مدونا، خوانندهی مشهور موزیک پاپ، چهارشنبهشب (۲۵ فوریه-۶ اسفند) در هنگام اجرای ترانهی جدیدش “زندگی برای عشق” (Living for Love) بر روی صحنهی مراسم “بریتز” از بالای پلهها به زمین خورد و صدای این زمین خوردن در تمام سالن O2 لندن منعکس شد.
مدونای ۵۶ ساله که از بالای سه پلهی بزرگ و از پشت به زمین خورده بود، با وجود اینکه به نظر میرسید درد زیادی میکشد، بعد از یک مکث کوتاه و نفسی عمیق و با کمک رقصندههایش به صحنه بازگشت و اجرای خود را بدون نقص به پایان برد.
او کمی بعدتر در صفحهی اینستگرام خود نوشت که حالش خوب است و افتادنش به دلیل باز نشدن گره سفت “شنل بلند زیبایش” بود. در این میان، نکتهی جالب، متن ترانهای بود که مدونا بعد از این اتفاق میخواند: «…من را به آسمان برد و اجازه داد بیفتم… اما من میخواهم ادامه بدهم.»
مدونا این جملات معنادار را در صفحهی اینستگرامش نیز تکرار کرد: «اما هیچ چیزی نمیتواند من را متوقف کند و واقعا این عشق بود که از جا بلندم کرد.»
lion1360, هر کسی بود به جای مدونا میفتاد ولی این بلا باید سر اون بیاد که ربطش بدن به سن و سالش. آخه هر چی سنگه واسه پای لنگه. شایدم دسیسه چیدن واسش که ضایعش کنند
9GAG
مدونا، خوانندهی مشهور موزیک پاپ، چهارشنبهشب (۲۵ فوریه-۶ اسفند) در هنگام اجرای ترانهی جدیدش “زندگی برای عشق” (Living for Love) بر روی صحنهی مراسم “بریتز” از بالای پلهها به زمین خورد و صدای این زمین خوردن در تمام سالن O2 لندن منعکس شد.
مدونای ۵۶ ساله که از بالای سه پلهی بزرگ و از پشت به زمین خورده بود، با وجود اینکه به نظر میرسید درد زیادی میکشد، بعد از یک مکث کوتاه و نفسی عمیق و با کمک رقصندههایش به صحنه بازگشت و اجرای خود را بدون نقص به پایان برد.
او کمی بعدتر در صفحهی اینستگرام خود نوشت که حالش خوب است و افتادنش به دلیل باز نشدن گره سفت “شنل بلند زیبایش” بود.
در این میان، نکتهی جالب، متن ترانهای بود که مدونا بعد از این اتفاق میخواند: «…من را به آسمان برد و اجازه داد بیفتم… اما من میخواهم ادامه بدهم.»
مدونا این جملات معنادار را در صفحهی اینستگرامش نیز تکرار کرد: «اما هیچ چیزی نمیتواند من را متوقف کند و واقعا این عشق بود که از جا بلندم کرد.»
نسخه موبایل
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
منبع خبر: تقاطع
منبع عکسها: http://www.ilpost.it
منبع ویدئو: یوتیوب
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
دخترشاه پریون
lion1360
به نظرم تقصیر اون یارو بود که انتهای شنل گرفته بود
9GAG
هر کسی بود به جای مدونا میفتاد ولی این بلا باید سر اون بیاد که ربطش بدن به سن و سالش. آخه هر چی سنگه واسه پای لنگه. شایدم دسیسه چیدن واسش که ضایعش کنند
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→