسترس نیست

• علیرضا

سال 1388 در مدت 17 روز آستانه اشرفیه تا کربلا و در سال 1386 در مدت هشت روز آستانه اشرفیه تا مرقد امام خمینی (ره) را دویدم.

• pAshMak

نقل قول: علیرضا
    فقط متوجه نشدم اونجاشو
    17 روز تا کربلا؟!!!

از آستانه اشرفيه تا كربلاي معلي، مسير 1200 كيلومتري بود كه جوان 21 ساله گيلاني آن را طي 17 روز دويد!

به نوشته جام جم؛ خواندن و نوشتن جمله بالا راحت است، ولي ابراهيم عطايي در اين مسير، دشواري‌هاي زيادي را تحمل كرد كه شايد از عهده فرد ديگري برنمي‌آمد، اما اين همه سختي‌ با چه انگيزه‌اي تحمل شد و او چرا مقصد خود را حرم مقدس حضرت سيدالشهدا (ع)‌ برگزيد؟

عطايي ترجيح داد در برابر اين پرسش سكوت كند و آن را يك راز بخواند. شايد هم اين جوان ساده‌د‌ل روستايي، از ريا كردن مي‌ترسد. بههرحال او 16 آذر 88 با شعار نخست «اصلاح الگوي مصرف» و شعار دوم «ورزش تندرستي پيام صلح» مسيرش را از حرم حضرت سلطان سيدجلال‌الدين شهرستان آستانه اشرفيه گيلان آغاز كرد و تا پيش از تاسوعا و عاشوراي حسيني، دوان دوان خود را به حرم حضرت سيدالشهداع رساند.

وي در توضيح اين برنامه گفت: قبلا هم مسير 1100 كيلومتري حرم امامزاده سيدجلال‌الدين آستانه تا حرم حضرت امام رضا (ع)‌ را طي كرده بودم. براي انجام اين برنامه نيز هيات ورزش همگاني استان گيلان نامه‌اي به هيات‌هاي همگاني استان‌ها زد تا با من همكاري كنند. بر اين اساس به هر شهري مي‌رسيدم، براي استراحت خوابگاهي در اختيارم قرار مي‌گرفت و تغذيه‌ام نيز تامين مي‌شد.

عطايي افزود: هر روز صبح از ساعت 7 دويدن را آغاز مي‌كردم و معمولا حدود ساعت 14 به مقصد (شهر بعدي)‌ ميرسيدم. از آن ساعت هم تا صبح فردايش استراحت مي‌كردم كه البته معمولا خوابم نمي‌برد چون از لحاظ علمي، فرصت و زمان كافي براي بازگشت بدن به شرايط طبيعي وجود نداشت و خستگي مزمن و فشار كار، خواب را از من سلب مي‌كرد.

وي با بيان اين كه اسپانسرها رغبت چنداني به حمايت از چنين حركاتي كه جنبه ركوردي دارد، نشان نمي‌دهند، افزود: من با كمك خانواده خودم، راهي اين حركت شدم، ولي اداره اوقاف هم 150 هزار تومان و شهرداري و شوراي شهر 500 هزار تومان كمك‌هزينه به من پرداختند.

عطايي درباره برنامه بعدي خود خاطرنشان كرد: قصد دارم مسير بندر انزلي تا بندرعباس را به طول حدود 1300 كيلومتر بدوم. فكر مي‌كنم با اين حركت، نامم در كتاب ركوردهاي جهان (گينس)‌ ثبت شود.

• Holtek

تو شهر ما هم يه نقاش هست كه سرش ضربه خورده و الان سالهاست كه نخوابيده

• pAshMak

نقل قول: Holtek
    تو شهر ما هم يه نقاش هست كه سرش ضربه خورده و الان سالهاست كه نخوابيده

خیلی سخته بیخوابی...بدن نیازبه تجدید انرژی داره وفقط باخواب تامین میشه :2:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: