" آباد علی" را خیلی از شیرازیها میشناسند. دست کم نامش را شنیدهاند. کوهی که سالهای دور "عارف علی" هفتهها در آنجا مناجات کرد و بعد از آن گوسفندان گم شدهاش را به واسطه نوری که در خواب دید یافت. آن نور از همانجا تابیده میشد که گوسفندان یافته شدند.
آنها که این ماجرا را باور دارند هفت سهشنبه بعد از تحویل سال نو، جا پای چوپان شکسته دل میگذارند و برای برآورده شدن حاجاتشان به آنجا میروند. به نشانه آن نور شمع روشن میکنند؛ به جای گوسفندانی که عارف علی روی سنگها میکشیده؛ آروزها و خواستههای خود را میکِشند و آش نذری پخش میکنند.
هفت سنگ را از دامنه همان کوه جمع میکنند و هر کدام را به نیتی روی هم میگذارند؛ برای برآورده شدنشان دعا میخوانند. همان کار که عارف علی سالها پیش در این کوه میکرد.
رفتم .به دعا و امامزاده و... اعتقاد دارم والا نمیدونم اینجارو کاکو چرا اعتقاد بهش ندارم نمایش یا پنهان متنالبته بگما من خودم سه ساله اینو شنیدم ینی قبلا روحمم از اینجا خبرنداشت
pAshMak
آنها که این ماجرا را باور دارند هفت سهشنبه بعد از تحویل سال نو، جا پای چوپان شکسته دل میگذارند و برای برآورده شدن حاجاتشان به آنجا میروند. به نشانه آن نور شمع روشن میکنند؛ به جای گوسفندانی که عارف علی روی سنگها میکشیده؛ آروزها و خواستههای خود را میکِشند و آش نذری پخش میکنند.
هفت سنگ را از دامنه همان کوه جمع میکنند و هر کدام را به نیتی روی هم میگذارند؛ برای برآورده شدنشان دعا میخوانند. همان کار که عارف علی سالها پیش در این کوه میکرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
نمایش یا پنهان متن
البته بگما من خودم سه ساله اینو شنیدم ینی قبلا روحمم از اینجا خبرنداشتKishe Mehr
منم همینطور!
یه امام زاده ای هم هست تقریبا همون طرفاست مقداری بهش اعتقاد دارم
NIK75
کاکو لطفا به 2 سوال من که در ذیل گفتم جواب بدین
1.چه مقدار؟واندازه اون مقدار رو بگین
2.چه امامزاده ای؟
نمایش یا پنهان متن
کاکو شومو که دستتون تو کاره اون کلمه ذیل اینجو کاربرد داره یا بهتر بود از همون زیر استفاده میکردمHoltek
pAshMak
همیشه اینطورموضوعات روی افراد ساده دل بیشترتاثیرمیذاره وخانمها همیشه قلب صافتروساده تری دارند
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
امام و امامزاده و... وسیله ای هستند در جهت تقرب به بارگاه حق تعالی که از بالا به زیر ، ما رو متصل میکنند
والو اسمش یادوم نی اَمّو در ذیل کوه چمران هستش
NIK75
اححححححححسنت گل گفتی (ولی شکلکه مورد داره ببخشید)
این ذیل ما هم شد سوژه ای برا خودش
Kishe Mehr
اصل نیته کاکو
کاکو ما اصن کاری به ذیل شما نداریم که
NIK75
فقط نیت )
حالا پی به عمق فاجعه بردم. ازخنده دسته صندلی رو دارم میجوّم
نمایش یا پنهان متن
Kishe Mehr
البته نیت که مهمه ولی چیزای دیگه مثل تفاهم هم باید باشه دیگه
فقط مواظب باش غرق نشی کاکو
منم اینجو دارم دسته ی ساندویچمو میجوَم