₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » رونی کلمن به ایران می‌آید
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » رونی کلمن به ایران می‌آید

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

رونی کلمن به ایران می‌آید

2046 بازدید، 2 پست، نویسنده: بچه مثبت

• بچه مثبت

‎DW (فارسی): رونی کلمن، قهرمان پرورش‌اندام جهان، روز سوم اردیبهشت به ایران می‌آید تا یک دوره آموزشی فشرده برگزار کند؛ دوره‌ای که هزینه بالایی دارد و بانوان هم می‌توانند در آن شرکت کنند. به گزارش خبرآنلاین سرپرستی بانوان در این کلاس‌ها را خانم روناک یونسی بر عهده دارد. پکیج A شامل حضور در صندلی‌های ردیف اول، عکس یادگاری و تی‌شرت با امضا، اهدای گواهینامه با مهر رئیس فدراسیون و رونی کلمن است. پکیج‌های B و C و D هم به ترتیب با قیمت‌های ۸۵۰ و ۶۵۰ و ۵۵۰ هزار تومان ارائه خواهند شد.

تصویر در دسترس نیست
    رونی کلمن به ایران می‌آید

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    2 سپاس: levrone، علیرضا

• NIK75

کوچیکتر که بودم قدِالانم بودم :4:
    ازین کارتایی که عکس ورزشکارا رو زده و پشتش اطلاعاتی در مورد ورزشکار مورد نظر مثلا بدنسازها نوشته بود همیشه برام سوال بوده که اندازه دور پای ورزشکاره 80cm یا بیشتر بود. اون وقت متر رو به اندازه ی مثلا 80cm دور پام حلقه میکردم خودم از وحشت اینطوری میشدم :89: با خودم میگفتم اینا لابد یا پاگنده ان یا فرا بشرین.
    هنوزم که هنوزه نفهمیدم :4:
    روناک خانم یونسی بدنسازه :7:

1 سپاس: بچه مثبت
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: