سایت ایرانیان فنلاند ( بوف بوفی ) در نظر دارد تا از این پس، امتیازات کاربران فعال خود را تبدیل به پول واقعی یا هدیه غیر نقدی (به انتخاب و امکان خود کاربران) نموده و به حساب یا آدرس این عزیزان ارسال نماید!
این طرح هم اکنون با هوشمند شدن بازدیدهای مطالب و کسر شدن آمار رباتها آغاز شده است. هم اکنون مطالب ارسالی از طرف کاربران پس از رسیدن به امتیاز خاصی به اصلاح داغ شده و در صفحه اصلی بالا می آیند. هر تاپیک بر اساس تعداد کل بازدیدهای واقعی در هر هفته امتیاز مشخصی دریافت نموده و در آخر هر هفته مجموع این امتیازها پس از کسر درصدی به عنوان مالیات به حساب کاربری تاپیک گذار واریز میشود. همچنین مطالب انگلیسی با سیستم محاسبه امتیازی جدیدتر اما مشابهی نسبت به تاپیکهای معمولی بر اساس میزان بازدیدهای واقعی داغ شده ولی این بار امتیازها به صورت خود به خودی و بدون کسر مالیات به حساب کاربران اضافه میشود. محاسبه امتیازهای مطالب انگلیسی فعلا به شرح زیر است: رسیدن بازدید مطلب به عدد 10 » +10 امتیاز رسیدن بازدید مطلب به عدد 50 » +5 امتیاز رسیدن بازدید مطلب به عدد 100 » +10 امتیاز رسیدن بازدید مطلب به عدد 500 » +25 امتیاز رسیدن بازدید مطلب به عدد 1000 » +50 امتیاز یعنی چنانچه بازدیدهای مطلب انگلیسی از 1000 عبور کند در مجموع 100 امتیاز به کاربر واریز شده
تبدیل امتیازها به پول واقعی! برای انجام این قسمت لازم است تا امتیازهای شما به حد مشخصی رسیده باشد تا قابل تبدیل شدن به پول واقعی باشد چون تعداد زیاد کاربران و امتیازهای ریز و درشت در هر لحظه امکان رسیدگی و انجام این محاسبات را عملا غیر ممکن می کند. ولی برای این کار محل مشخصی در سایت در نظر خواهیم گرفت یا در صفحه پروفایل کاربر عملیات انجام شده را به طور روشن به اطلاع کاربران فعال خواهیم رساند.
انواع مطالب و میزان امتیازات: فعلا همه مطالب از یک امتیاز برخوردار هستند و میزان بازدید واحد (unique visits) مقدار امتیازها را رقم میزنند اما به مرور زمان وسواسهای بیشتر اعمال خواهند شد و مطالبی که حاوی مشخصات زیر باشند به طبع امتیازهای بالاتری کسب خواهند نمود:
1. دست اول ! حاصل دست و فکر خود نویسنده مطلب (مثلا متن ادبی, طنز, هنری, فایل صوتی, ویدئویی و غیره) که مشابه آن هرگز در هیچ سایت دیگری منتشر نشده.
2. مطالب ترجمه شده از سایتهای خارجی که در واقع این مورد هم زیر مجموعه ای از مورد بالاست. یعنی ترجمه خود تاپیک گذار باشد.
3. اخبار ترجمه شده یا تحقیقات شخصی تاپیک گذار در مورد کشور فنلاند برای این مورد حتما امتیاز ویژه ای در نظر گرفته خواهد شد.
4. بدیهیست که مطالبی که خلاف قوانین سایت باشند هر چند بازدیدهای بالایی هم داشته باشند نه تنها هیچ امتیازی دریافت نخواهند کرد بلکه حذف و کاربر از ادامه فعالیت محروم خواهد شد. مثلا مطالب پ/و/ر/////\\\\ن
ارزش ریالی یا یورویی امتیاز کاربری: عبارت از ضریب یا کسری از امتیاز کاربریست که در صورت درخواست کاربر برای تبدیل امتیازاتش به پول واقعی در نظر گرفته خواهد شد. این عدد با توجه به درآمد سایت و گرفتن تبلیغات و غیره تنظیم و بالا و پایین می شود. با توجه به اینکه تنها پشتیبان مالی سایت فعلا خودم می باشم و تنها بر اساس علاقه شخصی و اینکه هر طور شده این مسئله درآمدزایی از طریق ارسال مطلب باید راه بیفتد فعلا بودجه خاصی را برای این کار در نظر گرفته ام و امیدوارم با دریافتهای بالاتر، مقدار بیشتری هم برای این طرح اختصاص دهم. در حال حاضر مینیموم امتیاز برای تبدیل به پول را عدد 1000 و معادل آن را 1 یورو در نظر گرفته ایم.
