₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » :: "everydayiran" ::

بدون عکس

:: "everydayiran" ::

1944 بازدید، 19 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

همه ما در طول زندگی روزمره خود در شهر یا روستای خودمان در محل کار، مسیر خانه و ....

خلاصه همه جا با صحنه ها و اتفاقاتی رو به رو میشویم شاید خیلی مهم نباشد ولی لحظه ای ما را به توقف

و نگاه عمیق وا می‌دارد. که همیشه پس از آن به سادگی از آن عبور می‌کنیم.

ولی چرا این لحظات زیبا ولی غیر مهم ثبت نشود؟

تصویر در دسترس نیست
    نمایی از سی‌و‌سه پل اصفهان. عکس از عالیه سعادت

تصویر در دسترس نیست
    مانکن‌های خوش‌‌پوش در مرکز خریدی در تهران .عکس از پاتریک براون

تصویر در دسترس نیست
    دختری جوان در حال عبور از کنار دیواری با طرح‌های گرافیتی در شهرک اکباتان تهران. عکس از مهناز میناوند

تصویر در دسترس نیست
    دانش‌آموزان دبیرستانی در حال نماز خواندن در نمازخانه‌ی مدرسه ای در تهران. عکس از حسن شجاعی

تصویر در دسترس نیست
    عزاداران در چهلمین روز درگذشت عزیزشان در گورستان بهشت رضا در مشهد مقدس گرد هم آمده‌اند. عکس از ندا صیامی

تصویر در دسترس نیست
    نمایی از نواحی شمال شهر تهران و رشته‌کوه البرز در روزی ابری.

تصویر در دسترس نیست
    زائران در صحن آزادی حرم امام رضا (ع) در حال اقامه‌ی نماز هستند. عکس از محمدجواد قاسم‌‍ پور

تصویر در دسترس نیست
    روستائیان در حال گپ‌وگفت در پشت‌بام یکی از خانه‌های روستای ماسوله،گیلان.

تصویر در دسترس نیست
    مردی در حال پیاده‌روی در مسیرى برفی در نواحی کوهستانی الموت، قزوین. عکس از حسین میرکمالی

تصویر در دسترس نیست
    چوپانی جوان در حال راندن گله‌ی گوسفندان به داخل آغل در روستای ورکانه، همدان. عکس از سجاد وثاق

تصویر در دسترس نیست
    رستورانی سنتی در بازار تجریش تهران. عکس از عاطفه موسوی

تصویر در دسترس نیست
    زوجی جوان در حال تماشای جواهرات یک طلافروشی در تهران. عکس از شیرین اصفهانی

تصویر در دسترس نیست
    دختری جوان در حال دوچرخه‌سواری در یکی از خیابان‌های تهران. عکس از ابوالفضل سلمان‌زاده

تصویر در دسترس نیست
    محسن، کارآموز نجاری، مشغول کار در کارگاهی در مشهد مقدس، تمام محصولات چوبی این کارگاه به‌صورت سنتی و با دست ساخته می‌شود. عکس از تینا فرید

تصویر در دسترس نیست
    خانواده‌ای چینی در یکی از پارک‌های تهران. به‌نظر می‌رسد که مادر در حال آموزش الفبای چینی به دخترش است .عکس از عباس حاجی‌محمدی

6 سپاس: Kishe Mehr، بندری، NIK75، kahkeshan، دخترشاه پریون، mim

• Kishe Mehr

عکسهایی در گذر زمان :65:

ممنون همشهری 1189

نمایش یا پنهان متنمیگم همشهری من پیشنهاد میکنم که هرکسی که تاپیک میذاره خودشم نظرشو بگه :37: نظرت چیه؟

2 سپاس: pAshMak، kahkeshan

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    میگم همشهری من پیشنهاد میکنم که هرکسی که تاپیک میذاره خودشم نظرشو بگه :37: نظرت چیه؟

وقتی نویسنده ای مطلبی راانتشارمیده یعنی مورد علاقه اش بوده پس نظرش راهمون اول بیان کرده

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    وقتی نویسنده ای مطلبی راانتشارمیده یعنی مورد علاقه اش بوده پس نظرش راهمون اول بیان کرده

خب توی بعضی تاپیکا این حرفت صدق میکنه ولی توی همه ی تاپیکها خیر :37:

1 سپاس: pAshMak

• NIK75

من این تاپیک everydayiniran رو خیلی دوستمیییییییییییدارم میگما برا اولین بار ابداع خودتون بود این نوع تاپیکی بزنین؟؟
    بعد همین نوشتن everydayiniran به این صورت خودش حاشیه های این تاپیکو زیاد میکنه که شومو از عمد اینجور نوشتین؟؟ قصد لطمه زدن به زبانEN دارین؟؟ :83: لطفا سوالارو بی جواب نگذارین
    اصن بعضی از عکسا خاطرات زیادی رو .نده میکنه
    :93: :93: خوششششحالم که زاینده رود دوباره زنده شد.آخرین باری که رفتم زیر سی و سه پل بوی تعفن جلبکای اونجا خفه میکرد آدمو ولی الان اون جوری نیست
    راستی درآخر ریچارد فرای آمریکایی اونجو دفن نشد نه؟

3 سپاس: pAshMak، kahkeshan، Kishe Mehr

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    خب توی بعضی تاپیکا این حرفت صدق میکنه ولی توی همه ی تاپیکها خیر

توی همه اش صدق میکنه

نقل قول: NIK75
    من این تاپیک everydayiniran رو خیلی دوستمیییییییییییدارم میگما برا اولین بار ابداع خودتون بود این نوع تاپیکی بزنین؟؟

قبلا چنین تاپیکی توی بوفی نداشتیم :24:

بعد همین نوشتن everydayiniran به این صورت خودش حاشیه های این تاپیکو زیاد میکنه که شومو از عمد اینجور نوشتین؟؟ قصد لطمه زدن به زبانEN دارین؟؟

خوشگل میشه این مدلی.خوشم میاد :10:

فکرنمیکنم اجازه دفن داده باشند

2 سپاس: NIK75، Kishe Mehr

• NIK75

قبلا چنین تاپیکی توی بوفی نداشتیم

باریکلااااااااا فوق العاده ای به مولا :39:

خوشگل میشه این مدلی.خوشم میاد

آها خوشتون میاد زبان EN رو تحریف کنید؟؟

فکرنمیکنم اجازه دفن داده باشند

:83: اگه اجازه میدادند جای تجب داشت بخاطر اینکه ریچارد آدم پاکی نبوده و اون آدم هایی
    که اجازه ندادن پااااااااک بودن و تونستن پاک نبودن ریچارد فرای که خوشو یه اصفهانی میدونسته تشخیص بدن

2 سپاس: pAshMak، Kishe Mehr

• pAshMak

باریکلااااااااا فوق العاده ای به مولا :39:

806 806 806

آها خوشتون میاد زبان EN رو تحریف کنید؟؟

804 804 804

اون آدم هایی
    که اجازه ندادن پااااااااک بودن و تونستن پاک نبودن ریچارد فرای که خوشو یه اصفهانی میدونسته تشخیص بدن

نکته اساسی همینه که مطرح کردی نیکی جان. پاااااک بودن 299 299

2 سپاس: Kishe Mehr، NIK75

• دخترشاه پریون

من این تاپیک everydayiniran رو خیلی دوستمیییییییییییدارم

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: Kishe Mehr، pAshMak، NIK75

• Kishe Mehr

بعد همین نوشتن everydayiniran به این صورت خودش حاشیه های این تاپیکو زیاد میکنه که شومو از عمد اینجور نوشتین؟؟ قصد لطمه زدن به زبانEN دارین؟؟ :83: لطفا سوالارو بی جواب نگذارین
    اصن بعضی از عکسا خاطرات زیادی رو .نده میکنه
    :93: :93: خوششششحالم که زاینده رود دوباره زنده شد.آخرین باری که رفتم زیر سی و سه پل بوی تعفن جلبکای اونجا خفه میکرد آدمو ولی الان اون جوری نیست

:13: نیکی جان اینقذه به مغزت فشار نیار
    از یه شیرازی بعید و ثقیل هست که یه پست رو یکنفسه بذاره.واست ضرر داره کاکوی گلوم :41:

توی همه اش صدق میکنه

فقط که موافق بودن با تاپیک نیست که!
    گاهی میتونی نظرتو بگی که مثلا از کدوم عکس بیشتر خوشت اومده. دوس داری کدوم یک از موارد رو تجربه بکنی. از چه چیزی خوشت میاد و....

2 سپاس: pAshMak، NIK75

• NIK75

نقل قول: Kishe Mehr
    نیکی جان اینقذه به مغزت فشار نیار
    از یه شیرازی بعید و ثقیل هست که یه پست رو یکنفسه بذاره.واست ضرر داره کاکوی گلوم

:83: کاکو مّی نمیدونی من شیرازی یزدیم. یزدیها هم تو حوصله نقطه برابر شیرازیان.اینجو از یزدی بودنم استفاده نمودم.باور کن آدم پرحرفی نیستم بالاخره شیرازیمو... چشم :24:

• Kishe Mehr

:83: کاکو مّی نمیدونی من شیرازی یزدیم. یزدیها هم تو حوصله نقطه برابر شیرازیان.اینجو از یزدی بودنم استفاده نمودم.باور کن آدم پرحرفی نیستم بالاخره شیرازیمو... چشم :24:

اختیار داری گلو اتفاقا خیلی هم خوشوم اومد... میگما حالو نقطِی مقابل شیرازیا و یزدیا واسه قشقائیا چیچیه؟؟؟ :4:

1 سپاس: NIK75

• NIK75

اختیار داری گلو اتفاقا خیلی هم خوشوم اومد... میگما حالو نقطِی مقابل شیرازیا و یزدیا واسه قشقائیا چیچیه؟؟؟

فک کن قشقایی رو پای چیزی بزارم. خودتون بهتر میدونید دیگه ،من فقط یکیشونو نام میبرم محمدعلی بهمن بیگی زنده باد ایل قشقایی

• Kishe Mehr

فک کن قشقایی رو پای چیزی بزارم. خودتون بهتر میدونید دیگه ،من فقط یکیشونو نام میبرم محمدعلی بهمن بیگی زنده باد ایل قشقایی

ای جاااااااااااااان 786 آفرین کاکو
    درود بر بهمن بیگی...

• NIK75

ای جاااااااااااااان آفرین کاکو
    درود بر بهمن بیگی...

ایل من بخارای من درود بر شما و صد رحمت بر روح بزرگ محمدعلی بهمن بیگی :11: :11:

• NIK75

نیکی جان اینقذه به مغزت فشار نیار
    از یه شیرازی بعید و ثقیل هست که یه پست رو یکنفسه بذاره.واست ضرر داره کاکوی گلوم

یاد یه چیزی افتادم.تو ف.ب یه کی از شیرازی ها یه معما نوشته بود :تو یه حمله نظامی 100 سرباز خودی شرکت میکنن 80 نفر پای راست،25 پای چپ،37 نفر دست راست،78نفر دست چپشان قطع شده حال فسفر بسوزانید چند نفر جفت پا ها و دستاشون تو جنگ قطع شده؟؟

چند نفر یه سری اعداد گوناگون داده بودن بعد یکی از دوستان که اونم همشهری بود کامنت داده بود :داداش جنس مغزم ایرانیه میترسم فشار بیارم پاره شه تصویر در دسترس نیست

• Kishe Mehr

چند نفر یه سری اعداد گوناگون داده بودن بعد یکی از دوستان که اونم همشهری بود کامنت داده بود :داداش جنس مغزم ایرانیه میترسم فشار بیارم پاره شه persons001

:83:
    کاکو اون دسته ی صندلی رو بذار اینطرف، اونطرفشم من بجوَم :4::4::4:

حالو واسه یه شیرازی علاوه بر اینکه جنس مغزش ایرانیه، حال و حوصلشم شیرازیه :4:
    اون بنده خدا مشکلش شده دو تا :4:

• NIK75

کاکو اون دسته ی صندلی رو بذار اینطرف، اونطرفشم من بجوَم

:23: :23: بیو کاکو

حالو واسه یه شیرازی علاوه بر اینکه جنس مغزش ایرانیه، حال و حوصلشم شیرازیه
    اون بنده خدا مشکلش شده دو تا

:23: :23: :23:
    دسته صندلیه توم شد اون یکی صندلیه شوع کنیم.
    حالو دارم فکر میکنم شیرازی جماعت تو متعادل ترین حالت مشکل حوصله داره البته برا خودمون اصلن مشکل نیستا :83: 83:

• Kishe Mehr

دسته صندلیه توم شد اون یکی صندلیه شوع کنیم.

صندلی هم تموم زمین رو گاز میگیریم :4:
    حالو دارم فکر میکنم شیرازی جماعت تو متعادل ترین حالت مشکل حوصله داره البته برا خودمون اصلن مشکل نیستا :83: 83:

ها کاکو واسه خودمون مشکل نیس :4:
    بقیه حال نمیکنن، خب نکنن :4: مشکل خودشونه :4:
    اتفاقا خیلی هم خوبه. نبود حوصله واسه شیرازیا یک نوع هنجار و یک نوع ارزشه :86:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: