ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دخترشاه پریون
وابستگی به خردهریزهای زندگی٬ از ظرفهای پلاستیکی خالی گرفته تا وسایل برقی از کار افتاده٬ مبلهای پوسیده و دوچرخه زنگزده، علاقهای است، که برای بعضیها نوستالژی و خاطرهای خوب است و برای خیلیهای دیگر تنها یک وسواس بیمارگونه و ترس از دور انداختن چیزهای به درد نخور؛ علاقهای خیلی شخصی که گاه حتی نمیشود دربارهاش با کسی حرف زد یا توضیحش داد. گاهی مردم میخندند٬ گاهی تعجب میکنند و اغلب اطرافیان عصبانی میشوند که این چه عادت جاگیر و آشفتهای است؟ ولی در نهایت٬ گوشهای دور از چشم بقیه مامنی میشود برای تلنبار کردن و چیدن خنزر پنزرهای بیربط و باربطی که دلیل بودنشان را فقط و فقط با عادتی شخصی و عجیب میشود توجیه کرد یا شاید خاطرهای قدیمی و خاکگرفته … از آنجایی که داستان انبارکردن خرت و پرت ریشه در گذشته و روزهای ترس از قحطی و جنگ دارد، ردپای این عادت را میتوان در همه جای دنیا پیدا کرد. عکس های امین خسروشاهی را در این رابطه ببینید.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
حالا این چیزها رو آدم نگه داره بده یا خوب؟؟؟
pAshMak
من خودم الان همه عروسک هاولباسهای بچگیم رودارم
بعضی وقتا بادیدن این وسایل میشه گذشته رومرورکرد ...
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
این همه رو کجا جا دادی
خیلی زیاد باید باشند
pAshMak
آره خیلی زیادن...راستش توی انباری وهمه بسته بندی شده...البته بعضیهاشون هنوزم توی اتاقم گذاشتمشون
ولی خب هرازگاهی بهشون سرمیزنم تا مباداآسیب ببینن
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
pAshMak
من اگه جای خانمت بودم همه اونهایی که گذاشتی توی انباری رومیریختم دور
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
شانس اوردم كه نيستي
pAshMak
خداییش آرهههههههههه
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39