₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » :: خـــاطرات جک و جونوری !!! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » :: خـــاطرات جک و جونوری !!! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

:: خـــاطرات جک و جونوری !!! ::

1180 بازدید، 3 پست، نویسنده: pAshMak

• pAshMak

اصولا دامپزشک بودن به خودی خود مشکل آفرین هست چه برسد که شما در کشور فخیمه ایران دامپزشک باشید که ثروت دوممان بعد از نفت، منابع حیوانی است. خیلی خوب است که در کشوری دامپزشک باشید که دومین منبع عظیمش، "دام" باشد و احتمالا شما اصلا نمیدانید ما چقدر حیوان دورو برمان داریم. فلذا از آنجا که یک روز در سال را به نام پر طمطراق ما دامپزشکان نامگذاری کرده اند، بر آن شدم که خـــاطرات جک و جونوری !!! خودم را برایتان بازگو کنیم، باشد که رستگار شوید.

یه خانم مسن (حدود 85 سال ) سگش رو آورده بود که اتفاقا سگش هم مسن بود. صاحب حیوان از لنگش سگ خود ناراضی بود و من همینطور که مشغول معاینه بودم، با عصایش اشاره ای به طرف سگ کرد و گفت: آقای دکتر به نظرتون کاندومش پاره نشده؟

من: @@@@

با تعجب و احتیاط دستی به آلت محترم تناسلی سگ رسانیدم تا اولا ببینم واقعا کاندوم به سگ بینوا پوشانیده اند و اگر آری، آیا به گفته ایشان پاره است یا نه و تازه بعد از فهمیدن همه اینها ربط آن را با لنگیدن حیوان پیدا میکردم. بعد از معاینه هیچ چیز غیر طبیعی نیافتم. رو به خانم کردم و گفتم: من که چیزی اینجا نمیبینم.
    با اطمینان گفت: خب من که گفتم پاره شده.
    من: میشه تشریف بیارین نشونم بدین؟
    زن به آرامی بلند شد و پای حیوان را گرفت و کمی باز و بسته کرد و حیوان زوزه کوچکی کشید، سپس رو به من کرد و گفت: "" فکر کنم کاندوم همین پاش پاره شده """

من: @@@

2 سپاس: Kishe Mehr، علیرضا

• Kishe Mehr

تاندون :83:

بيچاره سگه كه اين صاحبشه

همشهري بازم ازين خاطرات هست بذاري برامون؟؟ مرسي 1189

1 سپاس: pAshMak

• pAshMak

نقل قول: Kishe Mehr
    همشهري بازم ازين خاطرات هست بذاري برامون؟؟

آره بازم هست..سعی میکنم بمرور بذارم :24:

1 سپاس: Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: