من این تاپیک everydayiniran رو خیلی دوستمیییییییییییدارم میگما برا اولین بار ابداع خودتون بود این نوع تاپیکی بزنین؟؟ بعد همین نوشتن everydayiniran به این صورت خودش حاشیه های این تاپیکو زیاد میکنه که شومو از عمد اینجور نوشتین؟؟ قصد لطمه زدن به زبانEN دارین؟؟ لطفا سوالارو بی جواب نگذارین اصن بعضی از عکسا خاطرات زیادی رو .نده میکنه خوششششحالم که زاینده رود دوباره زنده شد.آخرین باری که رفتم زیر سی و سه پل بوی تعفن جلبکای اونجا خفه میکرد آدمو ولی الان اون جوری نیست راستی درآخر ریچارد فرای آمریکایی اونجو دفن نشد نه؟
اگه اجازه میدادند جای تجب داشت بخاطر اینکه ریچارد آدم پاکی نبوده و اون آدم هایی که اجازه ندادن پااااااااک بودن و تونستن پاک نبودن ریچارد فرای که خوشو یه اصفهانی میدونسته تشخیص بدن
من این تاپیک everydayiniran رو خیلی دوستمیییییییییییدارم میگما برا اولین بار ابداع خودتون بود این نوع تاپیکی بزنین؟؟ بعد همین نوشتن everydayiniran به این صورت خودش حاشیه های این تاپیکو زیاد میکنه که شومو از عمد اینجور نوشتین؟؟ قصد لطمه زدن به زبانEN دارین؟؟ لطفا سوالارو بی جواب نگذارین اصن بعضی از عکسا خاطرات زیادی رو .نده میکنه خوششششحالم که زاینده رود دوباره زنده شد.آخرین باری که رفتم زیر سی و سه پل بوی تعفن جلبکای اونجا خفه میکرد آدمو ولی الان اون جوری نیست راستی درآخر ریچارد فرای آمریکایی اونجو دفن نشد نه؟
نیکی جان اینقذه به مغزت فشار نیار از یه شیرازی بعید و ثقیل هست که یه پست رو یکنفسه بذاره.واست ضرر داره کاکوی گلوم
نقل قول: pAshMak
توی همه اش صدق میکنه
فقط که موافق بودن با تاپیک نیست که! گاهی میتونی نظرتو بگی که مثلا از کدوم عکس بیشتر خوشت اومده. دوس داری کدوم یک از موارد رو تجربه بکنی. از چه چیزی خوشت میاد و....
نیکی جان اینقذه به مغزت فشار نیار از یه شیرازی بعید و ثقیل هست که یه پست رو یکنفسه بذاره.واست ضرر داره کاکوی گلوم
کاکو مّی نمیدونی من شیرازی یزدیم. یزدیها هم تو حوصله نقطه برابر شیرازیان.اینجو از یزدی بودنم استفاده نمودم.باور کن آدم پرحرفی نیستم بالاخره شیرازیمو... چشم
کاکو مّی نمیدونی من شیرازی یزدیم. یزدیها هم تو حوصله نقطه برابر شیرازیان.اینجو از یزدی بودنم استفاده نمودم.باور کن آدم پرحرفی نیستم بالاخره شیرازیمو... چشم
اختیار داری گلو اتفاقا خیلی هم خوشوم اومد... میگما حالو نقطِی مقابل شیرازیا و یزدیا واسه قشقائیا چیچیه؟؟؟
یاد یه چیزی افتادم.تو ف.ب یه کی از شیرازی ها یه معما نوشته بود :تو یه حمله نظامی 100 سرباز خودی شرکت میکنن 80 نفر پای راست،25 پای چپ،37 نفر دست راست،78نفر دست چپشان قطع شده حال فسفر بسوزانید چند نفر جفت پا ها و دستاشون تو جنگ قطع شده؟؟
چند نفر یه سری اعداد گوناگون داده بودن بعد یکی از دوستان که اونم همشهری بود کامنت داده بود :داداش جنس مغزم ایرانیه میترسم فشار بیارم پاره شه ▧ تصویر در دسترس نیست
چند نفر یه سری اعداد گوناگون داده بودن بعد یکی از دوستان که اونم همشهری بود کامنت داده بود :داداش جنس مغزم ایرانیه میترسم فشار بیارم پاره شه persons001
کاکو اون دسته ی صندلی رو بذار اینطرف، اونطرفشم من بجوَم
حالو واسه یه شیرازی علاوه بر اینکه جنس مغزش ایرانیه، حال و حوصلشم شیرازیه اون بنده خدا مشکلش شده دو تا
pAshMak
خلاصه همه جا با صحنه ها و اتفاقاتی رو به رو میشویم شاید خیلی مهم نباشد ولی لحظه ای ما را به توقف
و نگاه عمیق وا میدارد. که همیشه پس از آن به سادگی از آن عبور میکنیم.
