₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » :: ما نسل بلاتکلیف و بیچاره ای هستیم ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » :: ما نسل بلاتکلیف و بیچاره ای هستیم ::

بدون عکس

:: ما نسل بلاتکلیف و بیچاره ای هستیم ::

1642 بازدید، 6 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

پدرم دلواپسِ آینده‌ی برادرم است، اما حتی یک‌بار هم اتفاق نیفتاده که با هم بیرون بروند، در خیابان قدم بزنند و گاهی بلند بلند بخندند.

برادرم نگرانِ فشارِ کاریِ پدرم است، اما حتی یک‌بار هم نشده که خواسته‌هایش را به تعویق بیاندازد تا پدر برای مدتی احساسِ آرامش کند.

مادرم با فکرِ خوشبختیِ من خوابش نمی‌برد. اما حتی یک‌بار هم نشده که با من در موردِ خوشبختی‌ام صحبت کند و بپرسد: دخترم چه چیزی تو را خوشحال‌ می‌کند؟

من با فکرِ رنج و سختیِ مادرم از خواب بیدار می‌شوم. اما حتی یک‌بار هم نشده که دستش را بگیرم، با او به سینما بروم، با هم تخمه بشکنیم، فیلم ببینیم و کمی به او آرامش بدهم.

ما از نسلِ آدم‌های بلاتکلیف هستیم. از یک‌طرف در خلوتِ خود، دلمان برای این و آن تنگ می‌شود، از طرف دیگر، وقتی به هم می‌رسیم، لال‌مانی می‌گیریم! انگار نیرویی نامرئی، فراتر از ما وجود دارد که دهانمان را بسته تا مبادا چیزی در موردِ دل‌تنگی‌مان بگوئیم!

تکلیفمان را با خودمان روشن نمی‌کنیم. یکدیگر را دوست می‌داریم اما آنقدر شهامت نداریم که دوست‌ داشتن‌ مان را ابراز کنیم. ما آدم‌های بیچاره‌ای هستیم!

5 سپاس: javad1020، Holtek، Kishe Mehr، دخترشاه پریون، mim

• kahkeshan

نقل قول: pAshMak
    از یک‌طرف در خلوتِ خود، دلمان برای این و آن تنگ می‌شود، از طرف دیگر، وقتی به هم می‌رسیم، لال‌مانی می‌گیریم! انگار نیرویی نامرئی، فراتر از ما وجود دارد که دهانمان را بسته تا مبادا چیزی در موردِ دل‌تنگی‌مان بگوئیم!

:72: #(pAshMak)

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• Holtek

زمانه غريبي شده ، همه ديجيتالي شدن ، حتي احساس ها هم بوي مجازي ميدهند :18:
    2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• Kishe Mehr

احساسمونو به خاک سپردیم :2:
    1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Holtek
    زمانه غريبي شده ، همه ديجيتالي شدن ، حتي احساس ها هم بوي مجازي ميدهند

نقل قول: Kishe Mehr