هر چند سعی شده تا طرح کامل و منصفانه ای با توجه به وسع مالی سایت و فعالیت کاربران برای این موضوع در نظر گرفته شود اما حتما موارد پیش بینی نشده ای باقی مانده که با همکاری و پیشنهادهای سازنده شما کاملتر خواهد شد.
بنابراین حق هر گونه تغییر در موارد و قوانین این طرح را تا رسیدن به یک نتیجه جامع و تنظیم شدن قوانین نهایی، برای خود محفوط میدانیم.
سؤالات متداول: این قسمت بر اساس سؤالات و جوابات داخل پستها به روز خواهد شد:
1. من کاربر قدیمی هستم و امتیازاتم بالا تر از 1000 هست. همین الان می توانم برای تبدیل امتیازاتم به پول واقعی اقدام نمایم؟ جواب: بله. به من پیغام دهید تا ترتیب این کار داده شود.
arash52, با توجه به امتیازات ویژه ای که برای مطالب ترجمه شده و غیر تکراری در نظر گرفته میشه و آشنایی بنده به سوابق و توانایی های جنابعالی در امر ترجمه و ارسال اخبار به روز (خیلی رسمی شد ) خلاصه آرش جون خبر ها رو بفرست بیاد.
علیرضا
این طرح هم اکنون با هوشمند شدن بازدیدهای مطالب و کسر شدن آمار رباتها آغاز شده است.
هم اکنون مطالب ارسالی از طرف کاربران پس از رسیدن به امتیاز خاصی به اصلاح داغ شده و در صفحه اصلی بالا می آیند. هر تاپیک بر اساس تعداد کل بازدیدهای واقعی در هر هفته امتیاز مشخصی دریافت نموده و در آخر هر هفته مجموع این امتیازها پس از کسر درصدی به عنوان مالیات به حساب کاربری تاپیک گذار واریز میشود.
همچنین مطالب انگلیسی با سیستم محاسبه امتیازی جدیدتر اما مشابهی نسبت به تاپیکهای معمولی بر اساس میزان بازدیدهای واقعی داغ شده ولی این بار امتیازها به صورت خود به خودی و بدون کسر مالیات به حساب کاربران اضافه میشود. محاسبه امتیازهای مطالب انگلیسی فعلا به شرح زیر است:
رسیدن بازدید مطلب به عدد 10 » +10 امتیاز
رسیدن بازدید مطلب به عدد 50 » +5 امتیاز
رسیدن بازدید مطلب به عدد 100 » +10 امتیاز
رسیدن بازدید مطلب به عدد 500 » +25 امتیاز
رسیدن بازدید مطلب به عدد 1000 » +50 امتیاز
یعنی چنانچه بازدیدهای مطلب انگلیسی از 1000 عبور کند در مجموع 100 امتیاز به کاربر واریز شده
تبدیل امتیازها به پول واقعی!
برای انجام این قسمت لازم است تا امتیازهای شما به حد مشخصی رسیده باشد تا قابل تبدیل شدن به پول واقعی باشد چون تعداد زیاد کاربران و امتیازهای ریز و درشت در هر لحظه امکان رسیدگی و انجام این محاسبات را عملا غیر ممکن می کند. ولی برای این کار محل مشخصی در سایت در نظر خواهیم گرفت یا در صفحه پروفایل کاربر عملیات انجام شده را به طور روشن به اطلاع کاربران فعال خواهیم رساند.
انواع مطالب و میزان امتیازات:
فعلا همه مطالب از یک امتیاز برخوردار هستند و میزان بازدید واحد (unique visits) مقدار امتیازها را رقم میزنند اما به مرور زمان وسواسهای بیشتر اعمال خواهند شد و مطالبی که حاوی مشخصات زیر باشند به طبع امتیازهای بالاتری کسب خواهند نمود:
1. دست اول !
حاصل دست و فکر خود نویسنده مطلب (مثلا متن ادبی, طنز, هنری, فایل صوتی, ویدئویی و غیره) که مشابه آن هرگز در هیچ سایت دیگری منتشر نشده.
2. مطالب ترجمه شده از سایتهای خارجی
که در واقع این مورد هم زیر مجموعه ای از مورد بالاست. یعنی ترجمه خود تاپیک گذار باشد.
3. اخبار ترجمه شده یا تحقیقات شخصی تاپیک گذار در مورد کشور فنلاند
برای این مورد حتما امتیاز ویژه ای در نظر گرفته خواهد شد.
4. بدیهیست که مطالبی که خلاف قوانین سایت باشند هر چند بازدیدهای بالایی هم داشته باشند نه تنها هیچ امتیازی دریافت نخواهند کرد بلکه حذف و کاربر از ادامه فعالیت محروم خواهد شد. مثلا مطالب پ/و/ر/////\\\\ن
ارزش ریالی یا یورویی امتیاز کاربری:
عبارت از ضریب یا کسری از امتیاز کاربریست که در صورت درخواست کاربر برای تبدیل امتیازاتش به پول واقعی در نظر گرفته خواهد شد.
این عدد با توجه به درآمد سایت و گرفتن تبلیغات و غیره تنظیم و بالا و پایین می شود.
با توجه به اینکه تنها پشتیبان مالی سایت فعلا خودم می باشم و تنها بر اساس علاقه شخصی و اینکه هر طور شده این مسئله درآمدزایی از طریق ارسال مطلب باید راه بیفتد فعلا بودجه خاصی را برای این کار در نظر گرفته ام و امیدوارم با دریافتهای بالاتر، مقدار بیشتری هم برای این طرح اختصاص دهم.
در حال حاضر مینیموم امتیاز برای تبدیل به پول را عدد 1000 و معادل آن را 1 یورو در نظر گرفته ایم.
هر چند سعی شده تا طرح کامل و منصفانه ای با توجه به وسع مالی سایت و فعالیت کاربران برای این موضوع در نظر گرفته شود اما حتما موارد پیش بینی نشده ای باقی مانده که با همکاری و پیشنهادهای سازنده شما کاملتر خواهد شد.
بنابراین حق هر گونه تغییر در موارد و قوانین این طرح را تا رسیدن به یک نتیجه جامع و تنظیم شدن قوانین نهایی، برای خود محفوط میدانیم.
سؤالات متداول:
این قسمت بر اساس سؤالات و جوابات داخل پستها به روز خواهد شد:
1. من کاربر قدیمی هستم و امتیازاتم بالا تر از 1000 هست. همین الان می توانم برای تبدیل امتیازاتم به پول واقعی اقدام نمایم؟
جواب: بله. به من پیغام دهید تا ترتیب این کار داده شود.
pAshMak
سلام...روزتون بخیروشادی...خسته نباشی علیرضا جان
اگر کاربری تمایل به تبدیل امتیازاتش نداشته باشه چی؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
علیرضا
هیچ اتفاقی نمیفته. امتیازاتش در حساب کاربریش باقی می مونه
NIK75
خوبه ولی رییس جان بگو چپ پایی یا راست پا خودم هافبک بازیساز بودم
اول این که ببخشید اگه منه کم سن و سال جلو شما شوخی کردم
ولی طرح جالبیه
arash52
آفرین به مدیرکل
حالا مثلا اگه من بخوام امتیازاتم رو بفروشم چقدر گیرم میاد
Holtek
علیرضا
علیرضا
طبق اون چیزی که بالا توافق کردیم همین الان با نرخ 0.1% به عبارت 7.5 یورو گیرت میاد دیگه.
علیرضا
چرا که نه؟؟ ▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
ولی من دوست دارم ثروتمند بشم
بعد 5 سال جون کندن شبانه روزی رییس جون !
نمایش یا پنهان متن
ولی خارج از شوخی برای شروع بد نیستHoltek
آرش معلومه بقول مستون ، خوب دل به تاپيك نميديا!!!!!
اين چراكه نه رو از وقتي كه منوتو از بدر ست رفته ديگه نديدمش
علیرضا
با توجه به امتیازات ویژه ای که برای مطالب ترجمه شده و غیر تکراری در نظر گرفته میشه و آشنایی بنده به سوابق و توانایی های جنابعالی در امر ترجمه و ارسال اخبار به روز (خیلی رسمی شد
arash52
الان به شدت گول خوردم
علیرضا
Holtek
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→