ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: نقاشی های زیبا اما خطرنـــاک.. ::
pAshMak
من معمولا ابتدا با سیاه و سفید اکریلیک حس کلی نقاشی را پیاده می کنم. وقتی به اندازه کافی پیش رفت رنگ روغن را در لایه های بسیار نازک و شفاف به کار می گیرم. در یک نقاشی کامل تمام این لایه ها و رنگ ها قابل مشاهده هستند." نمونه هایی از نقاشی های سامولی هیمونن را مشاهده می کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
به عنوان یک هنرمند، من سعی می کنم مردم را برای لحظه ای متوقف کنم و در آن لحظه آن ها را وادار به فکر کنم. من به طبیعت و حیوانات علاقه دارم و در کارهایم یک دستور کار مخفی برای حقوق حیوانات و حفظ طبیعت وجود دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
نمی خواهم خیلی آشکار باشد اما وجود پایه اخلاقی در هنر، برایم بسیار اهمیت دارد.
▧ تصویر در دسترس نیست
من معتقدم هنر می تواند دنیا را تغییر دهد، این موضوع به آرامی اتفاق می افتد، یک نفر در هر لحظه.....
▧ تصویر در دسترس نیست
بهشت تا یک چشم انداز طبیعی پایین می آید. حس والای بالابرنده ای در هسته هنر من نهفته است...
▧ تصویر در دسترس نیست
ریشه های من در سورئالیسم هستند اما من خودم را یک سورئالیست به حساب نمی آورم.
▧ تصویر در دسترس نیست
یک مسیر خیلی جالب در تاریخ هنر وجود دارد که من مایلم آن را دنبال کنم.
▧ تصویر در دسترس نیست
من می خواهم نقاشی هایم حضوری دوسویه داشته باشند.
▧ تصویر در دسترس نیست
آنها می توانند همزمان، هم جذاب باشند هم تهدید کننده
▧ تصویر در دسترس نیست
شما دوست دارید به آنها نزدیک شوید اما مطمئن نیستید شجاعت این کار را داشته باشید!
▧ تصویر در دسترس نیست
من معمولا با تم های بی پایان بزرگی مثل مرگ، عشق، ترس و نوستالژی کار می کنم.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
در تفسیر شخصی خودم، من برخورد دو دنیا را در نقاشی هایم می بینم.
▧ تصویر در دسترس نیست
من دوست ندارم طراحی کنم. تنها در دفترچه طراحی ام نوعی نشانه های ابتدایی و ناتمام می کشم.
▧ تصویر در دسترس نیست
هنگامی که شروع به نقاشی می کنم، بسیار مهم است که یک بحران و تنش مشخص داشته باشم.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek