ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: اختراعی که به زنبورهای عسل آرامش بخشید ::
pAshMak
این وسیله از زنبورها و یک کندوی نیم ساخته تشکیل شده که نیمه دیگر آن توسط خود زنبوها و با موم آنها کامل میشود. پس از اینکه زنبورها خانههای کندو را با عسل پر کردند و آن را پوشش دادند، پرورشدهندگان زنبور میتوانند در آن را باز کنند تا عسل با وسیلهای مانند شیر آب از آن خارج شود. بدون اینکه هیچ اختلالی برای این زنبورها ایجاد شود. آنها میتوانند دوباره وارد این سلولها بشوند و باز آن را پر کنند. این اختراع به زنبورها اجازه میدهد که به راحتی از گیاهان تغذیه کنند و به گردهافشانی بپردازند و همچنین بازدیدکنندگان فضول خود را ادب کنند!
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
دستشون مرسی
کاش هوای همه ی حیووناتو همینجوری داشته باشیم...
Holtek
pAshMak
عسل های ایران اکثرقریب به اتفاقشون از شکزتهیه شده وشاید یکدهمش گرده گلها باشه
چندوقت قبل عسلی از اردبیل برام آوردن بخاطر پام تازودترجوش بخوره،رنگش سبزبود
وطعم خاصی داشت...میگفتن از یه گیاه مخصوص تهیه شده
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
عسل كه از گياه تهيه نميشه ، زنبور ميره گرده گياه رو ميخوره و تبديل به عسل ميكنه
يكي از دوستاي من تو كار عسله ، يبار يع عسل داده بود برنگ سفيد ، گفتم چيه گفت به زنيور شير داديم خورده ، عسلش اينجوري شده . من كه نتونستم بخورم چون بوي بدي ميداد انگار شير فاسد شده بود .
pAshMak
به هرحال دکترجان گرده مربوط به گلهای گیاهان هست دیگه...منظورم این بودکه
ازگلهای یک گیاه خاص
درسته که طعمشون متفاوت وحتی شایدخوشایند نباشه ولی بخاطر خواص دارویی باید استفاده کرد
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→