شامگاه یکشنبه (۱۲ اپریل-۲۳ فروردین) در جریان فستیوال سالانهی موزیک و هنر "کوچلِا" در ایالت کالیفرنیای امریکا، مدونا، ستارهی ۵۶ سالهی موسیقی پاپ، یک بار دیگر خبرساز شد. او با بوسیدن لبان دریک، رَپِر کانادایی، این خواننده و جمعیت حاضر در کنسرتش را شوکه کرد. این اتفاق زمانی افتاد که دریک، با خواندن ترانهی "مدونا" از آلبوم آخرش، از این خوانندهی سرشناس دعوت کرد تا به عنوان سورپرایز ویژه به روی سن بیاید. مدونا ابتدا دو آهنگ "Hung Up" و "Human Nature" را خواند و سپس در حالی که "دریک" روی صندلی نشسته بود، شروع به خواندن ترانهی "Express Yourself" کرد. او که در هنگام اجرای این ترانه به دور "دریک" میچرخید، ناگهان بالای سرش رفت و لبش را روی لب او گذاشت. مدونا در طول این بوسهی تقریبا طولانی، مانع از آن شد که "دریک" با موهایش بازی کند. مدونا بعد از پایان بوسه، فریاد زد «من مدونا هستم» و سپس صحنه را ترک کرد. از سوی دیگر، "دریک" با حالتی حاکی از نارضایتی، لبش را پاک کرد و گفت: «این چه اتفاقی بود که الان افتاد؟» هرچند که بعدتر یک منبع نزدیک به او به وبسایت تی.ام.زی گفت که این واکنش به خاطر طعم رُژ لبِ مدونا بود وگرنه "دریک" خود بوسه را دوست داشت. به گفتهی این منبع، این بوسه از قبل برنامهریزی نشده نبود و رپر ۲۸ ساله از آن اطلاعی نداشت. با این وجود، مدونا در ماه گذشته در مصاحبهای با هفتهنامهی US گفته بود آرزویی که میخواهد در طول زندگیاش آن را تحقق ببخشد این است که «یک قرار رویایی با "دریک" داشته باشد و فقط او را ببوسد». آرزویی که به نظر میرسد حالا محقق شده است./منبع: تقاطع مشاهده ویدئو: بوسه مدونا و دریک (+)
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
این اتفاق زمانی افتاد که دریک، با خواندن ترانهی "مدونا" از آلبوم آخرش، از این خوانندهی سرشناس دعوت کرد تا به عنوان سورپرایز ویژه به روی سن بیاید.
مدونا ابتدا دو آهنگ "Hung Up" و "Human Nature" را خواند و سپس در حالی که "دریک" روی صندلی نشسته بود، شروع به خواندن ترانهی "Express Yourself" کرد. او که در هنگام اجرای این ترانه به دور "دریک" میچرخید، ناگهان بالای سرش رفت و لبش را روی لب او گذاشت. مدونا در طول این بوسهی تقریبا طولانی، مانع از آن شد که "دریک" با موهایش بازی کند.
مدونا بعد از پایان بوسه، فریاد زد «من مدونا هستم» و سپس صحنه را ترک کرد.
از سوی دیگر، "دریک" با حالتی حاکی از نارضایتی، لبش را پاک کرد و گفت: «این چه اتفاقی بود که الان افتاد؟»
هرچند که بعدتر یک منبع نزدیک به او به وبسایت تی.ام.زی گفت که این واکنش به خاطر طعم رُژ لبِ مدونا بود وگرنه "دریک" خود بوسه را دوست داشت.
به گفتهی این منبع، این بوسه از قبل برنامهریزی نشده نبود و رپر ۲۸ ساله از آن اطلاعی نداشت.
با این وجود، مدونا در ماه گذشته در مصاحبهای با هفتهنامهی US گفته بود آرزویی که میخواهد در طول زندگیاش آن را تحقق ببخشد این است که «یک قرار رویایی با "دریک" داشته باشد و فقط او را ببوسد».
آرزویی که به نظر میرسد حالا محقق شده است./منبع: تقاطع
مشاهده ویدئو: بوسه مدونا و دریک (+)
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
علیرضا
بنده خدا قاط زده
#(بچه مثبت)
دلشاد
Holtek
چهره دريك خيلي ديدني بود
lion1360
آخرین ورود: