₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ویدئو کلیپهای دیدنی » شوخی کردم - مهاجرت - مرد باش تو مملکت خودت بمیر
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ویدئو کلیپهای دیدنی » شوخی کردم - مهاجرت - مرد باش تو مملکت خودت بمیر

بدون عکس

شوخی کردم - مهاجرت - مرد باش تو مملکت خودت بمیر

1398 بازدید، 1 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

شوخی کردم - مهاجرت - مرد باش تو مملکت خودت بمیر

در مجموعه شوخی کردم، کلیپ‌های طنز در محیط‌ها و قالب‌های خاصی اجرا می‌شود:
    اتاق عمل: این کلیپ در اتاق عمل و در حین عمل جراحی اجرا می‌گردد. نقش جراح را مهران مدیری بازی می‌کند.
    آدم‌های اولیه: این کلیپ در محیط عصر انسان‌های نخستین اجرا می‌گردد. یکی از نقش‌های این اجرا، مهران غفوریان می‌باشد.
    متهم و بازپرس: این کلیپ مجموعه گفتگوهای متهم و بازپرس است. نقش متهم را مهران غفوریان و نقش بازپرس را سام نوری بازی می‌کند.
    زن و شوهر باتجربه: این کلیپ خاطرات یک زن و شوهر پیشکسوت را نمایش می‌دهد. نقش شوهر را هادی کاظمی و نقش زن شبنم فرشادجو را بازی می‌کنند.
    اخبار: این کلیپ در قالب خبر پخش می‌شود. الیکا عبدالرزاقی و مهران مدیری نقش اخبارگویان را اجرا می‌کنند.
    نقد ادبی: این کلیپ یک محفل ادبی شاعرانه است. مهران مدیری در این شب شعر به ارزیابی و نقد شعر می‌پردازد.
    مشاور خانواده این کلیپ به تقلید از برنامه‌های مشاوره‌ای ماهواره‌ای که با تلفن کردن به کارشناسان انجام می‌گیرد، تهیه شده است. مهران مدیری در (مجموعه ۲) و یوسف صیادی در (مجموعه ۴) نقش مشاور را بازی کرده‌اند.
    گزارشگر تلویزیونی
    میزگرد تلویزیونی اجتماعی و کارشناس مهمان
    میزگرد تلویزیونی سینما و کارشناس مهماندر این بخش به تقلید از برنامه ۷ درست شده است. نقش مجری برنامه را غلامرضا نیکخواه بازی می کند.
    تماس مردم با رادیو
    تبلیغات با صدای مهران مدیری
    موارد دیگر در قالب‌های متغیر

قسمت‌ها
    قسمت اول: خلاقیت (دروغ)
    قسمت دوم: زندگی زناشویی (ازدواج)
    قسمت سوم: خشونت
    قسمت چهارم: سلامت
    قسمت پنجم: اعتیاد
    قسمت ششم: نوروز (عید)
    قسمت هفتم: اقتصاد
    قسمت هشتم: مد