ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
آداب و رسوم عجیب ژاپنی ها که واقعی هستند
علیرضا
در اینجا فهرستی از عجیب ترین رسم و رسوم متدوال در ژاپن را برای شما گرد آورده ایم.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
آوریل سال 2014 توکیو بودم
یکی دیگه از موارد فوق بحث تخفیفه که اصلا نرمال نیست اونجا
قیمتهاشون مقطوعه ولی درصورت خرید زیاد به شما یک هدیه میدن
انعام نگرفتنشون هم خیلی برام عجیب بود
همون روز اول متوجه شدم که انعام دادن متداول نیست
در مجموع کشوری پرجاذبه با مردمانی میهمان نواز و دوست داشتنی که فرهنگشون به فرهنگ ما میخوره
و در پایان جونم براتون بگه که من برای اولین بار در زندگیم مفهوم کلمه ارباب رجوع را در ژاپن درک کردم
علیرضا
چطور؟ از چه لحاظ؟
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
علیرضا جان در ایران فقط لفظی گفته میشه که هرکسی که به شما مراجعه میکنه باید کارش رو درست انجام بدین و بهش خدمت کنین و در لغت ارباب رجوع ذکر میشه یعنی شما در خدمتش هستی . اما درعمل خیلی جاها با شما مثل نوکر برخورد می کنن و بی احترامی هم کم نمی بینی . اما در ژاپن به معنای واقعی کلمه شما بعنوان مراجعه کننده مثل ارباب می مونی و کلی بهت احترام میذارن و همه در خدمتت هستند .
علیرضا
آفرین دقیقا همینطوره!
فکر کنم ژاپن در منطقه شرق آسیا فقط شامل این سرویس دهی خوبی که شما اشاره کردین نسبت به مشتری باشه. کشورهای دیگه حداقل اونهایی که ما دیدیدم به این صورت نبود و با مشتری رفتار دوستانه و مهربانی نداشتند عموما
که این موضوع با توجه به تفاوت فاحشی که نسبت به فنلاند داشت بعضا خیلی مضحک به نظرمون میومد. یعنی اخم و عصبانیت فروشنده در مقابل خریدار و مراجعه کننده خیلی غیر منتظره بود.
فنلاند فکر کنم یکی از بهترین کشورهای تربیت فروشنده و همین سرویس دهی به مراجعه کننده باشه. بهش میگن Asiakaspalvelu که این هم از اون لغاتی هست که هر روز میلیونها بار به زبون مردم میاد فکر کنم.
arash52
جالبه که چهار حرف اولش تداعی کننده کلمه آسیا است . من از چند نفر که به کشورهای مختلف سفر کردند در این مورد پرسیدم و متوجه شدم که ژاپنی ها در هر کجای جهان که باشند جزو مودبترین آدمها هستند .
علیرضا
همینطوره
البته شبیهه ولی ربطی به قاره آسیا نداره تو این کلمه
فنلاندیها به قاره آسیا میگن Aasia یعنی با دو تا A
این asia به معنی موضوع، کار، چیز هست
مثلا وقتی میخوای بگی من یک کاری دارم، میشه: minulla on asia
به کسی هم که به خاطر یه کاری به یک جایی رجوع میکنه میگن asia+پسوند kas که میشه asiakas
arash52
Holtek
اينجا هم برعكس و به رشوه هم ميگن پول شيريني
آي شيطون ، فقط بخاطر اسمش رفتي اونجاها
arash52
آره خیلی غلط انداز بود
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→