ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مدل هایی برای تزئین ژله (قسمت سوم)
دخترشاه پریون
ژله های رنگی را با کمی خامه درست کنید. وقتی ژله ها گرفت با قالب های ستاره ای آنها را جدا کنید، سپس در ژله آلوورا ریخته و بگذارید ببندد.
ژله رنگین کمانی را داخل تخم مرغ های خالی شده آماده کنید. در این نوع ژله باید زمان و حوصله بیشتری داشته باشید.
توضیح در تصویر آمده است.
ژله های رنگی رنگی...
ژله خورده شیشه ... ژله های رنگی رنگی را که از قبل آماده کرده اید داخل مخلوط ژله آلوورا و آب و کمی خامه بریزید تا ببندد. سپس مکعبی برش دهید. به جای خامه میتوانید از کمی شیر یا بستنی هم استفاده کنید.
ژله های چند طبقه با تزیین خامه ... برای اینکه ژله به شکل حبابی در بیاید در طی بسته شدن باید ژله را چند مرتبه از یخچال بیرون آورده هم بزنیم.
در ژله های چند لایه معمولا برای جدا سازی لایه ها از ژله آلوورا و خامه (به جای خامه از شیر یا بستنی هم می توان استفاده کرد) استفاده میکنند، که ژله ای کدر را برای شما ایجاد میکند. اگر خواستید ژله های رنگی کدر درست کنید باید به جای ژله آلوورا از ژله ی رنگ دلخواهتان استفاده کنید.
در میوه هایی که شکل کروی دارند میتوان آنها را وسط نصف کرده، داخل آنها را خالی کنیم. ژله را داخل نیمکره ریخته و بگزاریم تا ببند سپس برش دهیم.
ژله هایی که به شکل کدر تهیه میکنیم را میتوان برش داد و بین مثلا دو تکه بیسکوئیت قرار داد. خلاقیت است دیگر...
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
البته چون جای دیگه ژله ی خوب نخورده بودم خوشم نمی اومد و هر ژله ای رو هم دوس ندارم
همشهری صدبار گفتم من شیکمو نیستم من خوش خوراکم
pAshMak
راستش روبگوووو نکنه این مفت بوده خوشت اومده؟؟؟
حتما بیچاره هارو ورشکست کردی ازخوردن زیاد
آخخخخخخخخخخخخ مجتبایی توچیزی هست که دوست نداشته باشی بخوری؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
البته من گول خوردم نمیدونستم اینجوری خوشمزس وگرنه اول میرفتم سروقت اینا
من خیلی چیزا هست که دوست ندارم بخورم. اونم بدلیل اینه که هنوز کشفشون نکردم
pAshMak
دعوت توبه چنین اماکنی که سلف سرویس هست باعث ورشکستگی صاحب رستوران میشه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
البته ناگفته نماند که اوندفعه حساب کردم که از لحاظ اقتصادی خیلی نمی صرفه. دیگه نمیرم به چنین جاهایی
pAshMak
حدس میزدم توی خسیس ازین ناپرهیزی ها نمیکنی
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
من بیشتر از ژله کارامل دوست دارم
Kishe Mehr
اگر خسیس بودم که نمیرفتم از اولش
pAshMak
خبرازقیمتش نداشتی وگرنه پات رونمیذاشتی اینجورجاها
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
Kishe Mehr
هتل بزرگ شیراز رو سزچ بزن ببینش بعدشم از جمله افتخارات اینجانب در زندگیم (
همینی که میگی خسیس چندین بار فقط به این رستوران رفتم چندبارشم داداش و پسرعموها رو دعوت کردم
pAshMak
مجتبایی هروقت میام شیراز همون اول میرم اونجا
▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→