محوطهی زندان اسکندر، بناای قدیمی و گنبدیشکل که در فهادانِ یزد واقع شده است. این طور گفته میشود که این بنا به مدرسهای مذهبی به نام ضیائیه تعلق داشته و هیچ ارتباطی با اسکندر مقدونی نداشته است.
رضا، که از طریق گرفتن مار برای موسسههای تحقیقاتی، دانشکدههای داروسازی و باغوحشها در مشهد امرار معاش میکند. او متأهل است و هفت بچه دارد. او در پاسخ به این سوال عکاس که همسرش چطور با شغل او کنار آمده است، میگوید: «عادت کرده، حتی اگه جایی مار ببینه برام میگیره.». عکس از شقایق مرادیاننژاد.
pAshMak
خلاصه همه جا با صحنه ها و اتفاقاتی رو به رو میشویم شاید خیلی مهم نباشد ولی لحظه ای ما را به توقف
و نگاه عمیق وا میدارد. که همیشه پس از آن به سادگی از آن عبور میکنیم.
ولی چرا این لحظات زیبا ولی غیر مهم ثبت نشود؟
مردان در حال تختِ نرد بازی کردن و استراحت بعد از یک روز کاری دربوشهر. عکس از مهدی جهانافروز.
▧ تصویر در دسترس نیست
زهرا، خیاطی جوان که ده ساعت در روز در کارگاه خیاطیاش در تهران کار میکند. عکس از بهار اصلانی.
▧ تصویر در دسترس نیست
محوطهی زندان اسکندر، بناای قدیمی و گنبدیشکل که در فهادانِ یزد واقع شده است. این طور گفته میشود که این بنا به مدرسهای مذهبی به نام ضیائیه تعلق داشته و هیچ ارتباطی با اسکندر مقدونی نداشته است.
▧ تصویر در دسترس نیست
محمد شوشتری، 73 ساله، تصویر پسرش، محمود، را که در جنگ تحمیلی شهید شده است، لمس میکند.عکس از منصوره معتمدی.
▧ تصویر در دسترس نیست
دو مرد در حال آماده کردن یک اسب برای سواری در تهران.عکس از سودابه تصدیقی.
▧ تصویر در دسترس نیست
کافیشاپ خانهی هنرمندانِ تهران. عکس از عاطفه موسوی.
▧ تصویر در دسترس نیست
گروهی عکاس در حال اتراق کردن کنار رودخانهی شاهرود درالموت، قزوین. عکس از حسین میرکمالی.
▧ تصویر در دسترس نیست
باغ ارم شیراز. عکس از مهسا نعمت.
▧ تصویر در دسترس نیست
رضا، که از طریق گرفتن مار برای موسسههای تحقیقاتی، دانشکدههای داروسازی و باغوحشها در مشهد امرار معاش میکند. او متأهل است و هفت بچه دارد. او در پاسخ به این سوال عکاس که همسرش چطور با شغل او کنار آمده است، میگوید: «عادت کرده، حتی اگه جایی مار ببینه برام میگیره.». عکس از شقایق مرادیاننژاد.
▧ تصویر در دسترس نیست
طلبهای جوان در وضوخانهی مدرسهی فیضیه قم در حال وضو گرفتن. دست او در هنگام کار در کارگاه شیشهبری آسیب دیده است.عکس از محسن لاهوتیان.
▧ تصویر در دسترس نیست
پیر مردی نوازنده همراه یک کودک در خیابان پانزده خرداد بازار تهران
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايي از آب انبار تاريخي در ميبد يزد. عكس از مرتضي ميبدي.
▧ تصویر در دسترس نیست
اينجا رودخانه دز در دزفول است. عكس از امين علوي
▧ تصویر در دسترس نیست
شنبه دو اسفند منظره ای از پنجره در یک روز قشنگ منطقه قلهک تهران.
▧ تصویر در دسترس نیست
بازار کویتی های تهران در یک روز تعطیل
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
بندری
علیرضا
من هم تایید می کنم صحبتهای استادو
jaj
کجا هست این بازار
تا به حال اسمشو نشنیده بودم
pAshMak
تا به حال اسمشو نشنیده بودم