من امروز هنگام ورود به بوفی لند و باز کردن بعضی از لینک ها به مشکلی بر میخورم که یه همچین مشکلی رو توی هیچ کجای سرزمین مجازی ندیده بودم ▧ تصویر در دسترس نیست
از همین رو به درخواست مدیر عزیز pashmak و علیرضا عزیز مدیرکل سرزمین بوف بوفی این تاپیک رو زدم تا شما هم در مشکل خود شریک کنم چون شاید مشکل شما دوستان عزیز هم باشد. باور کنید من آدم پر حرفی نیستم ▧ تصویر در دسترس نیست
حتما با خودتون میگید این چه مشکلیه: اصلا ناراحت نباشین هنگام باز کردن بعضی از لینک های سایت به محض باز کردن صفحه پشت بند آن چندین صفحه باز میشه از اون صفحه هایی که شما ملت ایران باهاش آشنایید و کم کم داره تبدیل به یه نوستالژی میشه اونم به صورت اتوماتیک همین طور که گفتم این صفحات باز میشه ▧ تصویر در دسترس نیست
والله با vpn فقط میشه با آدرس.boooofi.com وارد شی فک کنم منم با همین آدرس الان وارد شدم و همچنان این مشکل وجود داره ممنون از راهنماییتون خدا کنه از این قاطی پاتی تر نشه و درست شه ▧ تصویر در دسترس نیست
نیکی جان ممکنه یک افزونه ای به مرورگرت اضافه شده باشه. اگه اینطور باشه و از انواع ویروسیش باشه که خیلی سخت می تونی پاکش کنی ولی این قسمت رو باز کن کن و افزونه های مرورگرت رو چک کن. (چون از گوگل کروم استفاده میکنی) اگه چیز جدیدی ناخواسته اضافه شده حذفش کن. ببین تاثیر میکنه؟
سلام اگه با VPN اومدي كه نبايد پيوندها رو نشون بده !!!! برا منم يه زماني اينجوري بود ولي خود بخود حل شد ، البته به ISP ها هم مربوط ميشه . چون مال كه از چند ISP استفاده ميكردم ، فقط تو يكيش اينجوري ميشد.
پس حتما یه Add-on ویروسی بهش اضافه شده. سعی کن پاکش کنی. یه چیزیو حتما OK زدی نصب و اینستال شده. اگه کمک نکرد از System Restore استفاده کن و سیستم به حالت یکی دو هفته قبل برگردون.
NIK75
من امروز هنگام ورود به بوفی لند و باز کردن بعضی از لینک ها به مشکلی بر میخورم که یه همچین مشکلی رو توی هیچ کجای سرزمین مجازی ندیده بودم ▧ تصویر در دسترس نیست
از همین رو به درخواست مدیر عزیز pashmak و علیرضا عزیز مدیرکل سرزمین بوف بوفی این تاپیک رو زدم تا شما هم در مشکل خود شریک کنم چون شاید مشکل شما دوستان عزیز هم باشد.
باور کنید من آدم پر حرفی نیستم ▧ تصویر در دسترس نیست
حتما با خودتون میگید این چه مشکلیه:
اصلا ناراحت نباشین هنگام باز کردن بعضی از لینک های سایت به محض باز کردن صفحه پشت بند آن چندین صفحه باز میشه از اون صفحه هایی که شما ملت ایران باهاش آشنایید و کم کم داره تبدیل به یه نوستالژی میشه اونم به صورت اتوماتیک همین طور که گفتم این صفحات باز میشه ▧ تصویر در دسترس نیست
در ضمن من با VPN اومدم به سایت
و دوست دارم راهنماییاتون و سوالاتون مثل سیل گسیل بفرماید اینجا تا این مشکل رو با همفکری حل کنیم
pAshMak
نیکی جان منم یک کاربرم مثل خودت
درموردمشکلت احتمالا چون باvpnمیایی بعضی لحظات قاطی پاتی میشه
واون صفحات پیوندمیاد...ازچه آدرسی واردسایت میشی؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
واون صفحات پیوندمیاد...ازچه آدرسی واردسایت میشی؟؟؟
والله با vpn فقط میشه با آدرس.boooofi.com وارد شی فک کنم منم با همین آدرس الان وارد شدم
و همچنان این مشکل وجود داره
ممنون از راهنماییتون خدا کنه از این قاطی پاتی تر نشه و درست شه ▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
ان شاالله که الان دیگه درست میشه...باحذف اون فایلی که گفتی...
چون سایت هیچ مشکلی نداره که بخواد چنین صفحاتی بازبشه...
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
سایت که کارش حرف نداره
pAshMak
هرسایتی با کاربران خوبی مثل توهست که بی نقص میشه دیگه..
این سیستم امتیازدهی جدید رودیدی چقدرباحاله؟؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
خواااااااااااااهش میکنم خوبی از خودتونه
آره همین امروز متوجه شده بیدم. به ازای تاپیک اول در روز 20 امتیاز تاپیک دوم 10 امتیاز
تاپیک سوم و ..... چند امتیازیه؟؟؟
علیرضا
(چون از گوگل کروم استفاده میکنی)
اگه چیز جدیدی ناخواسته اضافه شده حذفش کن. ببین تاثیر میکنه؟
علیرضا
سایتهای دیگه هم امتحان کردی؟ فقط تو این سایت اینجوری میشه؟
Holtek
اگه با VPN اومدي كه نبايد پيوندها رو نشون بده !!!!
برا منم يه زماني اينجوري بود ولي خود بخود حل شد ، البته به ISP ها هم مربوط ميشه . چون مال كه از چند ISP استفاده ميكردم ، فقط تو يكيش اينجوري ميشد.
pAshMak
تاپیک سوم 5 امتیاز میگیری...یعنی اگه روزی 3 تامطلب بذاری خیلی راحت 35 امتیازمیگیری
باتوجه به سیستم کسب درآمدی هم که علیرضای عزیز راه انداری کرده خیلی زووووووووود پولدارمیشی
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
علیرضا جان از firefox استفاده میکنم
ممنون از راهنماییتون
علیرضا
NIK75
از اکسپلورر استفاده میکنم این مشکلو ندارم
NIK75
نمیدونم والله من فقط از یه شرکت تا بحال استفاده کردم. البته امروز هم adsl هی میپرید.
شاید مشکل از این باشه
NIK75
با firefox که نه ولی با مرورگرایه دیگه مشکلی ندارم
ممنون از کمکتون
NIK75
نمی دونم من تا بحال از یه شرکت اینترنتی استفاده کردم البته امروزم مشکل قطعی اینترنت هم داشتیم مکرر
NIK75
.
.
.
.
.
.
.
.
فک نکنم مشکل از نسخه باشه درسته؟
Kishe Mehr
(با توجه به اینکه گفتی سروری که ازش نت گرفتی مشکل داره گفتم)
علیرضا
یه چیزیو حتما OK زدی نصب و اینستال شده.
اگه کمک نکرد از System Restore استفاده کن و سیستم به حالت یکی دو هفته قبل برگردون.
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→