1) مسابقات به صورت رقابتي برگزار مي شود و در هر هفته از مسابقات ليگ، به نفر اول 20بوفی، نفر دوم 15بوفی و نفر سوم 10بوفی تعلق ميگيرد 2) رتبه بندي بر اساس پيش بيني کاملاً دقيق (5 امتیاز)؛ برد، باخت و یا مساوی با اختلاف گل درست (2 امتیاز) و تنها برد و باخت درست (یک امتیاز) انجام ميگيرد 3) به کاربري که هر 8 بازي هفته را دقيق پيش بيني کرده باشد، 200 بوفی به صورت جايزه ويژه اهدا ميگردد 4) در صورت پيش بيني اشتباه، هيچ امتيازي از کاربر کسر نميگردد 5) فرصت شرکت در مسابقه، تا يک ساعت و نیم قبل از اولين بازي هفته مي باشد (در مواقع خاص، فرصت شرکت در پیش بینی در تاپیک مربوط به همان هفته ذکر خواهد شد) 6) به کاربراني که در بيشتر از 15 پيش بيني شرکت کرده اند در پايان ليگ به ازاي هر بار شرکت 5 بوفی تعلق ميگيرد ( 15 شرکت 0 بوفی، 16 شرکت 80 بوفی ، 17 بار شرکت 85 بوفی و...) 7) در پايان ليگ به سه نفر برتر به ترتیب 1000، 700 و 500 بوفی اهدا میگردد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
#(دلشاد) #(pAshMak) ممنون . پارمیس جان از زمانی من پا به پیش بینی مسابقات گذاشتم دیگه پیش بینی هات درست از آب درنمی اد. ملزم دانستم تا یه سری از آموزشات کامل بهت بدم بالاخره حدود7 سال حرفه ای فوتبالو کار میکردم نگاه به الانم نکن بخاطر مشکلم نمیتونم دیگه بازی کنم نمایش یا پنهان متنمن اصلا از همینجا اعلام میکنم الفبای پیش بینی رو از همشهریم پارمیس یاد گرفتم
من ▧ تصویر در دسترس نیست غرور گفتم که مخفی رو مشاهده نکردین؟؟؟الفبا این چیزا
من کلا آدم مغروری نیستم چه قبل از اینکه اون فاجعه لعنتی برا زانوم پیش بیاد که تو زمین ،بزرگ تیم محسوب میشدمو کل بازیسازی دست خودم بود الان که دیگه خورد و فرتوت شدیم اصن خوب شد که دیگه فوتبالو ادامه ندادم
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
با سلام به شما دوستان عزیز و تبریک به برندگان هفته گذشته،
برنامه هفته بیست و نهم لیگ برتر بدین شرح میباشد:
پیکان - راهآهن
ذوب آهن - ملوان
استقلال - تراکتورسازی
گسترش فولاد - پرسپولیس
سایپا - استقلال خوزستان
فولاد - پدیده
نفت تهران - صبای قم
نفت م.سلیمان - سپاهان
دانلود موزیک متن: ROBOTNICO - Dream Or Reality (Y. Cucin) FREE MP3 DOWNLOAD
Duration: 3:41 – Filesize: 6.75mb – Bitrate: 256kbps
1) مسابقات به صورت رقابتي برگزار مي شود و در هر هفته از مسابقات ليگ، به نفر اول 20بوفی، نفر دوم 15بوفی و نفر سوم 10بوفی تعلق ميگيرد
2) رتبه بندي بر اساس پيش بيني کاملاً دقيق (5 امتیاز)؛ برد، باخت و یا مساوی با اختلاف گل درست (2 امتیاز) و تنها برد و باخت درست (یک امتیاز) انجام ميگيرد
3) به کاربري که هر 8 بازي هفته را دقيق پيش بيني کرده باشد، 200 بوفی به صورت جايزه ويژه اهدا ميگردد
4) در صورت پيش بيني اشتباه، هيچ امتيازي از کاربر کسر نميگردد
5) فرصت شرکت در مسابقه، تا يک ساعت و نیم قبل از اولين بازي هفته مي باشد (در مواقع خاص، فرصت شرکت در پیش بینی در تاپیک مربوط به همان هفته ذکر خواهد شد)
6) به کاربراني که در بيشتر از 15 پيش بيني شرکت کرده اند در پايان ليگ به ازاي هر بار شرکت 5 بوفی تعلق ميگيرد ( 15 شرکت 0 بوفی، 16 شرکت 80 بوفی ، 17 بار شرکت 85 بوفی و...)
