دختر جوانی که قصد خودکشی داشت قبل از پریدن از پل ولایت کرمانشاه نجات یافت.
به گزارش خبرنگار برنا از استان کرمانشاه، که در محل حاضر بود ساعت 16و 20 دقیقه بعد از عصر روز گذشته دختر جوانی که قصد خودکشی و پریدن از روی پل غیر همسطح ولایت کرمانشاه را داشت با مداخله نیروهای انتظامی و مردم نجات پیدا کرد. این دختر 18 ساله از نرده های فلزی پل عبور کرده بود و به لبه سیمانی تقاطع غیر همسطح که بالغ بر 20 متر ارتفاع دارد رسیده بود.
پاهای لرزان و بدون کفش دختر تماشاچیان حادثه را به هیجان آورده بود و فریادهای مردم که می گفتند:” نپری ، نپری و . . . “هر بار نگاه دختر را به سمتی می برد.
ماموران انتظامی که با گزارش مردم سر صحنه حاضر شده بودند او را به آرامش دعوت کردند اما دختر از آنها روی برگرداند و در حالیکه برای پریدن از روی پل آماده می شد، با نگاهی پر از استرس هر چند لحظه یک بار ارتفاع را می سنجید.
ترافیک بلوار اصلی شهر داشت به یک کیلومتری از دو طرف می رسید که صحبت های مرد میان سال از سمت راست دختر نظر او را به آن سمت برد تا مرد جوانی از سمت چپ به او نزدیک شود و او را از پشت نرده ها بگیرد و به بالای پل بکشد.
در حالی که ماموران انتظامی دختر را سوار ماشین برای انتقال به کلانتری بودند ماشین های آتش نشانی از راه رسیدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه در گفتگو با برنا علت اقدام به خودکشی دختر( م – ش ) را اختلافات خانوادگی عنوان کرد.
سرهنگ رضا شیرزادی افزود: این دختر پس از انتقال به کلانتری و باز جویی های به عمل آمده به خانواده اش تحویل داده شد.
وی تصریح کرد: در تحقیقات مشخص شد که او از هیچ داروی یا مواد روانگردان و مخدری استفاده نکرده است.
pAshMak, پیچ هاشو باز می کردم میدادم با گازوئیل موتورش رو بشورن بعدم میفرستادم دنبال قطعات یدکی آخرش هم براش یه دیاگ میزدم که میزون میزون بشه ریپ نزنه دیگه
نقل قول: pAshMak
اااااااااااااا جلااااال خب اون طرف داره اشتباه میکنه...مگه مسابقه فوتباله که تشویقش کنی؟
نه ولی تحربه نشون داده هر چی بگی نپر بیشتر تحریک میشه باید بگی بپر که بی خیال بشهههههه البته همیشه صادق نیست هااااا
بقول جلال حتما بايد ببرنش پيش روانشناس نمایش یا پنهان متنيكي از تلخ ترين خاطراتم : يه دانشجويي داشتم خيلي پسر مودبي بود . پدر مادرش خارج بودن ولي اين نرفته بود. عاشق يكي از همكلاسياش شده بود . داشتم حضور غياب ميكردم اسمش. كه خوندم ، چند ثانيه سكوت شد بعد بچه ها گفتن مگه خبر نداريد؟ دو روز پيش خودشو دار زده
دخترشاه پریون
به گزارش خبرنگار برنا از استان کرمانشاه، که در محل حاضر بود ساعت 16و 20 دقیقه بعد از عصر روز گذشته دختر جوانی که قصد خودکشی و پریدن از روی پل غیر همسطح ولایت کرمانشاه را داشت با مداخله نیروهای انتظامی و مردم نجات پیدا کرد. این دختر 18 ساله از نرده های فلزی پل عبور کرده بود و به لبه سیمانی تقاطع غیر همسطح که بالغ بر 20 متر ارتفاع دارد رسیده بود.
پاهای لرزان و بدون کفش دختر تماشاچیان حادثه را به هیجان آورده بود و فریادهای مردم که می گفتند:” نپری ، نپری و . . . “هر بار نگاه دختر را به سمتی می برد.
ماموران انتظامی که با گزارش مردم سر صحنه حاضر شده بودند او را به آرامش دعوت کردند اما دختر از آنها روی برگرداند و در حالیکه برای پریدن از روی پل آماده می شد، با نگاهی پر از استرس هر چند لحظه یک بار ارتفاع را می سنجید.
ترافیک بلوار اصلی شهر داشت به یک کیلومتری از دو طرف می رسید که صحبت های مرد میان سال از سمت راست دختر نظر او را به آن سمت برد تا مرد جوانی از سمت چپ به او نزدیک شود و او را از پشت نرده ها بگیرد و به بالای پل بکشد.
در حالی که ماموران انتظامی دختر را سوار ماشین برای انتقال به کلانتری بودند ماشین های آتش نشانی از راه رسیدند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه در گفتگو با برنا علت اقدام به خودکشی دختر( م – ش ) را اختلافات خانوادگی عنوان کرد.
سرهنگ رضا شیرزادی افزود: این دختر پس از انتقال به کلانتری و باز جویی های به عمل آمده به خانواده اش تحویل داده شد.
وی تصریح کرد: در تحقیقات مشخص شد که او از هیچ داروی یا مواد روانگردان و مخدری استفاده نکرده است.
علیرضا
علیرضا
علیرضا
نمایش یا پنهان متن
نکنه به خاطر مسائل نامحرم بودن و تماس بدنی اینها مورد بازجویی قرارش بدنpAshMak
فکرنمیکنم اینکاروانجام بدن چون خودمامورنیروانتظامی هم درآخرکمکش کرده
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
باید میفرستادنش پیش یه روانشناس
تحویلش دادند به خانوادش که چی بشه
از دست همین ها میخواسته خودکشی کنه
شایدم این خانمه عاشق کسی بوده و خانواده اش اجازه نمیدادند میخواسته از این طریق به مقصودش برسه
pAshMak
اینکه بخواهی برای رسیدن به یک پسربه زندگیت خاتمه بدی واقعااااااااا حماقت محضه
فکرنمیکنم الان دیگه کسی ازینکاربکنه...
جلال میگمااااااااااا یه ذره خودتون روتحویل بگیرین شماپسرا
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
هست زیادم هست
چه دختر و چه پسر احمق زیاد پیدا میشه توی این دنیا
فکر کنم اون آقا پسره که ایشونو نجات داده باید خودش رو تجویل بگیره
من که اگه با چنین صحنه ای روبرو بشم دست پاچه میشم یهویی میگم
بپر دیگه بپر
اگه نپری خودم میام پرتت می کنم هاااااا
pAshMak
چه دختر و چه پسر احمق زیاد پیدا میشه توی این دنیا
احتمالا توی قشرکم سوادباید دیده بشه...
من که اگه با چنین صحنه ای روبرو بشم دست پاچه میشم یهویی میگم
بپر دیگه بپر
اگه نپری خودم میام پرتت می کنم هاااااا
جلااااااااااااااااااال
کافیه بالحن آروم ومثل یه دوست باهاش حرف بزنی
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
بله خیلی هاشون هستند که اصلا سواد ندارند
فکر می کنند خودکشی راه حل زندگیشونه
آرامش چی هست
یکی باید بیاد به خود من آرامش بده
راه نداره
من در شرایط هیجانی تشویقش هم می کنم
pAshMak
یکی باید بیاد به خود من آرامش بده
اوه اگه توپزشک میشدی میخواستی چکارکنی؟
مثلا یه مریض زخمی تصادفی میاوردن فکرکنم فشارش میرفت زیر 7
من در شرایط هیجانی تشویقش هم می کنم
اااااااااااااا جلااااال خب اون طرف داره اشتباه میکنه...مگه مسابقه فوتباله که تشویقش کنی؟
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
پیچ هاشو باز می کردم
میدادم با گازوئیل موتورش رو بشورن
بعدم میفرستادم دنبال قطعات یدکی
آخرش هم براش یه دیاگ میزدم که میزون میزون بشه ریپ نزنه دیگه
نه
ولی تحربه نشون داده هر چی بگی نپر بیشتر تحریک میشه
باید بگی بپر که بی خیال بشهههههه
البته همیشه صادق نیست هااااا
pAshMak
میدادم با گازوئیل موتورش رو بشورن
بعدم میفرستادم دنبال قطعات یدکی
آخرش هم براش یه دیاگ میزدم که میزون میزون بشه ریپ نزنه دیگه
جلاااااااااااااال
ولی تحربه نشون داده هر چی بگی نپر بیشتر تحریک میشه
باید بگی بپر که بی خیال بشهههههه
البته همیشه صادق نیست هااااا
چرابایدازترفندی استفاده کردکه امکان درست بودنش 10% هستش؟
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
نه اینایی که گفتم مخصوص مکانیکی و چال سرویس هست
ما توی آزمایشگاهمون مثل اتاق تشریح عمل می کنیم
باز می کنیم تا شناسایی کنیم ببینیم چی هست چطوریه و ...
به خاطر هیچانش
pAshMak
ما توی آزمایشگاهمون مثل اتاق تشریح عمل می کنیم
باز می کنیم تا شناسایی کنیم ببینیم چی هست چطوریه و ...
آهاااااااااان...پس اتاق عمل روبا چال سرویس یکی کردی
اااااااااااااااا...جان یک بنده خدااین وسط قرارداره هاااااااا
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
به هم شبیه هستند دیگه
توی هر دو عمل انجام میشه
کثیف کاری دارند
استاد و وردست دارند
پول خوبی هم ازشون در میاد
خب هیجانش دقیقا به همین خاطره دیگه
قمار بر روی زندگی
pAshMak
توی هر دو عمل انجام میشه
کثیف کاری دارند
استاد و وردست دارند
پول خوبی هم ازشون در میاد
ولی جلال جان به نظرت انسان باماشین یکیه؟شماهااگه اشتباه کنید میتونید ازنو بازسازی کنید
ولی پزشک چطوری بایداینکاروانجام بده؟
قمار بر روی زندگی
به نظرت کارخوبیه؟قمارهمیشه بده..حالا اگه روی جان انسان باشه که خیلی بدترههههههههههه
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
نه با هم یکی نیستند
کار پزشک ها واقعا سخت تره
قمار هم بده خیلی خیلی بد
SaMaN TaJ
چه بی خبریم ما
Holtek
نمایش یا پنهان متن
يكي از تلخ ترين خاطراتم :يه دانشجويي داشتم خيلي پسر مودبي بود . پدر مادرش خارج بودن ولي اين نرفته بود. عاشق يكي از همكلاسياش شده بود . داشتم حضور غياب ميكردم اسمش. كه خوندم ، چند ثانيه سكوت شد بعد بچه ها گفتن مگه خبر نداريد؟ دو روز پيش خودشو دار زده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→