ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: قایق منحصر به فرد وفوق هوشمند ::
pAshMak
کارشناسان نوعی قایق منحصر به فرد تولید کردهاند که میتواند به شش حالت مختلف تغییر شکل دهد.
گفتنی است، این قایق که شبیه به Koraran است می تواند در کل به 6 حالت مختلف تبدیل شود.
▧ تصویر در دسترس نیست
بررسیها نشان میدهند، تمامی این اشکال انواع خاصی از قایق و وسایل نقلیه است.
طول این قایق 6 متر است و برای تغییر کل قیمتهای مختلف خود از اهرمهای هیدرولیک استفاده می کند.
▧ تصویر در دسترس نیست
این قایق میتواند حداکثر با سرعت 161 کیلومتر بر ساعت بر روی سطح آب حرکت کند.
قیمت این قایق در حدود یک میلیون دلار است. موتور این قایق استثنایی توسط شرکت پورشه ساخته شده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
جنس بدنه این قایق و اجزای داخلی آن از فیبرکربن، فلز تیتانیوم، چوب ساج، چرم و سایر فلزات مرغوب است که در جهان بی نظیر است.
▧ تصویر در دسترس نیست
این قایق هوشمند حتی دارای حمام است و کاربر میتواند در آن به استراحت بپردازد.
طراحان سازنده این قایق اعلام کردهاند که در ساخت آن تکنولوژهایی مانند ماشین مسابقه، زیردریایی و حتی هواپیما را مورد استفاده قرار دادهاند. این قایق با نیروی گاز کار میکند.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
pAshMak
یک تیروچند نشانه دیگه...هم ماشین هم هواپیما وهم قایق
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
الان دقیقا روشن کن چی خودخودشه؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
چیزی که همه کارها رو یکجا انجامش بده
نمایش یا پنهان متن
اتفاقا توی این پروسه ای که میخواستم تبلت بخرم، به یکی از ویژگی های شخصیتم پی بردم.. اونم اینکه دوس دارم با هزینه ی کمتر، بیشترین امکانات رو ببریpAshMak
بیخودنیست درموردبچه ها اون عقایدروداری
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خساست نیست و تفکر اقتصادی
اتفاقا چیزی که انتخاب کردم رو هرکی می بینه میگه کاش من زودتر باهاش اشنا میشدم تا اینو بگیرم.. هرکی هم چنین چیزی نداره میگه حتما اینو میگیرم
مگه نمیدونی که منابع محدود هستند و نیازها فراوان؟
pAshMak
اتفاقا چیزی که انتخاب کردم رو هرکی می بینه میگه کاش من زودتر باهاش اشنا میشدم تا اینو بگیرم.. هرکی هم چنین چیزی نداره میگه حتما اینو میگیرم
آخخخخخخخخخخخ خدا بگم چکارت کنه...اونقدر بلندخندیدم که حاج آقامون گفت چی شده
اینکه دلیل نمیشه بی اندازه استفاده کنیم از منابع؟؟؟باید درست وبهینه مصرف کرد
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
حالا مگه چی شده؟ اگه چیزی هس بگید تا ما هم بخندیم؟؟؟؟
تو که منو میشناسی. کوچکترین وسیله ای هم میخوام بگیرم باید کل شهر رو بگردم تا بهترینشو بگیرم
آفرین؛ باید درست وبهینه مصرف کرد. حرف منم همینه. عین اینه که تو یه ساندویچ (زهرمار نخند) دونفره بخری، بعد به اندازه ی یک نفرشو بخوری... این کار درست می باشد به نظر شما؟
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→