₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » :: وقتی نامزد اشرف پهلوی به شمس رسید ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تاریخ » :: وقتی نامزد اشرف پهلوی به شمس رسید ::

بدون عکس

:: وقتی نامزد اشرف پهلوی به شمس رسید ::

3697 بازدید، 4 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

اشرف پهلوی در خاطراتش می نویسد: پدرم ما را صدا کرد و گفت: موقع ازدواجتان است و دو نفر برای شما در نظر گرفته شده است.

اولین باری که چشمم به دو داماد آینده افتاد هنگامی بود که آنان با برادرم تنیس بازی می کردند قرار بود فریدون جم که افسر جوان ارتش و پسر نخست وزیر بود، شوهر آینده من شود و شمس با مردی به نام علی قوام که از خانواده های سرشناس شیراز بود، ازدواج کند. طبیعتاً من در آن روز فقط به مردی که برای همسری من انتخاب شده بود، توجه کردم. باید اعتراف کنم که هر چند هنوز علاقه ای به ازدواج نداشتم ولی او را جوانی بلند بالا، خوش اندام و باسلیقه یافتم.

اما متأسفانه شمس اظهار نظر کرد که او به نامزد من بیشتر از مردی که پدرمان برای او انتخاب کرده بود، علاقه مند است. چون او خواهر بزرگ تر بود، حق تقدم را به او دادند و به این سبب نامزدهای ما را رسماً عوض کردند.

تصویر در دسترس نیست

شمس (خدیجه) پهلوی (۱۲۹۶- ۱۰ اسفند ۱۳۷۴) دومین و بزرگترین فرزند رضاخان از تاج‌الملوک آیرملو و خواهر ارشد محمدرضا شاه پهلوی بود. او پس از سپری کردن تحصیلات رایج در آن زمان، با فریدون جم فرزند مدیرالملک جم (وزیر و نخست‌وزیر دوران قاجار و پهلوی) ازدواج کرد. اما پس از کناره‌گیری رضاشاه از سلطنت، از همسرش جدا شد و چندی بعد در سال ۱۳۲۲ با عزت‌الله مین‌باشیان که هنرمند بود، آشنا شد و در سال ۱۳۲۴ در قاهره با او ازدواج کرد. همسر جدید او نام و نام‌خانوادگی‌اش را به مهرداد پهلبد تغییر داد.

در برخی منابع آمده است که شمس پس از مدتی دین خود را به مسیحیت تغییر داد و کاتولیک شد. فریدون هویدا نیز در کتاب «سقوط شاه» نوشته است: «بعضی‌ها می‌گفتند که والاحضرت شمس از اسلام روگردانده و به مذهب کاتولیک گرویده است.»

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

2 سپاس: Kishe Mehr، jaj

• حورا

شاه دزد تصویر در دسترس نیست
    1 سپاس: pAshMak

• Kishe Mehr

فرح توی کتاب خاطراتش نوشته بود خواهر شاه (فکرکنم نوشته بود شمس) کنار دریا که میرفت واسه شنا ل خ ت بود و...
    2 سپاس: pAshMak، میهمان2c3

• jaj

همه اینها ناشی از عدم وجود آگاهی و حق زن در اون روزها بوده
    1 سپاس: pAshMak
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: