₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » :: جنجال ازدواج دوم آزاده نامداری ! ::
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » زنان و مردان » :: جنجال ازدواج دوم آزاده نامداری ! ::

بدون عکس

:: جنجال ازدواج دوم آزاده نامداری ! ::

2134 بازدید، 4 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

آزاده نامداری دوشنبه ٦ مهر ، با انتشار خبری در صفحه مجازی اش ، ازدواج دوم خود را رسانه ای كرد .

ازدواج دوم آزاده نامداری مجری سابق که اخیرا رخ داد، حواشی زیادی را در پی داشت که چالش وی با همسر سابق شوهرش یکی از این حاشیه ها بود.

آزاده نامداری، همسر سابق فرزاد حسنی، ساعاتی پس از اعلام ازدواج مجددش با سجاد عبادی، صفحه اینستاگرام خود را بست.

تصویر در دسترس نیست

جزییات ازدواج مجدد آزاده نامداری با سجاد عبادی

همسر دوم آزاده نامداری ، سجاد عبادی ، فرزند رحیم عبادی رییس سازمان جوانان دولت اصلاحات و مرحومه فریده ماشینی از فعالان جبهه مشاركت است .

سجاد عبادی تنها ١٢ روز پیش از رسانه ای شدن خبر ازدواجش با آزاده نامداری یعنی بیست و دوم شهریور همسر اولش را طلاق داده است .

پس از این ازدواج باید شاهد رابطه نزدیك تر آزاده نامداری و مهناز افشار باشیم زیرا كه همسر این دو رابطه ای نزدیك با یكدیگر داشته و آنطور كه گفته میشود هردو مدتی كوتاه پیش از ازدواج دومشان از همسر اول خود طلاق گرفته اند .

در ادامه خبر علاوه بر مشاهده تصویر شناسنامه همسر اول سجاد عبادی ، مهسا آبومگر ، که در صفحه مجازی وی منتشر شده است ، نوشته او خطاب به همسر سابقش و آزاده نامداری را میخوانید :

تصویر در دسترس نیست

پست اینستاگرامی همسر اول سجاد عبادی

«آقای سجاد عبادی! گل هایی كه هر سه شنبه برایش میبردی از همان گل فروشی میخریدی كه برای من هم در این ٣ سال خریدی ؟!

حرفهایی كه سر سفره عقد در گوشش گفتی از جنس همان حرفهایی بود كه در این ٣ سال در گوشم زمزمه كردی ؟! راستی به او هم گفتی كه همیشه دوستش داری ؟!

مردی كه سر قولش نماند مرد نیست ، پس حساب من با تو هیچ ! خانم نامداری عزیز، بانوی حجاب و اخلاق و عفاف و شكستن حرمت ها؛ من سر زندگی ام بودم كه تو آمدی من بودم و تو آمدی او ٢٢ شهریور ٩٤ از من جدا شد و تو ماه هاست كه از گل های رز سفیدت عكس میگذاری و روزهاست كه آینه و شمعدان خانه ی مشترك جدیدت را به نمایش گذاشته ای حساب تو و خانواده هایی كه از هم پاشیدی با خدا

پ.ن: خدایا باز من ماندم و تو.»

لازم به ذکر است ، آزاده نامداری هر سه شنبه تصویر دسته گلی را در صفحه اینستاگرام خود قرار میداد .

تصویر در دسترس نیست

عکس شناسنامه مهسا بومگر

2 سپاس: roman، Kishe Mehr

• Kishe Mehr

كشتن ما رو اينها :٢٨:
    چرا فكر ميكنن واسه مردم اينقدر مهمند؟؟؟

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    چرا فكر ميكنن واسه مردم اينقدر مهمند؟؟؟

مقصرمردم هستندکه با واکنش نشون دادن نسبت به اعمال اینها باعث چنین برداشتی میشوند

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: pAshMak
    مقصرمردم هستندکه با واکنش نشون دادن نسبت به اعمال اینها باعث چنین برداشتی میشوند

نمیدونم چه جذابیتی داره واسه مردم؟ اینکه این فرد طلاق داد و اون فرد ازدواج کرد و عکس گل رز گذاشت و چای خوش رنگ خورد و...

1 سپاس: pAshMak
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: