ســــــــــــلام نتایج نهایی مربوط به 30 هفته برگزاری مسابقه پیشبینی دوره چهاردهم لیگ برتر آماده شده که در این تاپیک ارائه میشود در ابتدا، وظیفه خود میدانم از تمام دوستان، مخصوصاً شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر كنم. با تشكر ویژه از بهروز عزیز (دلشاد) که زحمت اصلی برگزاری پیشبینی را به عهده داشت. به رسم یادبود ستارهای به ایشان تقدیم میگردد.
خلاصه امتیازهای كسب شده توسط كاربران در جدول زیر آمده است. لطفا چک کنید و در صورت مشاهده اشتباه بفرمایید تا اصلاح کنم (روی عکس کلیک نمایید تا واضح تر دیده شود)
دوستانی كه در بیش از 15 مسابقه شركت كرده اند (با توجه به جدول فوق)، در همین تاپیك اعلام نمایند تا امتیازات مربوطه به حسابشان واریز شود ( 15 شرکت 0 بوفی، 16 شرکت 160 بوفی ، 17 شرکت 170 بوفی و...) لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کردهاید!
نتایج دورهای قبل هم اینجا قرار میدم که مقایسه کنید در این دوره نزول کردید یا صعود!
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
بچه مثبت
نتایج نهایی مربوط به 30 هفته برگزاری مسابقه پیشبینی دوره چهاردهم لیگ برتر آماده شده که در این تاپیک ارائه میشود
در ابتدا، وظیفه خود میدانم از تمام دوستان، مخصوصاً شركت كنندگان عزیز، صمیمانه تشكر كنم.
با تشكر ویژه از بهروز عزیز (دلشاد) که زحمت اصلی برگزاری پیشبینی را به عهده داشت.
و اما نتایج نهایی:
نمایش یا پنهان متن
#(levrone): برنده 1000 بوفینمایش یا پنهان متن
#(بچه مثبت): برنده 1400 بوفینمایش یا پنهان متن
#(دلشاد): برنده 2000 بوفیخلاصه امتیازهای كسب شده توسط كاربران در جدول زیر آمده است. لطفا چک کنید و در صورت مشاهده اشتباه بفرمایید تا اصلاح کنم
(روی عکس کلیک نمایید تا واضح تر دیده شود)
لطفاً ذکر کنید که در چند مسابقه شرکت کردهاید!
نتایج دورهای قبل هم اینجا قرار میدم که مقایسه کنید در این دوره نزول کردید یا صعود!
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
منو این همه خوشبختی محاله
30
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
arash52
درضمن کسب مقام اول و پایان دادن به سلطه بچه مثبت رو بهت تبریک میگم
بچه مثبت عزیز ممنون از بابت تلاشهات و تهیه این جدولهای جالب
بالاخره جام و جات رو به دلشاد دادی ولی این از ارزشهای تو کم نمیکنه
من تو 21 مسابقه شرکت کردم و با آنالیز نتایج سالهای گذشته ام به این نتیجه رسیدم که قطعا 8 سال دیگه من اول میشم
بندری
منم هر سي بازي شركت كردم و شدم نفر چارم كه رشد داشتم ▧ تصویر در دسترس نیست
NIK75
#(بچه مثبت)
#(levrone)
تبریک فراوان به دوستان
تشکر بخاطر برگزاری خیلی منظم مسابقه پیش بینی
SaMaN TaJ
امین جان شما هم نه خسته داداش.دمتون گرم
levrone
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→