₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » آداب و رسوم عجیب ژاپنی ها که واقعی هستند
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » آداب و رسوم عجیب ژاپنی ها که واقعی هستند

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

آداب و رسوم عجیب ژاپنی ها که واقعی هستند

2792 بازدید، 11 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

فرهنگ ژاپنی ها کاملا متمایز از دیگر فرهنگها میباشد و چنانچه علاقه مند به آشنایی با این آداب و رسوم باشید به طور قطع با چیزهای شگفت انگیزی برخورد خواهید کرد.
    در اینجا فهرستی از عجیب ترین رسم و رسوم متدوال در ژاپن را برای شما گرد آورده ایم.

تصویر در دسترس نیست
    ژاپنی ها از عدد 4 اجتناب می کنند. شاید دلیل آن شبیه بودن لغوی این عدد با کلمه مرگ باشد.

تصویر در دسترس نیست
    خوردن در حین راه رفتن کار شایسته ای نیست.

تصویر در دسترس نیست
    هتلهای سلولی در ژاپن از سال 1970 برای مواقع اضطراری که فرد فقط دنبال مکان امنی برای چند ساعت خواب میگردد آغاز به کار کرده اند.

تصویر در دسترس نیست
    هورت کشیدن غذا نه تنها بی ادبی نیست بلکه علامتی است برای اینکه نشان دهید چقدر غذایتان خوشمزه است و از خوردن آن لذت می برید

تصویر در دسترس نیست
    روفرشی تقریبا هر جایی به چشم میخورد و در هر مکانی روفرشی مخصوص خودش را باید استفاده کنید. حتی برای وارد شدن به حمام باید قبلی ها را در آورده و روفرشی مختص حمام را به پایتان کنید

تصویر در دسترس نیست
    افرادی جهت هول دادن شما به داخل متروی شلوغ شاغل هستند و بابت این کار حقوق میگیرند.

تصویر در دسترس نیست
    اینکه فرد بغل دستی در داخل وسیله نقلیه عمومی از شانه شما به عنوان بالش استفاده کند امری طبیعی است.

تصویر در دسترس نیست
    (بر خلاف رسم و رسوم غربیها) فین کردن بینی در عموم و در حضور دیگران بی ادبی به شمار می آید. شما می توانید تا رسیدن به یک جای خلوت و دور از چشم دیگران به بالا کشیدن دماغتان ادامه دهید.

تصویر در دسترس نیست
    دادن انعام نه تنها متداول نیست بلکه توهین آمیز هم هست. اگر خیلی مشتاق دادن انعام باشید یک هدیه کوچک به جای پول توصیه میشود.

تصویر در دسترس نیست
    در ژاپن چنانچه به خانه کسی دعوت بشوید افتخار بزرگی نصیبتان شده که این افتخار را باید با خرید یک هدیه برای صاحب خانه نشان دهید.

تصویر در دسترس نیست
    صبر کنید تا یک نفر دیگر لیوان شما را پر کند. خودتان این کار را نکنید. همچنین قبل از بالا رفتن لیوان منتظر شنیدن کلمه Kanapi بمانید که همان به سلامتی خودمان است.

6 سپاس: دلشاد، arash52، pAshMak، Holtek، javad1020، SHAHROKH

• arash52

یادش به خیر
    آوریل سال 2014 توکیو بودم :65:

یکی دیگه از موارد فوق بحث تخفیفه که اصلا نرمال نیست اونجا
    قیمتهاشون مقطوعه ولی درصورت خرید زیاد به شما یک هدیه میدن

انعام نگرفتنشون هم خیلی برام عجیب بود
    همون روز اول متوجه شدم که انعام دادن متداول نیست

در مجموع کشوری پرجاذبه با مردمانی میهمان نواز و دوست داشتنی که فرهنگشون به فرهنگ ما میخوره

و در پایان جونم براتون بگه که من برای اولین بار در زندگیم مفهوم کلمه ارباب رجوع را در ژاپن درک کردم :4:

2 سپاس: علیرضا، Holtek

• علیرضا

نقل قول: arash52
    و در پایان جونم براتون بگه که من برای اولین بار در زندگیم مفهوم کلمه ارباب رجوع را در ژاپن درک کردم

چطور؟ از چه لحاظ؟

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: علیرضا
    افرادی جهت هول دادن شما به داخل متروی شلوغ شاغل هستند و بابت این کار حقوق میگیرند.