7) در پايان ليگ به سه نفر برتر به ترتیب 1000، 700 و 500 بوفی اهدا میگردد
بندری
ذوب آهن 2- ملوان1
استقلال2 - تراکتورسازی2
گسترش فولاد 1- پرسپولیس0
سایپا 1- استقلال خوزستان0
فولاد 2- پدیده0
نفت تهران 2- صبای قم0
نفت م.سلیمان 1- سپاهان2
SaMaN TaJ
ذوب آهن 3- ملوان0
استقلال1 - تراکتورسازی1
گسترش فولاد 1- پرسپولیس2
سایپا0 - استقلال خوزستان1
فولاد2 - پدیده0
نفت تهران2 - صبای قم0
نفت م.سلیمان1 - سپاهان1
pAshMak
ذوب آهن3 - ملوان1
استقلال 1- تراکتورسازی2
گسترش فولاد0 - پرسپولیس1
سایپا1 - استقلال خوزستان1
فولاد2 - پدیده0
نفت تهران2 - صبای قم0
نفت م.سلیمان1 - سپاهان2
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
ذوب آهن 2 - 1 ملوان
استقلال 1 - 2 تراکتورسازی
گسترش فولاد 2 - 1 پرسپولیس
سایپا 1 - 1 استقلال خوزستان
فولاد 1 - 0 پدیده
نفت تهران 2 - 1 صبای قم
نفت م.سلیمان 1 - 2 سپاهان
levrone
بچه مثبت
ذوب آهن1 - 0 ملوان
استقلال 1 - 0 تراکتورسازی
گسترش فولاد 1 - 1 پرسپولیس
سایپا 1 - 1 استقلال خوزستان
فولاد 2 - 0 پدیده
نفت تهران 1 - 0 صبای قم
نفت م.سلیمان 0 - 2 سپاهان
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دخترشاه پریون
ذوب آهن2 - ملوان0
استقلال 1- تراکتورسازی2
گسترش فولاد1 - پرسپولیس1
سایپا 1- استقلال خوزستان0
فولاد 2- پدیده1
نفت تهران 2- صبای قم0
نفت م.سلیمان 0- سپاهان2
NIK75
ذوب آهن 1- ملوان0
استقلال 0- تراکتورسازی1
گسترش فولاد0 - پرسپولیس1
سایپا2 - استقلال خوزستان0
فولاد2 - پدیده1
نفت تهران1 - صبای قم0
نفت م.سلیمان 0- سپاهان3
دلشاد
دلشاد
▧ تصویر در دسترس نیست
نفر اول #(دخترشاه پریون) برنده 20 بوفی
نفر دوم #(دلشاد) برنده 15 بوفی
نفر سوم #(NIK75) برنده 10 بوفی
pAshMak
#(دخترشاه پریون)
#(دلشاد)
#(NIK75)
تبریک به برندگان عزیز. طبق روال هفته های اخیر به هرسه برنده 50 بوفی اضافه شد
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
NIK75
#(pAshMak)
ممنون
پارمیس جان از زمانی من پا به پیش بینی مسابقات گذاشتم دیگه پیش بینی هات درست از آب درنمی اد.
ملزم دانستم تا یه سری از آموزشات کامل بهت بدم بالاخره حدود7 سال حرفه ای فوتبالو کار میکردم
نمایش یا پنهان متن
من اصلا از همینجا اعلام میکنم الفبای پیش بینی رو از همشهریم پارمیس یاد گرفتمpAshMak
NIK75,
به خودت مغرورنشو...پیش بینی هام روباحوصله انجام نمیدم وگرنه همیشه اولم
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
من ▧ تصویر در دسترس نیست غرور
من کلا آدم مغروری نیستم چه قبل از اینکه اون فاجعه لعنتی برا زانوم پیش بیاد که تو زمین ،بزرگ تیم محسوب میشدمو کل بازیسازی دست خودم بود الان که دیگه خورد و فرتوت شدیم اصن خوب شد که دیگه فوتبالو ادامه ندادم
جان من بیا این هفته آخریه باحوصله پیش بینی کن
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
خوبه که سرت شلوغ باشه.ایشالو که همیشه شاد و پر انرژی و موفق باشی
NIK75
سرت شلوغ باشه که خوبه.ایشالو همیشه ی همیشه شاد و پرانرژی و موفق تو کارات باشی
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→