₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » :: حقایقی انکار نشدنی درباره زندگی! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » :: حقایقی انکار نشدنی درباره زندگی! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: حقایقی انکار نشدنی درباره زندگی! ::

2216 بازدید، 5 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

زندگی پر از حقایق جالبه که خیلی از ما چشمهامونو به روشون بستیم! ابهامات، سرخوردگی ها و افسردگی ما از جهان هیچ تغییری در اون ایجاد نمی کنه. این مطلب در دوقسمت، حقایقی در زندگی که ما سعی می کنیم آن ها را نادیده بگیریم را برای شما بیان کرده. با دیدن اون ممکنه تصمیم بگیرید شرایط رو تغییر بدین و یک زندگی جدید رو شروع کنید برای ساخت دنیای بهتر. و حداقلش اینه که سرگرم شدین و می تونین ازشون الهام بگیرین!

1- زندگی همونطوری میشه که می خواین!

تصویر در دسترس نیست

ابتدا قبل از اینکه در مورد پول یا سیاست شکایت کنین، از شما می خوام 5 دقیقه چشماتونو ببندین و روی بزرگترین و مهم ترین رویاهاتون تمرکز کنید، اون ها رو بدون هیچ محدودیتی تصور کنید! حالا چشماتون رو باز کنید و به من بگین که حالا چقدر احساس بهتری از زندگی دارین؟ این حس رو همیشه با خودتون نگه دارید و شرع کنید رویاهاتون رو به واقعیت تبدیل کنید!

2- پرکار بودن بیش از حد الزاما شما رو بهتر از بقیه نمی کنه، فقط شما رو پرکارتر و خسته تر می کنه!

تصویر در دسترس نیست

بعضی از مردم فکر می کنند اگر بیش از حد کار کنند یا بیش از حد مشغول باشند بهتر و مهم تر از دیگرانند! این درست نیست! شما ممکنه مثل یک زنبورعسل کار کنید و در نهایت نتیجه اندکی داشته باشید! پس از زمانتون درست و عاقلانه و پربازده استفاده کنید!

3- شادی مهم ترین حالت زندگیه، سعی کنید همیشه اون رو به دست بیارید!

تصویر در دسترس نیست

وقتی 5 ساله بودم ، مادرم به من گفت "شادی کلید زندگیه!"

وقتی بزرگ تر شدم و به مدرسه رفتم از من خواستند بنویسم که میخوام در آینده چی بشم؟

من نوشتم: "شاد!"

معلم به من گفت که معنی سوال رو درست نفهمیدم

و من به او گفتم: "شما معنی زندگی رو درست نفهمیدین!"

4- رفتن به دانشگاه برابر با موفقیت نیست!

تصویر در دسترس نیست

توجه داشته باشید که دانشگاه تنها فرصتی برای رشد شخصی برای شما فراهم می کنه! همونطور که رفتن به دانشگاه برابر با موفقیت نیست نرفتن هم برابر با عدم موفقیت نیست! همه چیز بستگی به شما داره!

5- هیچکس رویاهای شما را به حقیقت تبدیل نمی کنه!

تصویر در دسترس نیست

رویاهای بزرگی تو سرتون دارین؟ این عالیه! اما هیچ وقت منتظر کسی نباشید که بیاد و اون رو به شما تقدیم کنه چون سزاوارش هستین یا باید اونو بست بیارید! نه! همچین کسی قرار نیس بیاد، در حقیقت اون شخص فقط خود شما هستین!

6- هنوز قراره تو چیزای مختلفی شکست بخورین!

تصویر در دسترس نیست

حتی اگه به سختی همه تلاشتون رو بکنین باز هم احتمال داره شکست بخورین! اما شکست نتیجه دلخواه شما نیست! پس دوباره بایستید و دلیلی برای ادامه بهتر مسیر پیدا کنین. برای هدفتون همیشه انگیزه های محکمی داشته باشید! تلاش کنید، شکست بخورین، اما در نهایت شما هستید که موفق می شوید!

7- شکست یه راهنماست!

تصویر در دسترس نیست

شکست خوبه، شکست به ما می گه کجای مسیر رو درست رفتیم و کجای اون رو غلط! کافیه به صداش گوش بدیم!

8- سرگرمی ها عوض شده

تصویر در دسترس نیست

هیچکس نمیخواد اعتراف کنه که گوشی هوشمندش همه زندگیش رو اشغال کرده حتی با خودشون به دستشویی و حمام میبرن تا هر لحظه اون رو چک کنن! این گوشی ها زندگی واقعی، زندگی با خانواده و زندگی با دوستان رو مختل کرده اند، بهتره بیشتر به این موضوع توجه کنین! قبل از اینکه تو روابطتون دچار شکست بشین و قبل از اینکه دیر بشه! پیشنهاد می کنیم گاهی عمدا اونو جا بذاریم تا چهره آدمایی که یه روز اونا به جای این گوشی ها اوقات فراغت و تنهایی ما رو پر می کردن، ببینیم! :)

9- مقایسه خودتون با دیگران یکی از عوامل ناخشنودی است

تصویر در دسترس نیست

فیسبوک، اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی باعث شده هرکسی که یک اتفاق براش میفته، بچه دار میشه، یک خرید بزرگ انجام میده، به یک تعطیلات فوق العاده میره یا یک غذای عالی می خوره، شما به صورت اجتناب ناپذیر از اون فورا مطلع بشین! این نوع روابط اجتماعی فقط باعث میشه شما خودتون رو مقایسه کنین و حس ناخشنودی بهتون دست بده. پس خودتون رو با جلوگیری از مقایسه با دیگران، همین امروز از این حس های بد نجات بدین! و یادتون باشه که شما هیچ وقت تمام حقیقتی رو که در واقعیت پشت این عکس های زیبا و فریبنده اتفاق میفته رو نمی بینید!

ادامه دارد...

3 سپاس: دلشاد، علیرضا، Holtek

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    1- زندگی همونطوری میشه که می خواین!

واقعا همینطوره. هرررررررررچیزی که بخوایم همونطوری پیش میاد...
    واقعا من که به این نتیجه رسیدم :3:

3- شادی مهم ترین حالت زندگیه، سعی کنید همیشه اون رو به دست بیارید!

هیچ چیزی ارزش بهم زدن آرامش و شادیمونو نداره :3:

4- رفتن به دانشگاه برابر با موفقیت نیست!

هستند افرادی که دانشگاه رو ترک کردند و به موفقیتهای بی نظیری رسیدند
    هرچند اگر کسی بخواد موفق بشه چه با مدرک و چه بی مدرک به موفقیت نایل میشه

9- مقایسه خودتون با دیگران یکی از عوامل ناخشنودی است

یاد بگیریم ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودمون مقایسه نکنیم... دیگران حتما چیزایی توی زندگیشون دارن که ازش رنج می برند و ما نمیدونیم.........

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

Kishe Mehr,
    ایولللللللللل همولایتی خودم :10:

ولی خداییش بارعایت همین نکات خیلی ساده میشه به بهترین زندگی دست پیداکرد

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

ایولللللللللل همولایتی خودم :10:

ایول به خودت همشهری خودم :10:
    در خدمت شما داریم درس پس میدیم :24:

ولی خداییش بارعایت همین نکات خیلی ساده میشه به بهترین زندگی دست پیداکرد

اره موافقم. با کمترین و کوچکترین کارها هم میشه به ارامش و زندگی خوب دست یافت...

• Holtek

حقایقی انکار نشدنی درباره زندگی!

مرسي پشمك ، حقايق انكار نشدني اي بود :1:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: