آزاده نامداری، مجری تلویزیون و همسر سابق مجری دیگر تلویزیون فرزاد حسنی، امروز با انتشار تصویر صورتی کبود در صفحه اینستاگرام خود، مدعی شد از جانب همسر سابقش مورد خشونت فیزیکی قرار میگرفته، نامداری نوشته که «به لطف پدرم من حق طلاق داشتم و گرنه شاید الان زنده نبودم».
متن کامل نوشته آزاده نامداری به این شرح است: «متاسفم که مجبورم این عکس خصوصی رو منتشر کنم. اما دیگه باید... باید.. این عکس مستنده و بسیاری از مدیران محترم تلویزیون خودمو و حالمو رویت کردن... امروز به لطف دروغگویی ایشون مستند من پخش نشد و هزار اتفاق تلخ دیگه... من الان سرپام، خوبم. زندگی میکنم. درس میدم. کار میکنم و دوباره زنده شدم. متاسفم برای رادیویی که آنتن زنده شو میسپره دست کسی که به نزدیکترین کسش هم رحم نکرد،...، به لطف پدرم من حق طلاق داشتم و گرنه شاید الان زنده نبودم....»
نامداری ساعاتی بعد این پست را اینستاگرامش حذف کرد.
manoto
نامداری نوشته که «به لطف پدرم من حق طلاق داشتم و گرنه شاید الان زنده نبودم».
متن کامل نوشته آزاده نامداری به این شرح است:
«متاسفم که مجبورم این عکس خصوصی رو منتشر کنم. اما دیگه باید... باید.. این عکس مستنده و بسیاری از مدیران محترم تلویزیون خودمو و حالمو رویت کردن... امروز به لطف دروغگویی ایشون مستند من پخش نشد و هزار اتفاق تلخ دیگه... من الان سرپام، خوبم. زندگی میکنم. درس میدم. کار میکنم و دوباره زنده شدم. متاسفم برای رادیویی که آنتن زنده شو میسپره دست کسی که به نزدیکترین کسش هم رحم نکرد،...، به لطف پدرم من حق طلاق داشتم و گرنه شاید الان زنده نبودم....»
نامداری ساعاتی بعد این پست را اینستاگرامش حذف کرد.