ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: خـــاطرات جک و جونوری !!! ::
pAshMak
یه خانم مسن (حدود 85 سال ) سگش رو آورده بود که اتفاقا سگش هم مسن بود. صاحب حیوان از لنگش سگ خود ناراضی بود و من همینطور که مشغول معاینه بودم، با عصایش اشاره ای به طرف سگ کرد و گفت: آقای دکتر به نظرتون کاندومش پاره نشده؟
من: @@@@
با تعجب و احتیاط دستی به آلت محترم تناسلی سگ رسانیدم تا اولا ببینم واقعا کاندوم به سگ بینوا پوشانیده اند و اگر آری، آیا به گفته ایشان پاره است یا نه و تازه بعد از فهمیدن همه اینها ربط آن را با لنگیدن حیوان پیدا میکردم. بعد از معاینه هیچ چیز غیر طبیعی نیافتم. رو به خانم کردم و گفتم: من که چیزی اینجا نمیبینم.
با اطمینان گفت: خب من که گفتم پاره شده.
من: میشه تشریف بیارین نشونم بدین؟
زن به آرامی بلند شد و پای حیوان را گرفت و کمی باز و بسته کرد و حیوان زوزه کوچکی کشید، سپس رو به من کرد و گفت: "" فکر کنم کاندوم همین پاش پاره شده """
من: @@@
▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
بيچاره سگه كه اين صاحبشه
همشهري بازم ازين خاطرات هست بذاري برامون؟؟ مرسي
pAshMak
آره بازم هست..سعی میکنم بمرور بذارم
▧ تصویر در دسترس نیست