₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » مراسم بزرگداشت مرحوم خسرو شکیبایی
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » مراسم بزرگداشت مرحوم خسرو شکیبایی

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مراسم بزرگداشت مرحوم خسرو شکیبایی

2207 بازدید، 6 پست، نویسنده: jaj

• jaj

مراسم بزرگداشت مرحوم خسرو شکیبایی با حضور چهره های مختلف هنری و بازیگران معروف با اجرای رضا رشیدپور و در در ایوان شمس برگزار شد.در این مراسم از کتاب مرحوم خسرو شکیبایی رونمایی شد و هنرمندان یاد و خاطره‌اش را گرامی داشتند.

تصویر در دسترس نیست

برخی از هنرمندان به روی سن آمده و در مورد مرحوم خسرو شکیبایی جملاتی را ادا کردند.

استاد جمشید مشایخی روی سن آمد و سخنانش را چنین آغاز کرد: به نام خداوند جان خرد، کزین برتر اندیشه بر نگذرد. خوشحالم که در جمع شما عزیزان هستم، اکثر شما عزیزان میهمان نیستید بلکه میزبانید. می‌دانم شما اهل شنیدن نیستید بلکه یک هنرمند حرف‌هایش را با آثاری که خلق می‌کند، ارائه می‌دهد.

تصویر در دسترس نیست

شهاب حسینی در مورد زنده یاد خسرو شکیبایی چنین گفت: شادروان خسرو شکیبایی تجسم عینیت یافته خلوص بازیگری بود.
    مهتاب کرامتی روی سن آمد و در وصف مرحوم خسرو شکیبایی اظهار داشت: یادم هست روزی، روزگاری زندگی آکنده بود از عشق و عشق توانایی به امید رسیدن، یافتن، لحظه‌ها را ساختن، دشمنی‌ها را بدور انداختن. دلم می‌خواست درد سینه را مرهمی باشم برای سینه چاکان، من عاشق شدم به خانه پروین، ولی بی‌پروا بگوییم، عاشقانه نمی‌گویم، باورها را بشکن، آری عاشق مرده، اما من هنوز عاشقم، عاشق یک خوشه پروین.

تصویر در دسترس نیست

مجید جعفری: بخش عمده کار زنده‌یاد خسرو شکیبایی با خانواده‌اش بود. او زندگی جداگانه از کارش نداشت، همسرش هم از قدیم یکی از دوستانش بود و نتیجه اولین ازدواج او فرزندی بود به نام پوپک اما رسم زمانه در سزرمین ما این طور رقم می‌خورد که بزرگان هرگز آسودگی نمی‌بینند و نخبه‌کشی از رسوم دیرینه ما است که از نمونه آن می‌توان به ذکریای رازی، فردوسی و .. اشاره کرد که آن بزرگواران هم در روزگار سختی زندگی کردند. به هر حال زندگی اول مرحوم خسرو شکیبایی به جدایی افتاد و زندگی دومی آغاز شد و حاصل زندگی دوم فرزند ارزشمندی بود به نام پوریا، همچنین همسرش پروین کوشیار هم تا آخر عمر این مرحوم همراه و همدل او بود. همگان می‌دانند که زندگی اول مرحوم خسرو شکیبایی هم با عشق و محبت به وجود آمد و روزی که به اتمام رسید، همه ما حسرت خوردیم اما شرایط، سختی‌ها و دشواری‌ها باعث این جدایی شد.

در ادامه این برنامه مهران مدیری به روی سن آمد و در وصف مرحوم خسرو شکیبایی، خاطرنشان کرد:هنگامی که وارد سالن شدم دست‌نوشته‌ای از مرحوم خسرو شکیبایی به من دادند تا یکی از آنها را برای شما قرائت کنم اما وقتی آنها را می‌خواندم، یک چیز مشترک میان آنها وجود داشت و آن هم غم و اندوه بود و این سوال به ذهنم آمد که چرا ما خوشحال نیستیم.

ما عمدتا مشهوریم، پولداریم و ...اما خوشحال نیستیم، جمله‌ای به ذهنم آمد که یکی از زیباترین کلام‌های تاریخ ایران است که در فیلم کمال الملک ساخته شادروان علی حاتمی عنوان شد و در آن کلام استاد جمشید مشایخی درخشان ظاهر شده‌اند. جایی که کمال الملک به مظفرالدین شاه، گفت: در ممالک دیگر فراوان هنرمند مثل من وجود دارد و یکی را بیش از دیگری ارج می‌نهند اما من در اینجا یک تنم و شما با این یک تن چه کردید.
    تصویر در دسترس نیست

سیاوش طهمورث ، رسول نجفیان، حمید سمندریان ، اکرم محمدی ، حامد بهداد و نیوشا ضیغمی از جمله هنرمندان دیگری بودند که به روی سن رفته و صحبت کردند.
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست
    تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: pAshMak، دلشاد، علیرضا

• pAshMak

خدارحمتش کنه...بازیش روخیلی دوست داشتم
    1 سپاس: jaj

• jaj

pAshMak,
    یکی از بهترین بازیگرانی بوده که تا به حال دیدم
    بخصوص نقشش در خانه سبز

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: jaj
    خانه سبز

ندیدم این سریال رو البته تعریفش روزیادشنیدم وبعضی ازدیالوگهاش روهم خوندم توی وبسایتها

اما خودسریال رو تاحالا ندیدم

• jaj

pAshMak,
    واقعا از نوستالژی های ما ایرانی هاست اگه بخوام چند تا سریال بگم که هر کی دیده تایید می کنه این سریالهاست

روزی روزگاری
    همسران
    خانه سبز

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: jaj
    روزی روزگاری

این رواون مامان وبابام خیلی دوست داشتن

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: