ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: تخم مرغ هـــایی که 4 ماه دیگر تولید میشوند !!! ::
pAshMak
یکی از ویژگی های آثار علمی- تخیلی فراهم کردن امکان رفتن به آینده است. از داستان های ژول ورن تا فیلم های جورج لوکاس و اسپرلبرگ و به تازگی کریستوفر نولان، رفتن به زمان آینده یکی از مهمترین جذابیت های درام را رقم زده است.
ظاهره قوه تخیل برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی ما هم دست کمی از نولان و ژوب ورن ندارد.
شاهد مثال تخم مرغی است که تصویرش را در این خبر مشاهده می کنید.
▧ تصویر در دسترس نیست
پیش از این گفته می شد که برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی برای سودجویی، در ماههایی که هوا رو به گرما می رود، تاریخ تولید را چند روزی جلوتر از زمان واقعی اش ثبت می کنند؛ اقدامی ناپسند که حکم بازی کردن با سلامت مردم را دارد، اما ظاهار قوه تخیل بر حس سودجویی غلبه کرده تا تخم مرغ هایی با تاریخ تولید در چهارماه آینده به بازار فرستاده شود.
قابل توجه نهادهایی که وظیفه نظارت بر تولید و توزیع مواد غذایی را برعهده دارند.
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
گفت اونجا تاریخ پاک میکنیم!
گفتم یعنی چی
گفت اجناسی که مرجوع شده ، ما تاریخشو پاک میکنیم و دیگران هم مجددا روش تاریخ میزنند...
این تخم مرغه هم بنظرم بایستی بذارند خوب تولید بشه بعد بخورنش
نمایش یا پنهان متن
من اگر تیتر گذارنده بودم/نگارنده ی این مطلب بودم، مینوشتم :
تخم مرغ هـــایی که 4 ماه دیگر تولید شده اند!!!
بندری
گفت اونجا تاریخ پاک میکنیم!
گفتم یعنی چی
گفت اجناسی که مرجوع شده ، ما تاریخشو پاک میکنیم و دیگران هم مجددا روش تاریخ میزنند...
این تخم مرغه هم بنظرم بایستی بذارند خوب تولید بشه بعد بخورنش
البته خيلي از اجناس تاريخ مفيدشون تا اون تاريخه اگر نه كه سالمي سالمندو مشكلي ندارند .البته اينو براي توجيه كارشون نگفتم.
يادمه بچه بودم دو رو بر 18 ساله پيش عموم كه عمده فروشي داره كار مي كردم . و اون حدود 14 سال پيش امكان مرجوع دادن نبود برا همين ما خودمون به دستور عموي محترم توي انبار تاريخ توليد محصولات رو پاك و تاريخ جديد درج مي كرديم . خدا ببخشدمون ▧ تصویر در دسترس نیست
دخترشاه پریون
اگرنظلرت وجودداشت چنین اتفاقاتی هرگزرخ نمی داد ▧ تصویر در دسترس نیست
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→