با این تاپیک بخش ویدئو کلیپهای سایت رو افتتاح می نماییم. همچنین توضیح موارد زیر برای ارسال تاپیک در این بخش رو لازم و مفید می دونم که خدمتتون عرض کنم قبل از هر چیز موارد زیر رو آماده کنید
لینک مستقیم ویدئو کلیپ با پسوند mp4 که تو سایت خودمون آپلود شده باشه. اگر لینک مستقیم ندارید فایل مورد نظر رو باید یا از کامپیوترتون در اینجا و یا از یک سایت دیگه (نه کامپیوترتون) و باوارد کردن لینک در این یکی جا که دیروز احداثش کردم، اونو تو سرور خودمون آپلود می کنید، در هر صورت لینک مستقیم لازم هست تا ویدئو نشون داده بشه. یک عکس که می تونه با اسکرین شات از صفحه ویدئو یا حداقل یک عکس هم اندازه با ویدئو و متاسب با موضوع هم آپلود و لینکشو نگه دارید. لینک دانلود ویدئو که اگه مایل هستید تعداد دفعات دانلود رو بعدا بفهمید اکیدا توصیه می کنم اونو در آپلود سنتر 50 مگابایتیمون در این جا آپلود کنید. و در آخر عنوان یا توضیح ویدئو
این 4 مورد رو یعنی لینک مستقیم، لینک دانلود، عکس مناسب و نام ویدئو رو بعد از کلیک کردن روی آیکون ▧ تصویر در دسترس نیست باید یکی یکی وارد کنید و در آخر پست رو ارسال کنید.
اگه مراحل بالا رو درست انجام بدید پست شما مانند زیر ساخته و به نمایش در میاد.
به دلیل تعدد تاپیکهایی که ممکنه در این بخش ارسال بشه احتمالا همه رو لابلای تاپیکهای دیگه نمایش ندیو و قسمت مجزایی رو برای این کلیپها در نظر بگیریم. سعی کنید در هر تاپیک فقط یک کلیپ ارسال کنید
علیرضا
قبل از هر چیز موارد زیر رو آماده کنید
لینک مستقیم ویدئو کلیپ با پسوند mp4 که تو سایت خودمون آپلود شده باشه.
اگر لینک مستقیم ندارید فایل مورد نظر رو باید یا از کامپیوترتون در اینجا و یا از یک سایت دیگه (نه کامپیوترتون) و باوارد کردن لینک در این یکی جا که دیروز احداثش کردم، اونو تو سرور خودمون آپلود می کنید، در هر صورت لینک مستقیم لازم هست تا ویدئو نشون داده بشه.
یک عکس که می تونه با اسکرین شات از صفحه ویدئو یا حداقل یک عکس هم اندازه با ویدئو و متاسب با موضوع هم آپلود و لینکشو نگه دارید.
لینک دانلود ویدئو که اگه مایل هستید تعداد دفعات دانلود رو بعدا بفهمید اکیدا توصیه می کنم اونو در آپلود سنتر 50 مگابایتیمون در این جا آپلود کنید.
و در آخر عنوان یا توضیح ویدئو
این 4 مورد رو یعنی لینک مستقیم، لینک دانلود، عکس مناسب و نام ویدئو رو بعد از کلیک کردن روی آیکون ▧ تصویر در دسترس نیست باید یکی یکی وارد کنید و در آخر پست رو ارسال کنید.
اگه مراحل بالا رو درست انجام بدید پست شما مانند زیر ساخته و به نمایش در میاد.
نسخه موبایل
به دلیل تعدد تاپیکهایی که ممکنه در این بخش ارسال بشه احتمالا همه رو لابلای تاپیکهای دیگه نمایش ندیو و قسمت مجزایی رو برای این کلیپها در نظر بگیریم.
سعی کنید در هر تاپیک فقط یک کلیپ ارسال کنید
pAshMak
الان باتوضیحات شمامتوجه شدم کارش چی هست.مرسی برای افتتاح این بخش وکلیه امکاناتی
که اخیرااضافه کردید.خیلی راحت شده پست دادن ومطلب گذاشتن
▧ تصویر در دسترس نیست