ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: فروش سنگک خاشخاشی به ممدآقا ممنوع !! ::
pAshMak
___رمز عدم موفقیت فقط دو کلمه است: حسش نیست، از فردا.
___بعضی وقتا زن ها خودشونم نمی دونن برای چی قهر کردن، فقط حس می کنن لازمه قهر کنن.
___ بیاین چند لحظه سکوت کنیم
به خاطر کسایی که رفتن پالتو خزدار خریدن
به خاطر کسایی که چکمه تا زانو خریدن
به خاطر کسایی که چتر و کلاه و شال خریدن ولی نمی تونن بپوشن چون زمستون میگه
الکی مثلا من تابستونم!
___ به قول پسرخاله، آدما نباس دوست پیدا کنن، چون وقتی میرن دیگه نمیشه بهشون زنگ بزنی...
نمیتونی درد دل کنی یا حتی باهاشون شوخی کنی و بخندی
همه دوستی خلاصه میشه تو عکسهات و خاطراتت
هی بغض تو گلوت گیر میکنه، خفه ات میکنه...
آدما باس همیشه تنها بمونن
___ نمی دونم چرا هر وقت می خوام درِ مرسدس بنزمو باز کنم از تخت می افتم پایین! ماشینه شما هم اینجوریه؟
___ فقط یه دختر میتونه وسط جلسه کنکور به عکس کارتش نگاه کنه بگه چقدر بد افتادم
___ نوشته شده در سالن های ورزشی ژاپن:
قهرمانان، مادرزاد به دنیا نیامده اند، بلکه با تمرین و پشتکار به قهرمانی رسیده اند
نوشته شده در سالن های ورزشی ایران: مواظب وسایل شخصی خود باشید
___بچه های مردم تو ناسا مدیرعاملن، بعد این رفیق من تنها افتخار زندگیش اینه که فاطما گل رو قبلا از کانال های ترکیه دیده و از ما جلوتره
___من شیرجه زدن رو قبل از اینکه تو آب یاد بگیرم، موقعی که رو سر عروس و دوماد پول میریختن یاد گرفتم
___من نبودم دستم بود... تقصیر آستینم بود... آستین مال کت ام بود.. کت ام مال بابام بود
این شعر نشون میده از همون دوران طفولیت اینجوری یادمون دادن که اشتباه خودمون رو گردن یکی دیگه بندازیم
___از عید و عید دیدنی یه جمله یادم مونده. اونم اینه که «بذار برسیم خونه، من می دونم و تو!»
___همچین می گن اگه پسرا برن سربازی مرد میشن، آدم میشن؛ انگار قبلش درنده بودن! این گوگولیا یه گوشه نشستن درگیر ابروهاشونن چیکارشون دارید آخه!
___ من نه اینکه بی پول باشم ها، نه... فقط جیبم رو با ریه ام ست کردم. توی جفتش هواست
___ قوانین رانندگی در ایران: اول نیسان میره، بعد من، بعد هر کی تونست
___زندگی رو زیاد جدی نگیرید. کسی تا حالا زنده ازش بیرون نیومده
___ وقتی قیمت شمع های روی کیکت از خود کیک بیشتر می شه، می فهمی دیگه پیر شدی
___چالش جدید منو بابام:
«زمون ما بچه حق نداشت دست به کنترل بزنه»
الان سه روز دارم قانعش می کنم بابا زمان شما کنترل نبود
میگه خفه شو احترام که بود
___ آقا ما یه سری با رفیقمون رفتیم استخر دانشگاه شریف، ما شیرجه زدیم بقیه حجم آب از دست رفته رو حساب می کردن!
___ دو دسته آدم هستن که به شدت می خوان بقیه رو متقاعد کنن. یک دسته اونایی که تازه متاهل شدن و دسته دوم اون هایی که تازه ماشین چینی خریدن.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
چه جورم میشینن نیگاه میکنن و ازش تعریف میکنن
ما وقتی بچه بودیم توی عروسی تفنگ که می انداختن ما شیرجه میزدیم پوکه هاشو جمع بکنیم
فلسفه ی این شکلک در اینجا چی بود؟
pAshMak
عمدا گذاشتم ببینم کسی سوال میپرسه درموردش یانه؟؟؟
وجالبه که اولین نفرپرسید البته ازتوجزاین انتظارنمیره ازبس که فضولی
ازهمون بچگی متفاوت بودی مجتبایی
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
Holtek
دو سه روز پيش به مبين ميگم با پارو جمله بنويس. نوشته : نانوا با پارو نان ميپزد
pAshMak
خب طفلکی اون چیزی که دیده رو گفته دیگه
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
فک کنم اگه این دور کار بجایی نرسه مثل وزیر خارجه (متکی)پرزیدنت قبلی در اولین سفرش به آفریقا عزلش کنن
زنده باد نیسان الحق که همینطوره
نمایش یا پنهان متن
بسی مفرح بودندی. روح شاد شدیم
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→