وقتى ديدم يه تن كوچولو كنار دريا چقدر "آ ر و م " چشماشو بسته... اشكهاى من روان بودن از غمى كه قلبم رو مى شكافت، روحمو زنجير مى كشيد منو در زنده بودن ن ف س به ن ف س خفه ميكرد.. لحظه ايى رو كه به تنهايى كودك با قلب كوچيكش با ترسى كه در دل داشت با دستهاى كوچكى كه آرامش رو به آغوش امنى جستجو ميكرد.. دريا اونو به آغوش مرگ كشيد يا خشونت ما انسانها؟! دنيا كجاست؟! دنيا رو از چى ساختيم؟ خشونت از خودِ ما شروع میشه و حتی توسط خودِ ما هم پایان پیدا می کنه. ما نمی تونیم کل نظم حاکم بر جهان رو به " یکباره" تغییر بدیم اما می تونیم از خودمون شروع کنیم و ریشه های خشونت رو از خودمون و خانواده خودمون نابود کنیم. و بعد از اون نسل بعدی رو آگاه کنیم. در مورد انواع خشونت با کودکان صحبت کنیم، سعی کنیم دانش و آگاهی خودمون رو به دیگران منتقل کنیم و کم کم دست به دست هم بدیم و هر کس به نوبه خودش ریشه های خشونت رو نابود کنه. همه چیز از خودِ ما، از خانه ما شروع میشه .... همه چیز ... افسوس خوردن چیزی رو درست نمی کنه. باید از خودمون شروع کنیم. همه چیز اینجاست ...
براستی که غم انگیزست ، جان یه بچه پاک وبی گناه دست خوش س ......تها میشه . ولی برای من سئوالی پیش آمده ! خواهش میکنم مرا آگاه کنید شاید من ودیگران در اشتباهیم 1- جسدی که مدتی در آب بماند رنگ و مقداری شکل عوض میکنه ! 2- چطور این پیکر بی جان بیگناه از وسط آبهای مدیترانه با وجود حیوانهای خطر ناک سالم بساحل رسیده ؟ 3 و4 و5 ووووو- معولأ جسد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب دقت کنید به عکس جسد ، با پوزش فراوان،بیشر از این توضیح ن .... شه داد ▧ تصویر در دسترس نیست البته خیلی از مردم این سئوالها را بزبان میاورند . . .تنها من نیستم . براستی که درد ناک ست . ▧ تصویر در دسترس نیست
Aramesh
وقتى ديدم يه تن كوچولو كنار دريا چقدر "آ ر و م " چشماشو بسته...
اشكهاى من روان بودن از غمى كه قلبم رو مى شكافت، روحمو زنجير مى كشيد منو در زنده بودن ن ف س به ن ف س خفه ميكرد..
لحظه ايى رو كه به تنهايى كودك با قلب كوچيكش با ترسى كه در دل داشت با دستهاى كوچكى كه آرامش رو به آغوش امنى جستجو ميكرد.. دريا اونو به آغوش مرگ كشيد يا خشونت ما انسانها؟!
دنيا كجاست؟!
دنيا رو از چى ساختيم؟
خشونت از خودِ ما شروع میشه و حتی توسط خودِ ما هم پایان پیدا می کنه. ما نمی تونیم کل نظم حاکم بر جهان رو به " یکباره" تغییر بدیم اما می تونیم از خودمون شروع کنیم و ریشه های خشونت رو از خودمون و خانواده خودمون نابود کنیم. و بعد از اون نسل بعدی رو آگاه کنیم. در مورد انواع خشونت با کودکان صحبت کنیم، سعی کنیم دانش و آگاهی خودمون رو به دیگران منتقل کنیم و کم کم دست به دست هم بدیم و هر کس به نوبه خودش ریشه های خشونت رو نابود کنه.
همه چیز از خودِ ما، از خانه ما شروع میشه .... همه چیز ...
افسوس خوردن چیزی رو درست نمی کنه. باید از خودمون شروع کنیم. همه چیز اینجاست ...
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
pAshMak
▧ تصویر در دسترس نیست
بابک
ولی برای من سئوالی پیش آمده ! خواهش میکنم مرا آگاه کنید شاید من ودیگران در اشتباهیم
1- جسدی که مدتی در آب بماند رنگ و مقداری شکل عوض میکنه !
2- چطور این پیکر بی جان بیگناه از وسط آبهای مدیترانه با وجود حیوانهای خطر ناک سالم بساحل رسیده ؟
3 و4 و5 ووووو- معولأ جسد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب دقت کنید به عکس جسد ، با پوزش فراوان،بیشر از این توضیح ن .... شه داد ▧ تصویر در دسترس نیست
البته خیلی از مردم این سئوالها را بزبان میاورند . . .تنها من نیستم .
براستی که درد ناک ست . ▧ تصویر در دسترس نیست