:13: عجب شغلیییییییی :83: نکات خیلی جالبی بود..ممنوونم علیرضاجان :46:

1 سپاس: علیرضا

• arash52

چطور؟ از چه لحاظ؟

علیرضا جان در ایران فقط لفظی گفته میشه که هرکسی که به شما مراجعه میکنه باید کارش رو درست انجام بدین و بهش خدمت کنین و در لغت ارباب رجوع ذکر میشه یعنی شما در خدمتش هستی . اما درعمل خیلی جاها با شما مثل نوکر برخورد می کنن و بی احترامی هم کم نمی بینی . اما در ژاپن به معنای واقعی کلمه شما بعنوان مراجعه کننده مثل ارباب می مونی و کلی بهت احترام میذارن و همه در خدمتت هستند . :25:

• علیرضا

علیرضا جان در ایران فقط لفظی گفته میشه که هرکسی که به شما مراجعه میکنه باید کارش رو درست انجام بدین و بهش خدمت کنین و در لغت ارباب رجوع ذکر میشه یعنی شما در خدمتش هستی . اما درعمل خیلی جاها با شما مثل نوکر برخورد می کنن و بی احترامی هم کم نمی بینی . اما در ژاپن به معنای واقعی کلمه شما بعنوان مراجعه کننده مثل ارباب می مونی و کلی بهت احترام میذارن و همه در خدمتت هستند .

آفرین دقیقا همینطوره!
    فکر کنم ژاپن در منطقه شرق آسیا فقط شامل این سرویس دهی خوبی که شما اشاره کردین نسبت به مشتری باشه. کشورهای دیگه حداقل اونهایی که ما دیدیدم به این صورت نبود و با مشتری رفتار دوستانه و مهربانی نداشتند عموما
    که این موضوع با توجه به تفاوت فاحشی که نسبت به فنلاند داشت بعضا خیلی مضحک به نظرمون میومد. یعنی اخم و عصبانیت فروشنده در مقابل خریدار و مراجعه کننده خیلی غیر منتظره بود.
    فنلاند فکر کنم یکی از بهترین کشورهای تربیت فروشنده و همین سرویس دهی به مراجعه کننده باشه. بهش میگن Asiakaspalvelu که این هم از اون لغاتی هست که هر روز میلیونها بار به زبون مردم میاد فکر کنم.

3 سپاس: pAshMak، arash52، javad1020

• arash52

بهش میگن Asiakaspalvelu

جالبه که چهار حرف اولش تداعی کننده کلمه آسیا است . من از چند نفر که به کشورهای مختلف سفر کردند در این مورد پرسیدم و متوجه شدم که ژاپنی ها در هر کجای جهان که باشند جزو مودبترین آدمها هستند .

• علیرضا

ژاپنی ها در هر کجای جهان که باشند جزو مودبترین آدمها هستند

همینطوره

جالبه که چهار حرف اولش تداعی کننده کلمه آسیا است .

البته شبیهه ولی ربطی به قاره آسیا نداره تو این کلمه
    فنلاندیها به قاره آسیا میگن Aasia یعنی با دو تا A
    این asia به معنی موضوع، کار، چیز هست
    مثلا وقتی میخوای بگی من یک کاری دارم، میشه: minulla on asia
    به کسی هم که به خاطر یه کاری به یک جایی رجوع میکنه میگن asia+پسوند kas که میشه asiakas

1 سپاس: arash52

• arash52

معبد سنسوجی در محله آساکوسا

1 سپاس: Holtek

• Holtek

دادن انعام نه تنها متداول نیست بلکه توهین آمیز هم هست. اگر خیلی مشتاق دادن انعام باشید یک هدیه کوچک به جای پول توصیه میشود.

اينجا هم برعكس و به رشوه هم ميگن پول شيريني :4:
    آساکوسا

آي شيطون ، فقط بخاطر اسمش رفتي اونجاها :83:

1 سپاس: arash52

• arash52

نقل قول: Holtek
    آي شيطون ، فقط بخاطر اسمش رفتي اونجاها

آره خیلی غلط انداز بود :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: