ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: تزیین تخم مرغ مخصوص سفره هفت سین عید نوروز (2)::
pAshMak
با این مقدمه برای سفره هفت سین عید نوروز امسال روشهایی ساده و در عین حال بسیار زیبا جهت تزیین تخم مرغهای سفره هفت سین در نظر گرفتیم که امیدوار یم مورد توجه واقع شود:
:: تزیین تخم مرغ مخصوص سفره هفت سین عید نوروز (1)::
6-روی آنها اسکناس های بازی بچه ها را بچسبانید و یا اسکناسهای حقیقی چسبانیده و به بچه ها هدیه دهید فقط توجه داشته باشید که اگر از اسکناسهای حقیقی برای عیدی دادن به بچه ها بر روی تخم مرغ ها می چسبانید تنها در چند جای آن و به مقدار خیلی کم عسل بزنید تا به راحتی اسکناس جدا شده و موقع جدا شدن پاره نشود.
▧ تصویر در دسترس نیست
7- می توانید از تخم بلدر چینهای کوچک رنگ شده نیز در کنار تخم مرغها استفاده کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
8-تخم مرغها را همینطور ساده یا رنگ شده داخل سلفونهای کوچک گذاشته و با روبانهای رنگی بالای آن را پاپیون کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
9-از گلهای پارچه ای کوچک آماده به همراه نوارهای رنگی جهت تزیین تخم مرغها استفاده نمایید.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
10-از تخم مرغ شانسی ها یی که از شکلات و سکه پر کرده اید برای هدیه دادن به بچه ها نیز می توانید بر سر سفره هفت سین عید نوروز قرار دهید.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
11-می توانید از مادر بزرگهای مهربان کمک گرفته و مثل بافت کلاه عمل کرده، روی تخم مرغ ها را بوسیله ی کامواهای رنگی بپوشانید.
▧ تصویر در دسترس نیست
12- روی تخم مرغ ها شمع باریک و سبک گذاشته و آنها را برسر سفره هفت سین عید نوروز روشن کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
13- با استفاده از چسب مایع و غلات مثل برنج ،گندم و جو و حبوبات آنها را تزیین کنید
▧ تصویر در دسترس نیست
«بالندگیم را مدیون خالقی هستم که آغاز هر سال نماد باروری را بر سر سفره ی هفت سینم می نشاند »
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
خب منم کسی نیستم که به حرف شیطون گوش بدم. پس لعنت خدا بر شیطانpAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
باشه بابا درست میکنم
همش میخواد از من کار بکشه
pAshMak
همش میخواد از من کار بکشه
آفرین پسرخوب. وقتی درست کردی عکسش روبذارهمینجا تا ببینم
▧ تصویر در دسترس نیست