₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » :: بلند تــرین دختـــردنیـــــا ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » :: بلند تــرین دختـــردنیـــــا ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: بلند تــرین دختـــردنیـــــا ::

1840 بازدید، 6 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

خانم رومیسا گلگی اهل ترکیه با 2 متر و 13 سانتی متر قد نام خودش را در کتاب گینس به ثبت رساند تا جوانترین دختر قد بلند دنیا لقب گیرد.

رومیسا دختری 17 ساله است که به سندروم ویور مبتلاست. این عارضه موجب رشد بیش از حد وی شده. خانم رومیسا گلگی اهل ترکیه با 2 متر و 13 سانتی متر قد نام خودش را در کتاب گینس به ثبت رساند تا جوانترین دختر قد بلند دنیا لقب گیرد.

رومیسا اهل سافرانبولو واقع در 120 کیلومتری شمال انکارا می گوید شکستن رکورد گینس یکی از آرزوهای بزرگ من بوده است. وی می افزاید شکستن رکورد گینس کار هر کسی نیست و افراد مخصوصی قادر به انجام آن هستند و اکنون افتخار می نمایم که من یکی از آنها هستم. رشد او در این اندازه متوقف شده است. به علت دراز بودن بیش از حد وی قادر به حفظ تعادل خود نیست و مجبور است از وسیله چهارپایه کمک بگیرد.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

4 سپاس: دلشاد، علیرضا، Kishe Mehr، Holtek

• Kishe Mehr

افراد استثنائی همیشه سختی میکشند... درسته که رکورد زده ولی ارزششو نداره...
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    درسته که رکورد زده ولی ارزششو نداره...

آخخخخخخخخخخخ یادمه چندسال قبل خانمی بودکه روزانه کلی غذاوشکولات میخوردکه

رکوردسنگین وزن ترین زن روبدست بیاره..آخه نمیدونم این ارزشش روداره که بخوان اینجوری سلامتش روبخطر

بندازه واسه ثبت اسمش؟؟؟ :13:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Holtek

جالبه كه بلند قدترين مرد هم از تركيه بود و تازگي ازدواج كرد. اگه زودتر فهميده بود باهم ازدواج ميكردن :1:

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    آخخخخخخخخخخخ یادمه چندسال قبل خانمی بودکه روزانه کلی غذاوشکولات میخوردکه

رکوردسنگین وزن ترین زن روبدست بیاره..آخه نمیدونم این ارزشش روداره که بخوان اینجوری سلامتش روبخطر

بندازه واسه ثبت اسمش؟؟؟ :13:

خیلیا چون توی موارد خوب و مثبت نمیتونن رکوردی بزنند میرن توی موارد غیرمثبت (حالا صرفا منفی نه) و میخوان اسم در بکنند!

ابتدائی که بودیم پسری بود میگفت من میخوام با اذیت کردن و شیطنت اسمم مشهور بشه و همه منو بشناسند!
    گفتم اخه دیوانه تو اگه راست میگی توی موارد مثبت خوب باش!÷

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    خیلیا چون توی موارد خوب و مثبت نمیتونن رکوردی بزنند میرن توی موارد غیرمثبت (حالا صرفا منفی نه) و میخوان اسم در بکنند!

به هرحال همه جورآدم پیدامیشه دیگه...وجه تمایز خوب وبد همینجوریا مشخص میشه

1 سپاس: Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: