ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: روش جدید وعجیب تنبیه دختران و پسران!! ::
pAshMak
مادر فرزندش را مجبور نمود در گوشه خیابان شلوغ "راشل"بایستد و پلاکاردی را که رویش این جمله نوشته بود را با دستان خود بالا نگه دارد تا همه ببینند"من یواشکی بالای بالکن خانه همسایه رفتم و از ان جا به عنوان توالت استفاده نمودم.
▧ تصویر در دسترس نیست
مادر پسربچه خود چند قدم ان طرفتر روی ایستاد و فرزندش را نظاره می نمود.یکی از عابران از پسربچه عکس گرفت و انرا در فیس بوک قرار داد.برخی کاربران این اقدام شجاعانه و اشکار مادر را در جهت تنبیه فرزند تحسین نمودند.
اخیرا این مدل تنبیه جای خود را در بین خانواده ها باز نموده است. به عنوان مثال آقای "جنتری"به همراه خانمش"رینی نیکل" دختربچه یک دنده و بد دهن خود را به همین روش تنبیه نمودند.
▧ تصویر در دسترس نیست
آنها دخترشان را مجبور نمودند پلاکاردی را که رویش این جمله نوشته بود را در دست بالا بگیرد و به مدت 90 دقیقه در چهار راه شلوغ بایستد"من دختربچه لجباز و یک دنده ای می باشم و ارزش احترام داشتن ندارم خانم رینی می گوید این روش تنبیه را از یک وکیل مسیحی آموخته و اتفاقا جواب هم داده است.
او می گوید من در حالی که روی نیمکت پارک نشسته بودم و دخترم را نظاره می کردم هنگامی که زمان تنبیه او به پایان رسید در جلو افسر پلیس مرا در اغوش گرفت و از من معذرت خواهی نمود
▧ تصویر در دسترس نیست
lion1360
به نظرمن روش جالبی نیست