ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: بیوه هــــای فراموش شده! ::
pAshMak
در این شهر مقدس بیش از 4000 معبد وجود دارد. در طول سالها این شهر به پناهی برای زنان بیوه هندی تبدیل شده است و گفته می شود نزدیک به نیمی از جمعیت این شهر 60 هزارنفری را زنان بیوه تشکیل می دهند.
این شهر در واقع مکانی برای زنان فراموش شده است که پس از مرگ همسرانشان بی پناه و فقیر مانده اند. بر اساس باوری خرافی در هند برخی معتقد اند بیوه ها بدبختی بار می آورند و آنها را در مردن شوهران شان مقصر می دانند به همین خاطر زندگی بسیاری از این بیوه ها به فقر و تنگدستی می انجامد.
"پراواتی" دیوی 70 ساله که با عصای چوبی حرکت می کند پس از آنکه خانواده اش او را رها کرد، به اینجا آمد. او با اندوه می گوید: «وقتیکه شوهرم مرد، مرا از خانه بیرون انداختند. اعضای خانواده فکر می کردند که شاید من سبب این بدبختی بوده باشم. قسمت و تقدیر مرا به اینجا آورد و من می خواهم در این شهر مقدس بمیرم»
"جنکی جها" یکی دیگر از زنان بیوه این شهر نیز می گوید: «خانواده ام می داند که من زندگی رقت باری دارم، اما به نظر نمی رسد که این وضع آنها را رنج بدهد». او نیز مجبور شده است برای زنده ماندن دست به گدایی دراز کند.
پس از آنکه در سالهای اخیر چندین موسسه خیریه در این شهر فعالیت های شان را در راستای حمایت و مراقبت از بیوه ها آغاز کردند شمار بیوه هایی که به این شهر میآیند افزایش یافته است.
همچنین سال گذشته دادگاه عالی هندوستان دولت را موظف کرد تا به وضع زندگی این بیوه ها را در شهر ورینداوان سر و سامان دهد. هندوستان بصورت تخمینی 40 میلیون بیوه دارد که تقریبا 10 درصد جمعیت زنان این کشور را تشکیل می دهند. "عدنان ابلدی" عکاس رویترز گزارشی مصور از این شهر و وضعیت بیوه های آن تهیه کرده است که در زیر می بینید.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ضمن اینکه منکر برخی بی عدالتی ها نیستم ولی بی دلیل نیست که توی اسلام گفته فرد مظلوم به اندازه ی ادم ظالم گناهکاره
pAshMak
این بندگان خداچکاربایدبکنند؟؟به نظرمن این حرف همیشه مصداق پیدانمیکنه شایدبرای جامعه اون زمان اعراب منطقی بوده
امادرحال حاضرجامعیت پیدانمیکنه
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
مگر اینکه یکی بلند بشه و غوغایی بکنه
pAshMak
چون کشورهندکشورفقیری هست وپرازخرافات ورسوم عجیب وغریب امکان اینکه گشایشی براشون فراهم بشه خیلی کمه
▧ تصویر در دسترس نیست
Holtek
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→