این روزها که اکثر مردم زمان قابل توجهی از روز خود را در دنیای گسترده اینترنت میگذرانند، باید نهایت استفاده را کرد که این زمان صرف شده بیشتر اندوخته را برای ما داشته باشد. قطعاً هر شخصی میتواند وبگردی خود را مدیریت کرده و از آن بهره ببرد، ولی مجله اینترنتی برترین ها هم خود را موظف میداند که به عنوان یکی از میزبانان شما عزیزان در دریای بی انتهای وب، حداکثر تلاش خود را در تحقق موضوع بالا بکار گیرد.
در این سری مطالب تلاش کرده ایم که حداقل مهارت های زبان بین المللی کره زمین، یعنی زبان انگلیسی را برای شما گلچین کرده و در اختیارتان قرار دهیم. این مهارت درباره اصطلاحات و جملات کوتاه فارسی و کاربرد و معادل انگلیسی آن به همراه نکات مفید دستوری برای علاقه مندان به این زبان است که امیدواریم به دردتان بخورد.
خبلی از موارد درهمه جا بایدرعایت بشه مثلا وقتی باکسی صحبت میکنم و مخصوصا پشت تلفن اول خودمونو باید معرفی بکنیم و بعد ازون فردا بخوایم
میگم همشهری اول اون عنوان تاپیک روکه خوندم فکرکردم منظورش اینه که چه جملاتی از فارسی وارد انگلیسی شده! بنظرم بهتره بنویسن معادل جملات فارسی در انگلیسی...
pAshMak
در این سری مطالب تلاش کرده ایم که حداقل مهارت های زبان بین المللی کره زمین، یعنی زبان انگلیسی را برای شما گلچین کرده و در اختیارتان قرار دهیم. این مهارت درباره اصطلاحات و جملات کوتاه فارسی و کاربرد و معادل انگلیسی آن به همراه نکات مفید دستوری برای علاقه مندان به این زبان است که امیدواریم به دردتان بخورد.
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خبلی از موارد درهمه جا بایدرعایت بشه
مثلا وقتی باکسی صحبت میکنم و مخصوصا پشت تلفن اول خودمونو باید معرفی بکنیم و بعد ازون فردا بخوایم
میگم همشهری اول اون عنوان تاپیک روکه خوندم فکرکردم منظورش اینه که چه جملاتی از فارسی وارد انگلیسی شده! بنظرم بهتره بنویسن معادل جملات فارسی در انگلیسی...
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
خب چرا وقتی میشه لغت بهتری بکار برد تا بهتر مفهوم ایجاد بشه، لقمه رو دور سرمون بچرخونیم و بعدش بخوریم؟
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
یعنی در یک کلام شیرازی بازی در اوردی دیگه؟
نمایش یا پنهان متن
بعد به من میگه تو شیرازی فلان هستیpAshMak
اما من اینکاررونکردم
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
راحت بگو حوصلم نمیشه بجای کپی پیست کردن بیام کلمات رو تغییر بدم دیگه
pAshMak
چون تیتراگرعوض نشه موقع ایندکس گوگل فایده ای نداره برای بالارفتن رنکینگ آلکسا
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
ولی اون الکسا رو نمیدونستم. ممنون
آخرین ورود: