ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: نحوه ی خواستگاری مردان از زنان در قرن 19::
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
خبری هم از تلفن شخصی و شبکه های اجتماعی نبود و در این میان فقط فروشگاه ها و مراکز تفریح عمومی نظیر تئاتر و سالن های اجرای موسیقی و سیرک ها بود و جمعیت کاملا غریب که همدیگر را نمی شناختند.
▧ تصویر در دسترس نیست
به نظر می رسد همزمان با درست شدن کارت های شخصی بازرگانی، به فکر بعضی ها هم رسید که نمونه های متفاوتی از کارت های معرفی بسازند که لحن شوخی و طنز داشت که تعدادی از آنها را مشاهده می نمایید..
▧ تصویر در دسترس نیست
کارت هایی که فقط جای خالی یک اسم بر آن کم داشت و مردان در طی روزها و شب های هفته، هر جا که زنی را می دیدند که برای شان مطبوع و دوست داشتنی بود و یا کنجکاوش را بر انگیخته بود مورد استفاده قرار می گرفت. از قطعات ساده منظوم که پیامی ساده مبنی بر اینکه از شما خوشم امده است و اگر اجازه دهید تا در منزل تان بدرقه تان کنم و تا معرفی شغل و موقعیت و …
▧ تصویر در دسترس نیست
این یکی به طور مشخص اسم واقعی خودش و اینکه تنها پسر خانواده است و مجرد است را اعلام کرده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
این یکی می گوید من هر ریسکی را ( شلیک گلوله و سگ و لگد و چماق) می پذیرم اگر اجازه دهی برای دیدنت تا کنار خانه تان بیایم!
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
به نظرمن انسان فقط باید یکباربره خواستگاری
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
قبول دارم.خیلی چیزا شیرینی در خاطر موندنش بخاطر یک بار بودن و ناتکرارپذیربودنشه
jaj
کار رو راحت کرده برای تنبلها
آدم اگه میخواد خواستگاری کنه باید به شیوه خاص خودش باشه
مبتنی بر احساسش
pAshMak
مبتنی بر احساسش
بره جلو...اونقدربدم میادازین پسرهایی که هرهفته درخونه یک خانواده رومیزنند برای خواستگاری
▧ تصویر در دسترس نیست
jaj
مسلما همینطوره
اما این اتفاق یعنی تفکر و تعقل خیلی راحت نیست
آدم باید فکرش باز باشه تا بتونه همه جوانب رو ببینه و بعد تصمیم بگیره و روی تصمیمش هم شک نکنه
pAshMak
همینطوره.باید سعی کرداسیرحواشی قرارنگیره وروی تصمیم خودش راسخ باشه
وقتی به خودت واعتقادات قلبیت ایمان داشته باشی دیگه مشکلی نخواهدبود
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
lion1360
جالب بود به خصوص این:
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
کم پیدایی هاشم جان؟؟رفع کسالت شد؟؟
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360