ولی چرا این لحظات زیبا ولی غیر مهم ثبت نشود؟
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ممنون همشهری
نمایش یا پنهان متن
میگم همشهری من پیشنهاد میکنم که هرکسی که تاپیک میذاره خودشم نظرشو بگهpAshMak
وقتی نویسنده ای مطلبی راانتشارمیده یعنی مورد علاقه اش بوده پس نظرش راهمون اول بیان کرده
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب توی بعضی تاپیکا این حرفت صدق میکنه ولی توی همه ی تاپیکها خیر
NIK75
بعد همین نوشتن everydayiniran به این صورت خودش حاشیه های این تاپیکو زیاد میکنه که شومو از عمد اینجور نوشتین؟؟ قصد لطمه زدن به زبانEN دارین؟؟
اصن بعضی از عکسا خاطرات زیادی رو .نده میکنه
راستی درآخر ریچارد فرای آمریکایی اونجو دفن نشد نه؟
pAshMak
توی همه اش صدق میکنه
قبلا چنین تاپیکی توی بوفی نداشتیم
خوشگل میشه این مدلی.خوشم میاد
فکرنمیکنم اجازه دفن داده باشند
▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
باریکلااااااااا فوق العاده ای به مولا
آها خوشتون میاد زبان EN رو تحریف کنید؟؟
که اجازه ندادن پااااااااک بودن و تونستن پاک نبودن ریچارد فرای که خوشو یه اصفهانی میدونسته تشخیص بدن
pAshMak
که اجازه ندادن پااااااااک بودن و تونستن پاک نبودن ریچارد فرای که خوشو یه اصفهانی میدونسته تشخیص بدن
نکته اساسی همینه که مطرح کردی نیکی جان. پاااااک بودن
▧ تصویر در دسترس نیست
دخترشاه پریون
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بعد همین نوشتن everydayiniran به این صورت خودش حاشیه های این تاپیکو زیاد میکنه که شومو از عمد اینجور نوشتین؟؟ قصد لطمه زدن به زبانEN دارین؟؟
اصن بعضی از عکسا خاطرات زیادی رو .نده میکنه
راستی درآخر ریچارد فرای آمریکایی اونجو دفن نشد نه؟
از یه شیرازی بعید و ثقیل هست که یه پست رو یکنفسه بذاره.واست ضرر داره کاکوی گلوم
فقط که موافق بودن با تاپیک نیست که!
گاهی میتونی نظرتو بگی که مثلا از کدوم عکس بیشتر خوشت اومده. دوس داری کدوم یک از موارد رو تجربه بکنی. از چه چیزی خوشت میاد و....
NIK75
Kishe Mehr
اختیار داری گلو اتفاقا خیلی هم خوشوم اومد... میگما حالو نقطِی مقابل شیرازیا و یزدیا واسه قشقائیا چیچیه؟؟؟
NIK75
فک کن قشقایی رو پای چیزی بزارم. خودتون بهتر میدونید دیگه ،من فقط یکیشونو نام میبرم محمدعلی بهمن بیگی زنده باد ایل قشقایی
Kishe Mehr
ای جاااااااااااااان
درود بر بهمن بیگی...
NIK75
درود بر بهمن بیگی...
ایل من بخارای من درود بر شما و صد رحمت بر روح بزرگ محمدعلی بهمن بیگی
NIK75
یاد یه چیزی افتادم.تو ف.ب یه کی از شیرازی ها یه معما نوشته بود :تو یه حمله نظامی 100 سرباز خودی شرکت میکنن 80 نفر پای راست،25 پای چپ،37 نفر دست راست،78نفر دست چپشان قطع شده حال فسفر بسوزانید چند نفر جفت پا ها و دستاشون تو جنگ قطع شده؟؟
چند نفر یه سری اعداد گوناگون داده بودن بعد یکی از دوستان که اونم همشهری بود کامنت داده بود :داداش جنس مغزم ایرانیه میترسم فشار بیارم پاره شه ▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
کاکو اون دسته ی صندلی رو بذار اینطرف، اونطرفشم من بجوَم
حالو واسه یه شیرازی علاوه بر اینکه جنس مغزش ایرانیه، حال و حوصلشم شیرازیه
اون بنده خدا مشکلش شده دو تا
NIK75
اون بنده خدا مشکلش شده دو تا
دسته صندلیه توم شد اون یکی صندلیه شوع کنیم.
حالو دارم فکر میکنم شیرازی جماعت تو متعادل ترین حالت مشکل حوصله داره البته برا خودمون اصلن مشکل نیستا
Kishe Mehr
صندلی هم تموم زمین رو گاز میگیریم
ها کاکو واسه خودمون مشکل نیس
بقیه حال نمیکنن، خب نکنن
اتفاقا خیلی هم خوبه. نبود حوصله واسه شیرازیا یک نوع هنجار و یک نوع ارزشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→